En medisin for å redusere lunge cellegift

  • Christopher Wilcox
  • 0
  • 1782
  • 164

Selv når vi blir fortalt at vi skal leges, frykter vi alle kreft. Den som opplevde denne sykdommen, sier faktisk det den verste av prosessen er ikke selve behandlingen, men dens negative effekter.

Derfor søker det vitenskapelige samfunnet løsninger for å redusere cellegift samtidig som den opprettholder den nødvendige effektiviteten..

Det er ikke lett, spesielt når det gjelder lungekreft. Men det gjøres veldig viktige fremskritt, som for eksempel.

Først av alt ønsker vi imidlertid å huske konsekvensene av å få cellegiftbehandling. I tillegg til det kjente håravfallet, er det vanligvis til stede:

  • Generell ubehag
  • kvalme
  • oppkast
  • Akutte smerter
  • Skader på andre organer

Det er en så sterk medisinering at den kan skade organer som opprinnelig var sunne. Og vi må ta hensyn til at det foregår en celluløs kamp i oss.

Ondartede celler ønsker å drepe de gode for å overleve, og for det konsentrerer de all sin styrke. så, For å stoppe angriperne, blir vi tvunget til å utsette sunt vev.

I denne forstand leter forskere etter alternativer som eliminerer disse ulempene.. Målet er klart: forbedre livskvaliteten til pasienter og etterlatte.

Immunterapi, avgjørende for å redusere lunge cellegift

Når man var klar over hva vi nettopp har sagt, trodde man at den beste måten ville være å styrke celler som er i god stand fremfor å prøve å myrde de ondartede. Dette er det som kalles immunterapi..

Til tross for suksesser i denne forbindelse, var det imidlertid ikke vellykket i lungen. Når innså du dette problemet, studerte hvordan lungesvulster oppfører seg for å forbedre behandlingen.

Dermed fant de ut at de utviklet barrierer som forhindret stoffet i å komme i kontakt med dets formål. Mens immunsystemet i andre tilfeller utviklet en slags toleranse for det samme.

Se også: Kosthold for å avgifte lungene

Derfor var følgende spørsmål klart: "Hva kan jeg gjøre for å få cellegiftmedisiner til lungekreft som virker rundt disse hindringene?"

Et team av onkologer ved Hospital 12 de Outubro de Madrid (Spania) klarte å bane vei for svaret..

Behandlingen fokuserer ikke lenger på immunsystemet generelt, men på et mer spesifikt protein, PD1..

Dr. Gil Bazo, spesialist i medisinsk onkologi, forklarer at når dette proteinet møter et annet protein, PD-L1, og de forenes, identifiserer ikke svulsten det som en fiende og lar det passere.

Slik oppstod et stoff som vekker et slikt håp, Pembrolizumab. Den kan imidlertid ikke brukes i alle tilfeller..

Effektiviteten avhenger av tilstedeværelsen av PD-L1, og dette proteinet må overstige 51%, tar hensyn til at proteinfusjonsvirkningen ellers er ineffektiv.

Legemidlet kan gjøre lungekreft til en kronisk sykdom.

I andre artikler snakket vi om terapier som, selv om de ikke kan eliminere svulsten, tillater å forlenge forventet levetid. Selvfølgelig vil ikke dette livet være asymptomatisk, men det vil være et liv.

Videre er det på dette tidspunktet uunngåelig å tenke på syfilis, tuberkulose, astma, etc. Alle disse sykdommene var i noen tid uhelbredelige og dødelige. Imidlertid er dette veldig annerledes i dag..

Disse og andre lignende sykdommer har forsvunnet eller blitt en del av sykes liv, men uten å hindre dem i å glede seg over det..

Dermed i tillegg til å dempe skadevirkningene av cellegift, vi tar de første trinnene for å kontrollere en av de mest dødelige svulstene.

Lungekreft er en veldig aggressiv sykdom der utbruddet kan være knyttet til veldig spesifikke livsstilsvaner som mange mennesker har vanskelig for å forlate. Dette gjør det til en av de vanskeligste å behandle og derfor en av de dødeligste.

Godkjennelsen av Pembrolizumab fra EU-kommisjonen setter oss i starten av et lidenskapelig løp. Et løp der vi endelig kan ha en sjanse til å vinne. Å leve uten å gi avkall på verdigheten er alltid en seier.

Vi anbefaler å lese: I følge ny studie kan dette være den ledende årsaken til kreft

Onkologene er klar over dette, og fortsetter å fokusere på å ta neste steg. De vet bedre enn noen gang at det i medisinske og vitenskapelige spørsmål aldri er en måte å si det siste ordet på..

Faktisk kom vi hit fordi de overga seg ikke, fordi de ikke godtok det etablerte som uoverkommelig.

Dermed legemliggjør de den beste revolusjonerende ånden. En som gjør opprør før “ikke mulig” for å forbedre andres liv.

Lungekreft: Tegn for ikke å ignorere



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.