5 matvarer som vil forbedre helsen din og kroppen din

  • Daniel Chandler
  • 0
  • 2080
  • 93

Det er visse matvarer som vi trodde var skadelige for helse og organisme at de siste årene, etter utallige studier har blitt utført, har de funnet å ikke være så ille, og tvert imot kan gi mange helbredende og forebyggende fordeler ved forskjellige sykdommer..

I gruppen av disse matvarene finner vi sjokolade og grønn te, som ble katalogisert som to virkelig mirakuløse matvarer for den store mengden fordeler de kan gi kroppen.

Men det er fortsatt noen som vi ikke hører så mye til, og som kan være like gunstige..

Nylig gjennomført studier av noen matvarer

En gruppe forskere ved University of Scranton, Pennsylvania, fant ut at maispopcorn på grunn av det lave vanninnholdet har veldig konsentrerte nivåer av antioksidanter..

Men du bør være forsiktig med de som tilberedes i mikrobølgeovnen, siden de har for mye karamell, sukker eller smør (som ikke er bra) og kaloriene er doblet.. Så velg det naturlige.

Svart te kan forbedre helsen din og kroppen din.

Svart te er en annen mat som kan være gunstig for helsen, ifølge noen studier., De som drikker mer enn tre kopper svart te om dagen, har opptil 70% mindre sannsynlighet for å få koronar hjertesykdom..

I tillegg kan det å drikke minst to kopper svart te i løpet av dagen forbedre hjernens funksjon og oppmerksomhet..

Kaffe kan forbedre helsen din og kroppen din.

Kaffe hjelper oss med å holde energien oppe hele dagen.

Oppdag: Fordeler og ulemper med daglig kaffe

En studie i 2012 uttaler at kaffe kan beskytte oss mot kreft, men vi må være veldig forsiktige med kaffe som, hvis den konsumeres for mye, kan endre nervene våre..

I følge denne forskningen, personer som drakk mer enn tre kopper kaffe om dagen, hadde nesten 50 prosent mindre sannsynlighet for å få munn- eller halskreft.

Egg kan forbedre helsen din og kroppen din.

Egg har alltid hatt et ugunstig rykte ettersom de er relatert til høyt kolesterol. Imidlertid er mange eksperter enige om at denne maten kan bidra til helsen vår, for eksempel dens høye innhold av folsyre, kalsium, jern og selen..

Egg er en veldig næringsrik mat og kan uten frykt være en del av et sunt kosthold..

Les også: Hvorfor skal vi spise egg flere ganger i uken?

Det hjelper oss til å føle oss fornøyde lenger. Denne fyldige maten inneholder kolin, som er en veldig viktig forbindelse for hukommelse og hjernefunksjon, samt bidrar til å holde leveren sunn..

Ost kan forbedre helsen og kroppen din.

I 2011 tok noen forskere ved Universitetet i København på seg oppgaven med å studere effekten av et osterik kosthold på dårlige kolesterolnivåer i blodet..

I denne studien ble det funnet at hos personer som spiste mest ost og minst smør, økte ikke det dårlige kolesterolnivået, tvert imot, de reduserte.

Forskerne slo fast at dette skyldes at ost inneholder så mange kalsium-avledede proteiner, noe som gjør at kroppen kan håndtere dårlig kolesterol mye bedre..

Med dette ønsker vi ikke at du skal bli en fanatiker som bare vil spise ost, fordi Vi må ikke glemme at ost er mat med mye fett, så vi bør ikke overdrive.

Viktigheten av godt kosthold for en sunn livsstil



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.