4 infusjoner for å rense kroppen

  • Henry Lester
  • 0
  • 4768
  • 1356

Av forskjellige grunner, kan vi samle giftstoffer i kroppen vår. For å rense det og eliminere all ansamling av avfall som skader oss, kan vi imidlertid finne noen infusjoner for å rense kroppen..

Infusjoner for å rense kroppen

Disse infusjonene kan konsumeres i opptil tre uker.. Ikke søt eller bruk naturlige søtstoffer. Med disse infusjonene kan du erstatte kaffe eller frokost, eller du kan bruke dem som et deilig måltid til lunsj eller middag..

Disse infusjonene er rike på antioksidanter.. I tillegg tilberedes de med en skje med tørkede medisinplanter i en kopp kokende vann. De skal få hvile i fem eller ti minutter..

Rens Horsetail Infused Body

Hestehalet har store avskrekkende egenskaper og kan blandes med mynte, lakris, anis, mynte og fennikel. Husk at de må blandes i like deler for en effektiv infusjon for å fjerne slimet og slimene i lungene. Det er også veldig effektivt for å fremme fordøyelsen..

Timianfusjon

Dette er en infusjon. anbefalt spesielt for alle mennesker som har dårlig fordøyelse og nervøsitet. I tillegg hjelper timian med å forbedre galleblæren og leverfunksjonen. Det er også en flott kilde til antioksidanter..

For å tilberede denne infusjonen, bland like deler timian, sitronmelisse, lindeblomst og angelica. Legg alt i et glass kokende vann. Dekk til og la stå i omtrent ti minutter og deretter drikke.

Sjekk det ut: Ta vare på leveren og rens blodet med betene

Infusjon for å rense kroppen med jordbærblader

Når giftstoffer som samler seg i kroppen forårsaker noen lidelser som akkumulering og overflødig urinsyre eller urinsyregikt, jordbærblader viser seg å være den perfekte løsningen.

For å lage denne infusjonen, bland like deler mynteblader, bjørnebærblader, tangblader og selvfølgelig jordbærblader.. Denne blandingen viser seg å være en god drink med vanndrivende og antioksidantvirkninger.. En kopp bør tas daglig..

Elderberry-infusjon

Visst har infusjon av eldre blader vanndrivende egenskaper.. Så de blir ofte brukt til å rense naturlige behandlinger. I tillegg kan de kombineres med noen planter som bidrar til å forbedre fordøyelsen og berolige nervene..

Husk å lese: Grønt eple kosthold: et alternativ for å avgifte

Bruk først like deler elderberry, stjerneanis, kamille, salvie og skorpete blader. Må tilberedes på samme måte som tidligere infusjoner.. I motsetning til infusjon av jordbærbladrensing, kan denne infusjonen tas to eller tre ganger om dagen.

Avslutningsvis håper vi at du finner disse infusjonene morsomme. De er svært vanndrivende og fulle av antioksidanter. Husk å ta dem med i kostholdet ditt og ikke misbruk dem. De må være en del av en sunn livsstil. I intet tilfelle vil de erstatte medisiner som er foreskrevet av legen..

De 6 beste naturlige antioksidantene



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.