Medisinsk anisoppskrift for å behandle forkjølelse

  • Christopher Wilcox
  • 0
  • 4045
  • 98

Forkjølelse er et ganske vanlig onde. Noen mennesker lider til og med av forkjølelse flere ganger i året. At de er vanlige, fritar dem imidlertid ikke fra å være en plagsom sykdom som påvirker hverdagen vår..

Kulden er en sykdom som påvirker luftveiene, nærmere bestemt halsen og nesen.. Selv om det ikke er alvorlig, forårsaker det en generell lidelse med rikelig slim og sår hals.

Nettopp dette siste symptomet er det som får oss til å søke løsninger for å lindre forkjølelse. Selv om forkjølelsen følger sitt vanlige forløp, vil dette anisjonsmiddelet kontrollere de irriterende symptomene. Sjekk det ut.

Hva er årsakene til forkjølelse?

Forkjølelse er de viktigste årsakene til mangel i våre vanlige aktiviteter som skole eller jobb. I tillegg til å bli ansett som den vanligste årsaken, er den så lett smittet at nok la forsvaret ned og komme i kontakt med noen som er syke for å prøve problemet.

Kulda sprer seg raskt innendørs, for eksempel klasserom eller kontorer, og kan forekomme når som helst på året. Imidlertid er det mer vanlig i regntunge årstider eller om vinteren..

Forkjølelse er forårsaket av virus, allergier eller bakterier, og kan bli påført når vi er i nærheten av en kald person eller berører ansiktet vårt med forurensede hender..

Les denne artikkelen: Influensa eller forkjølelse? Hovedforskjeller

Hvordan ta vare på en forkjølelse?

Når vi har forkjølelse, er det viktig å ta noen forholdsregler som kan hjelpe oss med å forbedre oss raskere og forhindre at vi smitter en annen person. Noen er en del av grunnleggende hygiene og andre hjelper kroppen vår å gjenvinne styrke og bekjempe denne sykdommen:

Vask hendene godt

Fordi du ofte berører nesen og munnen din, vil viruset være følelsesløst i hendene.

For å unngå å smitte andre mennesker, Det anbefales å vaske hendene oftere enn vanlig. Spesielt bør du gjøre det før du berører barna dine eller noen som har et svakere immunforsvar..

Bruk engangsduker

Dette er viktig fordi, hvis du bruker det på nytt, utsetter du deg for disse virusene igjen, noe som vil komplisere forbedringen din.

Hvis du vil bruke gjenbrukbare våtservietter, kan du prøve å vaske dem grundig og bytte dem noen få timer. Dette kan være irriterende, men det er den eneste måten å sikre at viruset ikke sprer seg.

Hold et balansert kosthold

Som vi sa i begynnelsen, har forkjølelse flere årsaker. Imidlertid, hvis kroppen din er godt balansert og forberedt på å bekjempe dem, reduseres sannsynligheten for infeksjon..

Forsøk å spise sunt og balansert for å sikre at du minimerer infeksjonene.. De viktigste matvarene er de som er rike på vitamin C.

Hvis kostholdet ditt er ubalansert eller du har en konstant forkjølelse, kan du legge til et ernæringstilskudd til rutinen din..

Husk å lese videre: Kjenn fordelene ved vitamin C

Medisinsk oppskrift av anis mot forkjølelse

Blant alle hjemmemidlene som finnes for å bekjempe forkjølelse, er dette en av de mest effektive.. Anis bekjemper de mest irriterende forkjølelsessymptomene: frysninger, slim og sår hals.

Hvis du ofte lager mat, vil du vite at anis er et veldig vanlig og aromatisk krydder. Det du kanskje ikke vet, er at det har betennelsesdempende og slimløsende egenskaper. Bare dette gjør det ideelt for å bekjempe forkjølelse fordi det hjelper med å bortvise slimet.

Slik lager du anisoppskrift mot forkjølelse?

Denne oppskriften er veldig enkel og økonomisk, da vi bare trenger å lage en anis-infusjon. Ved å servere henne, du kan søte med litt organisk honning eller stevia.

Vi anbefaler at du drikker denne infusjonen to til tre ganger om dagen før hvert måltid. Det vil være nok til å forbedre helsen din fra første dag..

ingredienser

  • 4 kopper vann (1 liter)
  • 1 s anis (15 g)
  •  Kjære (etter smak)

forberedelse

  • Kok først vannet, og tilsett anisen når den koker.
  • La deretter putre i 5 minutter og sil.
  • Server en kopp te og søt med litt honning.
  • Drikk den varme teen til slutt.

Hjelp kroppen din med å bli forkjølt

Selv om forkjølelse forsvinner på egen hånd, er det viktig å alltid ta grunnleggende forholdsregler for å forhindre dem. Når du blir syk, kan du supplere legens behandling med enkle midler..

Og du, hvilken bruker du? Har du prøvd denne anis? Hvordan det fungerte for deg?

Hjemmehjelpemidler med 5 stjernes anis du vil glede deg over



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.