Hjelpemidler for å eliminere sopp

  • Henry Lester
  • 0
  • 2592
  • 678

Sopp kan vises hvor som helst på kroppen vår, men de er vanligst rundt neglene, føttene eller på steder der det er mer fuktighet og varme, for eksempel armhulene. Med det i bakhodet, vil vi i denne artikkelen snakke om noen hjemmemedisiner for å eliminere sopp..

Malaleuca Oil for å hjelpe eliminere sopp

Malaleuca olje, som er laget av bladene fra denne planten med australsk opprinnelse, er en av de mest brukte oljene, og er kjent for å være et kraftig antiseptisk, antiviralt og naturlig soppdrepende middel som hjelper oss å bekjempe mange hudforhold, siden er til ekstern bruk.

Det er så kraftig at vi bør bruke det med forsiktighet, siden det kan forårsake irritasjoner i slimhinnen (kjønnsorgan, munn, øyne, etc.)..

Vi kan bruke en dråpe direkte, hvis det er et lite område, eller, bland den med litt kokosnøttolje, hvis det er en større eller delikat overflate, da det ikke er irriterende og også har visse soppdrepende egenskaper.

Siden vi kommer til å skaffe denne dyre oljen, er det godt å vite at vi også kan bruke den til å helbrede sår og behandle hodelus som insektmiddel, myggmiddel og som hjemmrens..

Vi anbefaler å lese: Kan neglesopp gi smerter? Finn ut hvordan du kan bekjempe dem

Hvitløk kan hjelpe eliminere sopp

Denne uvurderlige maten blir et førstehjelpsutstyr som gjør at vi kan løse mange helseproblemer på kort tid. Hvem har ikke hvitløk hjemme?

I andre artikler hadde vi allerede listet opp flere egenskaper som får oss til å konsumere det daglig:

  • Forebygger hjerte- og karsykdommer.
  • Forbedrer sirkulasjonen.
  • Øker forsvaret vårt.
  • Rens kroppen.

Les også: 5 hjemmemedisiner for å avgifte kroppen

Men i dette tilfellet vil vi bruke det direkte på det berørte området, siden Takket være innholdet av allicin kan vi eliminere alle utbrudd av sopp.

Hvis området er lite, kan vi bruke halv hvitløk direkte og beskytte det med klebemiddel, og endre det når vi merker at det ikke lenger avgir lukt.

Et annet alternativ for store flater er å tilbered en maserasjon i olivenolje. Slip fem fedd hvitløk og topp den med god kvalitet olivenolje..

La det myke opp i en uke og sil så til slutt å bruke den mosede olivenoljen to ganger om dagen..

I butikker som selger kostholdsprodukter og urtemedisiner kan vi også få denne ferdige oljen, vanligvis i kapsler, for de menneskene som ikke kan konsumere den rå..

Forbruket vil også hjelpe oss å bekjempe soppene som ligger inne i kroppen..

Eple cider eddik kan hjelpe eliminere sopp

Eplecidereddik er en annen av de matvarene vi nevnte mest i artiklene våre takket være flere bruksområder. Vi har allerede påpekt at den kan brukes som en sjampo og balsam, som et rensemiddel, renser, metabolismeakselerator og slanking, blant andre..

I dette tilfellet vil vi også fremheve dens soppdrepende eiendom. Det er, som vi sa tidligere, den skal være upasteurisert eplecidereddik slik at den har levende gjær.

Behandlingen er veldig enkel. Bare bruk eple cider eddik på det infiserte området ved hjelp av en gasbind eller bomullspinne og la den lufttørke.

Eddik er et utmerket middel mot alle hudproblemer., siden den sure pH-verdien balanserer hudens naturlige pH.

Ingefær kan hjelpe eliminere sopp

Ingefær, en helsegave fra Østen, er kjent for fordelene når den konsumeres..

Vi vet også dens aktuelle egenskaper hvis vi allerede bruker den direkte på huden vår en er betennelsesdempende, forbedrer sirkulasjonen og gir varme.

For å behandle enhver hudsopp kan vi bruke ingefær essensiell olje og blande den med malaleuca, eller tilberede et avkok med ferskt rotpulver.

Preparatet skal være veldig konsentrert. Påfør den to eller tre ganger om dagen, og la den tørke utendørs.

Hvordan identifisere fotsvamp



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.