4 tips for å holde huden ren og myk

  • Henry Lester
  • 0
  • 1064
  • 45

Å opprettholde en ren og myk hud krever ikke store ofre, selv om det krever utholdenhet. For eksempel, hvis vi får beskjed om å fjerne sminke hver natt, er det ingen mening å gjøre det to eller tre ganger i uken..

For å opprettholde en ren og glatt hud, bør vi utføre denne prosedyren hver dag, uten unnskyldninger.. Mange mennesker er for late til å følge en rutine for å holde huden sunn..

Det faktum at de ikke holder ut, forhindrer dem i å glede seg over huden med disse egenskapene..

4 tips for å få en ren og myk hud

1. Eksfolier huden

Kanskje du kan rense huden med et passende produkt, men ikke peeling av det., enten fordi du ikke har en vane å gjøre det, eller fordi du ikke finner et produkt som passer dine behov.

Avfelling er essensielt minst annenhver uke da den fjerner døde hudceller og etterlater huden glatt og enhetlig.

For å eksfoliere huden er det ikke nødvendig å kjøpe et spesifikt produkt, selv om vi har opptil 3 alternativer å velge mellom. La oss se hva de er:

  • Eksfolierende produkt: I ethvert supermarked eller apotek kan vi finne eksfolierende produkter som renser mens deres små granuler eksfolierer huden.. Det er peeling for alle hudtyper..
  • Hjemmelaget kratt: Vi kan lage vår egen hjemmelagde kratt. For eksempel kan blanding av honning og sukker skape et helt naturlig produkt som lar oss få alle fordelene med en peeling..
  • Eksfolieringsbørste: det er noen passende ansiktsbørster som eksfolierer huden. I disse tilfellene trenger vi ikke kjøpe et spesifikt produkt, ettersom bruk av vår vanlige ansiktssåpe vil være tilstrekkelig..

2. Ikke glem å rengjøre huden.

Hvis du er for lat til å rengjøre huden din om natten og om morgenen, anbefaler vi at du gjør dette minst en gang..

Bruk et mildt produkt; Det kan være et skum, en rensegelé eller en krem. Selv om du har sensitiv hud, kan du bruke micellar vann..

Det du aldri bør gjøre er å legge deg uten å rengjøre huden. Rensing er noe du bør gjøre hver dag, spesielt hvis du har brukt solkrem, hvis du har rørt ansiktet for mye eller hvis du har slitt med sminke.

God rensing vil holde huden ren og myk..

Sjekk også ut: Coconut and Almond Flour Scrub: An Acne Solution

3. Bruk en tonic for å holde huden ren og myk.

Noen ganger kan du tro at bruk av tonic er noe du kan gå glipp av. Dette er imidlertid ikke tilfelle.. En tonic frisker opp huden vår, beroliger etter rensing, forener og forbereder den for de neste skjønnhetsbehandlingene vi tilbyr.

dessuten, tonika lukker porene våre, noe viktig for å forhindre at skitt samler seg. Dette vil forhindre dem i å utvikle hudormer som er veldig vanskelige å eliminere..

Du kan bruke en kommersiell tonic, selv om du også kan lage din egen hjemme..

4. Fukt alltid huden din

Etter tidligere prosedyrer for å opprettholde en ren og myk hud, er det nødvendig å fukte huden..

Det gjør ikke noe at du har fet hud: den trenger å være hydrert for å holde seg ung, uten fine linjer og lyse. For å fukte huden, kan vi følge disse trinnene:

  • Olje: Det er mennesker som passerer en behandlingsolje før kremen. Disse oljene har en tendens til å ha spesifikke formål (dempe pletter, eliminere rynker, gi utstråling ...) og etterlater ikke huden fet.
  • Krem: Uansett om vi følger forrige trinn eller ikke, kan det ikke ignoreres. Kremen vil holde huden vår fuktig og tilfredsstille våre behov.. Hvis vi har fet hud, bør vi aldri bruke en krem ​​på tørr hud, da glansen blir hovedpersonen i ansiktet vårt..
  • Solkrem: enten vi er om sommeren, vinteren eller en annen sesong, vi skal alltid bruke solkrem. I dag er det mange som er lette, som ikke er tunge på huden og ikke skinner.

Sjekk også ut: Forbered disse naturlige tonene og vis frem et fantastisk ansikt

Du følger disse 4 tipsene for å holde huden ren og myk.?

Hvilken likte du best?

Vi oppfordrer deg til å holde ut i minst 20 dager for å tilegne deg en ny vane som gjør huden din mye mer strålende og ungdommelig..

Hjemmelaget ansiktsrensing med naturlige produkter



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.