Naturlige midler for å balansere menstruasjonssyklusen

  • Christopher Wilcox
  • 0
  • 3193
  • 538

Mange kvinner opplever ubalanser i sin menstruasjonssyklus: smerter og ubehag før eller i løpet av perioden, uregelmessigheter eller mangel på menstruasjon, intens flyt, etc. I denne artikkelen ser vi på de mest effektive naturmidler for å balansere menstruasjonssyklusen og forbedre livskvaliteten vår..

Menstruasjonssmerter er normale.?

Smertene mange kvinner lider før eller i løpet av perioden er ganske vanlige, men ikke normale.. Smerte er et symptom som brukes av kroppen vår for å varsle oss om funksjonsfeil i et organ eller et system..

Selv om dette ikke nødvendigvis innebærer en alvorlig lidelse, er noe vi bør prøve å balansere for å unngå ytterligere ondskap og ha en bedre livskvalitet.

Selv om gynekologer ikke har mange løsninger på menstruasjonssmerter (bortsett fra p-pillen, som er en palliativ løsning og ikke kurerer problemet), er det en rekke naturmidler for å behandle denne og andre ubalanser i menstruasjonssyklusen..

Ved å balansere hormonsystemet vårt, vil vi også merke mange andre helsemessige fordeler.,  som vi ikke visste var assosiert med menstruasjon.

Hvordan balansere menstruasjonssyklusen?

Følgende er mat, kosttilskudd og naturlige midler for å balansere menstruasjonssyklusen og det hormonelle systemet..

kullet

Maca er en innfødt knoll fra Peru, fra Andes-regionen.. dendin som en veldig komplett hormonregulator, uansett ubalanse, så vel som å gi oss energi og dra nytte av hår, hud og negler.

Maca, en kålrot eller reddiklignende grønnsak, er rik på aminosyrer, vitamin B, C og E og mineraler som sink, magnesium, kalsium og jern. Disse egenskapene gjør det utmerket middel for både syklusuregelmessigheter og klimakteriske og menopausale symptomer.

Vi kan ta 500 til 1 000 mg tre ganger om dagen, enten i kapsler eller i pulver oppløst med en drink. Vi vil alltid starte med en liten mengde og øke den, da det i noen tilfeller kan forårsake nervøsitet.

Kveld Primrose Oil

Primrosen, også kjent som "kvinneplanten", er en løsning for å balansere menstruasjonssyklusen. Primrose olje om kvelden, som finnes spesielt i kapsler, Hjelper med å redusere fysiske og følelsesmessige symptomer Kvinner lider før og under menstruasjonen.

Kveldslys er også veldig gunstig i overgangsalderen og som en naturlig behandling for hudlidelser..

avokado

Avokado er en veldig ernæringsmessig komplett frukt, essensiell i ethvert sunt kosthold. Denne frukten skiller seg også ut for sitt fytosterolinnhold, som balanserer hormonnivåene våre hvis de konsumeres regelmessig..

Å spise avokado hjelper oss å favoriserer progesteronproduksjon og balansere overflødig østrogen forårsaket av mat, forurensning, stress eller dårlige vaner.

fig

Fig er en myk og søt frukt, en delikatesse for smaken og en medisinsk mat. Hos kvinner er fig har fordelen av å balansere det hormonelle systemet og forbedre uregelmessighetene i livmoren og menstruasjonssyklusen. 

I tillegg til frukt som kan spises fersk eller tørket, inneholder de infunderte fikenbladene også hormoner som er veldig gunstige for kvinner..

Vi kan konsumere tre fiken om dagen, alene eller i kombinasjon med salater, juice og vitaminer.

Brewer's Yeast

Bryggerjær er en supermat som vi kan innlemme i kostholdet vårt for å berike det og gi det en annen smak. Den er rik på vitaminer og mineraler, blant dem skiller seg ut sink, som har egenskapen til å regulere det hormonelle systemet.. Det virker på skjoldbruskhormoner, progesteron og testosteron.. 

Vi kan konsumere hver dag en grunne skje (8 gram) bryggergjærpulver blandet med yoghurt, juice eller mat. Vi kan også finne det i kapsler, tabletter eller flytende gjær..

Uregelmessig menstruasjon: 6 faktorer relatert til dens utvikling



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.