4 tips for god hårfjerning

  • Richard Robertson
  • 0
  • 2800
  • 248

Mange klager over at voksing er en virkelig problemfri. Imidlertid er det kanskje fordi de ikke vet hvordan de skal barbere måten huden trenger. Så i dag, takket være tipsene for god hårfjerning som vi dekker senere, vil dette ikke lenger være et problem..

Hvis vi ikke vil forlate langt hår og vil barbere deg, men vi er imot måten vi gjør prosedyren på, er det på tide å legge en løsning på det. Vi anbefaler å merke deg følgende tips. Vil være til stor hjelp.

Tips for god glatt hårfjerning

Vi vil dekke bare 4 tips for god hårfjerning som kan virke få, men som er tilstrekkelig. Hvis du følger dem til brevet, kan hårfjerning bli en aktivitet du kan glede deg overa. Kom igjen!

1. Hvilken hårfjerningsmetode fungerer best?

Det første av tipsene for god hårfjerning er finn ut hvilken hårfjerningsmetode som fungerer best for deg.

Det kan ikke være hyggelig for deg at de etter barbering, dagen etter, vil gå ut og klø i det. Det er ikke sikkert du vil lide under å bruke en elektrisk maskin som du kaster bort verdifull tid med.

I dette første tipset bør du finne ut hvilken hårfjerningsmetode som kompenserer deg mest. For å gjøre dette, inviterer vi deg til å lage en liste over fordeler og ulemper ved hver enkelt, og å veie resultatene. Du liker kanskje ikke 100%, men, som gir flest fordeler? 

I tillegg må vi også ta hensyn til hudtypen. For eksempel, veldig hvit hud med blondt hår bør glemme laser hårfjerning, fordi det ikke vil fungere. Dermed bør sensitiv hud være spesielt forsiktig med voks eller elektriske maskiner..

Sjekk ut følgende artikkel: Hvilken hårfjerning du skal velge?

2. La pelsen vokse

Mange liker ikke å ha noe hår noen steder på kroppen. Imidlertid, med mindre du er ute etter laser hårfjerning, håret vil vokse tilbake før eller senere.

Selv om det er produkter som lover å fjerne selv de minste, anbefaler vi herfra å la håret vokse.

Årsaken er den huden blir irritert når du barberer deg. Uansett hårfjerningsmetode. Selv om det er sant at personer med mer følsom hud kan merke dette mer intenst, folk med annen hud, selv om de ikke legger merke til det, irriterer huden også.

Hvis vår for eksempel hårfjerningsmetode er den elektriske maskinen, vil vi oppdage at jo flere hår som vokser, jo bedre vil det være å fjerne dem. ofte, fordi de er så små, tar ikke maskinen dem fra roten, og ja klipp dem.

Så det er bedre å la dem vokse litt mer.

3. Bedre å barbere seg etter dusjen

Uansett hvilken hårfjerningsmetode vi bruker, det er alltid godt å barbere seg etter en dusj. Årsaken er at vanndamp åpner porene, huden vår er mer avslappet og håret kan fjernes bedre..

Dessuten vet vi at det alltid er bedre hvis vi bruker en barbermaskin med fuktig, aldri tørr hud. Så hvis vi bruker noen hårekstraksjonsmetode, vil den være mye mer effektiv når vi har ren, tørr hud med åpne porer..

Vi anbefaler å lese: 5 naturlige midler mot inngrodd hår

4. Hudpleie før og etter voksing

Ikke bare er det nødvendig å fukte huden etter barbering, men også før. En hydrert og omsorgsfull hud vil være forberedt på å gjennomgå enhver hårfjerningsprosess.. Så det vil være mye mindre irritert og også gjøre hårekstraksjon bedre.

Fuktighetsgivende og pleie er et av tipsene for god hårfjerning som mennesker med problemer med hårsyltetøy bør vurdere..

Blant faktorene som kan hjelpe oss med å ikke ha inngrodde hår inkluderer:

  • Eksfolier huden to ganger i uken.
  • Fukt huden hver dag.
  • Barbering bare når håret har en viss lengde.

Hvilke av de tidligere tipsene for god hårfjerning har du fått på plass? Virket ikke noe? Det vi anbefaler er det du tar vare på huden din hver dag, ikke bare når du barberer deg.

Dette vil få henne til å se bedre ut og også lide mindre når tiden er inne for å fjerne pelsen..




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.