Oppskrift for å tilberede en deilig flan raskt

  • Richard Robertson
  • 0
  • 1397
  • 5

Som ikke liker en deilig flan? Det er så mange oppskrifter som kan forberede deg at vi kan lage en annen hver dag i flere måneder. Den intense smaken og kremete konsistensen inviterer deg til å glede deg over denne deilige desserten. Vi er sikre på at du vil gjenta etter at du har smakt den andre.

En av de mest ønskede flanene er laget av egg, og dette er den vi vil lære å tilberede i dag.. Denne flanen er av spansk opprinnelse, men har fått variasjoner i de forskjellige landene der den er forberedt. I Argentina legger de for eksempel til dulce de leche, noe som gjør det enda mer uimotståelig.

Hjem helse helse flan fordeler

De første fordelene vi finner i denne deilige desserten er at den inneholder jod. Vi kan si at litt over 33% av innholdet er jod, noe som gjør det til en viktig kilde til dette elementet. Jod er viktig for stoffskiftet, for å regulere energinivået og for at celler fungerer riktig..

Jod er et essensielt element i skjoldbruskkjertelen, som belastes med å behandle kolesterol i cellene.. Som næringsstoff bidrar også til å styrke hår, hud og negler. Flanen er en mat som inneholder en høy mengde sukker. Protein- og mineralinnholdet gjør det imidlertid til en mat med et godt næringsinnhold. Faktisk, hvis det gjelder å spise en søt og sunn dessert, kan det være et av våre første valg..

Vi foreslår at du bruker skummet melk når du tilbereder den. Dette vil redusere fettinnholdet kraftig.. Sukker tilbyr karbohydrater, noe som er viktig, spesielt hvis du har en travel rutine eller hvis du skal utføre fysisk aktivitet som krever energi. Men det er bedre å bruke uraffinert sukker. Dessert inneholder også andre mineraler som kalsium, som er viktig for å styrke bein..

Sjekk ut en annen deilig oppskrift ved å besøke denne lenken: 4 deilige oppskrifter med brokkoli

Hjemmelagde flaningredienser

Som du kan se nedenfor, dette vil være en oppskrift som tar deg litt over en time, men som er veldig enkel å lage. Det er den perfekte desserten å overraske familien til lunsj eller middag..

  • 1 liter melk.
  • 8 egg (480 g).
  • 1 kopp brunt sukker (100 g).
  • Vaniljeessens på smak.
  • Karamell (du kan tilberede den med en halv kopp sukker).

Ikke forlat hjemmet uten å lese: Næringsrik melløs banankake

forberedelse

  1. Kok opp melken med sukkeret. Ikke glem å røre hele tiden til sukkeret har løst seg opp..
  2. Skill den forrige blandingen og la avkjøle til den er varm.
  3. Ha de åtte eggene i en bolle og slå dem ved å tilsette dråper vaniljeessens etter smak..
  4. Når den har god konsistens, tilsett melk og sukkerblandingen og bland godt. Sil deretter den endelige blandingen godt.
  5. Dekk bunnen og kantene av en form med karamell, som du tilberedte med vann og sukker.. Legg blandingen over denne formen og sett den i en bain marie i en ovnskilde.
  6. Stek i ca 50 til 55 minutter. For å bekrefte at du er klar, sett inn en tannpirker av tre. Hvis parabolen blir tørr, vil den hjemmelagde flanen vår være klar.
  7. La det avkjøles og ta det ut av pannen.

Det er flere måter å servere denne hjemmelagde flanen på. Vanligvis kan karamellgarn inkluderes for å smake søtere. Du kan også følge den med dulce de leche eller kremfløte.

Noen anbefalinger

Som vi nevnte tidligere, har flanen mange varianter. Det vi deler med deg, kan også kalles en melkeflan hvis du tilsetter godteriet sammen med melken og eggene. I dette tilfellet ville jeg selvfølgelig ikke lenger bruke sukker. Når det gjelder næringsinnholdet, vil det være å tilsette noen ekstra gram fett, men det er like deilig..

Sannsynligvis den vanligste av alle er vaniljeflammen. Dette skyldes sannsynligvis at det er veldig enkelt å lage og alltid deilig. Faktisk kan oppskriften vår også kalles vaniljeflans, siden vi bruker vanilje til å tilberede den. Bortsett fra hva som egentlig er vanilje, bruker du ikke den kommersielle vaniljeessensen, men vaniljepoden..

Vi inviterer deg til å bli glade for å tilberede denne deilige og enkle å lage dessert.. Ved din neste middag skal du tilberede den og overraske dine venner og familie. Hvis du likte denne oppskriften, kan du prøve å lage andre oppskrifter like enkle og deilige..

Hvordan tilberede tradisjonell napolitansk flan



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.