Små rengjøringsutstyr til vanskelige steder

  • Richard Robertson
  • 0
  • 5010
  • 1561

Rengjøringsutstyr er instrumenter som som regel, må være ergonomisk formet slik at håndteringen deres blir så enkel (og effektiv) som mulig. Derfor brukes en tannbørste eller toalett uten problemer.

Malet ditt gjør det klart hvordan den skal brukes, og krever derfor ingen instruksjoner. Fra disse objektene kan du imidlertid lage nye måter å rydde opp på. Sjekk ut hva som er!

Tøffe rengjøringsverktøy

Hvis du foreløpig ikke har noen verktøy hjemme som gjør rengjøring vanskelige steder enklere, det er best å improvisere noen verktøy på egen hånd. De vi vil vise nedenfor er veldig nyttige og enkle å finne. I tillegg kan noen av dem gjenbrukes, og noen blir kastet..

1. Tannbørste

Vi vet alle at det hver tredje måned er nødvendig å bytte ut tannbørsten. Vanligvis går den gamle børsten i søpla, men den kan være til en viss bruk etter bruk. nok desinfiser det før du bruker det som rengjøringsutstyr. For å gjøre dette, bare dypp den i et glass med et kjemisk desinfeksjonsmiddel (70% alkohol og utover, blekemiddel eller noe vaskemiddel) og varmt vann..

Vi anbefaler at du leser: Rengjøringsprodukter: Formler for å lage dine egne

Tannbørste er et av de mest brukte rengjøringsredskapene på vanskelig tilgjengelige steder. Busten lar deg fjerne akkumulert skitt uten å berøre hånden, og håndtaket gir deg tilgang til hjørner i forskjellige retninger når du gnir..

Etter rengjøring skal du selvfølgelig alltid desinfisere den igjen før du oppbevarer den med de andre verktøyene. Og siden ingenting er for alltid, må du kaste det når busten ikke lenger utfører sin funksjon..

2. Tøyhansker

Et annet rengjøringsverktøy som kan improviseres for å rengjøre vanskelige steder hjemme er hansker eller mikrofiberkluter. Bare form hendene dine med en markør over et servise, kutt og sy. På den måten kan du rydde opp med egne fingre. Påfør litt av din foretrukne rengjøringsløsning innen fingertuppene og tørk av ønsket område.

Se også: Giftige ingredienser gjemmer seg i rengjøringsprodukter

3. spisepinner med svamphode

Og for steder som er praktisk talt urenlige, anbefaler vi å kutte et lite stykke kjøpesvamp og feste den på tuppen av en kinesisk varm limpinne. så, vil du kunne få tilgang til de små sporene og hjørnene, inkludert av vinduer.

4. Vattpinner

De kinesiske kjeppene vi improviserte tidligere, ligner bomullsknopper: noe vi alltid har på badet vårt. Så vi kan bruke dem til å rengjøre de hardeste hjørnene. Den eneste ulempen er at de ikke er gjenbrukbare. Du kan imidlertid bruke dem til å rengjøre datataster, for eksempel eller andre lignende oppgaver..

Merk at disse redskapene kan brukes når vi ikke har andre spesifikke verktøy (støvsugere, børster, etc.). Husk at det i dag er mange nøye utformede verktøy for å få tilgang til hvert hjørne som trenger rengjøring. På den annen side, rengjøring avhenger ikke bare av verktøyet, men også av desinfiserende middel eller vaskemiddel.

En ting du må huske på når du rydder opp i vanskelige steder er tid. Ofte har disse stedene en opphopning av avfall som ikke kan kastes med det første. I slike tilfeller, det er nødvendig å bruke et produkt av rengjøring og la ham handle i noen minutter før du fortsetter med rengjøring med det valgte redskapet.

4 rengjøringstriks for et lyst hjem



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.