5 måter å slutte å forvente for mye av andre

  • Henry Lester
  • 0
  • 5047
  • 154

Å forvente for mye fra andre i stedet for å gjøre deg lykkelig vil gjøre det motsatte.. Fordi vi aldri kan tillate oss å forvente for mye av noen vi ikke vet om i morgen vil bli en helt annen person. I noen som vil skade oss.

Vi lever omgitt av forventninger, mange av dem urealistiske. Når du merker at du er skuffet etter hverandre, innser du at det kanskje er på tide å endre måten du ser andre på. Kanskje det å stoppe for å forvente så mye av andre er et godt alternativ..

Å forvente for mye fra andre fører til skuffelse

Å vente på hva som aldri kommer eller hva som kanskje ikke vil skje fører til skuffelse. Tror du ikke kan forvente noe fra noen fordi du ikke kontrollerer mennesker, og de kan endre seg når som helst..

Vet du hvem du bør forvente noe av? Av deg selv.

For alt dette, ønsker vi å invitere deg til å kjenne fire måter som kan hjelpe deg i din overgang til å slutte å forvente så mye fra andre..

Dette frigjør deg og lar deg slippe løs posen med urealistiske forventninger du har satt din lit til.. Det er på tide å slutte å vente og begynne å leve.

1. Lær å skille forventninger fra avhengighet

Du er kanskje ikke klar over dette, men ved mange anledninger beskyldte du andre for din egen lykke. Derfor vil måten de oppfører seg påvirke deres følelsesmessige tilstand. Du er avhengig av andre fordi du har gjort dem ansvarlige for en del av deg som bare tilhører deg.

Det er umulig å være lykkelig hvis du kontinuerlig er avhengig av at andre har det bra. Å lære å gi slipp på disse tauene og sette forventningene til side vil tillate deg å se det lykke er i dine egne hender og at du er eneansvarlig for det.

2. Godta at du ikke alltid vil motta det du tilbyr

Vi blir alltid fortalt at når vi gir, ikke bør vi forvente noe tilbake, men innvendig ønsker vi å bli belønnet på noen måte. Derfor forventer vi at andre skal handle etter det vi tilbyr..

Vi anbefaler å lese: Å tenke at du ikke er bedre enn noen andre gjør deg bedre enn mange

Dette under vann deg bare i en situasjon der forventningene vender tilbake til topplassen.. Aksepter andre mennesker slik de er. Ikke alle vil svare best, og noen vil ikke svare i det hele tatt.

Ikke bekymre deg. Du skal være fornøyd med hvordan du handlet, ikke hvordan andre takket for deg.

3. Idealiser aldri en person eller situasjon.

Forventningene er lastet med ideelle situasjoner. I et kjærlig forhold kan vi for eksempel se den andre personen som ideell og feilfri, men dette endrer seg over tid og forårsaker stor skuffelse..

Å idealisere en omstendighet eller person hindrer deg i å tenke på alt som kan endre seg. Det vil skade deg, skade deg, og du vil ikke innse at du hadde skylden..

Vi kan ikke kontrollere noe eller noen; å idealisere er å tro på en drøm som aldri vil gå i oppfyllelse.

4. Vi har alle mangler og er ufullkomne.

Du har kanskje aldri sett på deg selv og lurt på om du noen gang la ned noen med handlingene dine.. Kanskje noen forventet noe fra deg, men du levde ikke opp til forventningene dine, og det forårsaket en stor skuffelse hos den andre.

Vi er alle ufullkomne vi må akseptere oss selv som vi er. Og hvis vi begynner å akseptere oss selv i stedet for å vente på dette “noe” som aldri vil komme?

Les også: Å gi slipp er ikke å miste, det er å godta det som ikke kan være

På denne måten, hvis noen gjør noe galt, vil du godta det fordi du ikke forventer noe. På den annen side, hvis personen oppfører seg bra, vil du bli overrasket.

Å forvente for mye fra andre mennesker vil aldri være positivt. Hvis du er lei av skuffelse, av å se hvordan folk ombestemmer seg på et øyeblikk, og hvordan de beveger seg etter deres beste interesser, slutter du å forvente for mye av dem..

Den eneste personen du bør forvente noe av, er deg selv. Aksepter de andre, aldri tillat deg å stole på at andre skal være lykkelige og gå løs fra tau som hindrer deg i å gå din vei. Slutt å vente og begynn å leve på ordentlig.

Nullkontakt: The Balm of Emotionell Dependence



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.