5 setninger å inspirere når du føler at livet ditt går dårlig

  • Peter Douglas
  • 0
  • 3070
  • 213

Alle liker fraser som virker designet for å inspirere oss når vi føler at livet går dårlig.. Det er til og med de som "samler" setninger for inspirasjon, fordi de vet at før eller siden vil de trenge dem..

Med det i tankene har vi satt sammen noen setninger for å bli inspirert. Vi vet at vi alle på et tidspunkt føler at livet går dårlig, men vi vet også at dette bare er øyeblikkelig.

Denne sikkerheten er imidlertid ikke alltid nok til å smile når den er mest nødvendig.

Les disse setningene og bær dem med deg. De vil sikkert hjelpe deg med å bli inspirert og se omstendighetene dine bedre..

5 setninger for å bli inspirert

1. “Vær snill når det er mulig. Det er alltid mulig ”- Dalai Lama

Hvor mange ganger har livet ditt gått galt, og du kommer i konflikt med hvem som var i din vei? Visst er resultatet at alt blir verre.

Og selvfølgelig, da det ikke ville være slik? Husk at det du tror er det du tiltrekker deg.

Men hvis du slo opp med partneren din i dag, og jobben din er dårlig, gi deg muligheten til å søke tiden til å være snill mot andre. Ikke for dem, men for deg.

Vi mennesker reagerer i henhold til hvordan vi føler det. Det betyr det, hvis du er snill med andre, vil de være mer villige til å gi deg en hånd.

Vil du vite mer? Les: Konsekvensene av å tenke for mye

2. “Du får alt du vil i livet hvis du hjelper andre å få det de vil” - Zig Ziglar

Mange av oss har fått opp ideen om at du skal jobbe mot dine egne mål, uten å legge stor vekt på andre..

Det blir imidlertid stadig tydeligere, Når du hjelper andre, har du fordel.

Hvis du i dag føler at livet ditt går dårlig, må du stoppe et øyeblikk og vurdere om du hjelper andre, og hvordan du gjør det..

Kanskje grunnen til at ting ikke går bra, nettopp er fordi du prøver å dra nytte, og dette gir motsatt resultat..

Å hjelpe andre er noen ganger så enkelt som spør dem hva de trenger og hva du kan gjøre for dem.

Kanskje økonomiske problemer som hindrer deg i å betale husleie, kan løses hvis du hjelper en venn med noe som er veldig enkelt for deg, og som han er villig til å betale for..

I noen tilfeller kan det hende du ikke får en direkte fordel, men tenk at hvis du hjelper noen i dag, vil de være så takknemlige for at de vil ønske å hjelpe deg med å nå dine mål..

Til slutt, det er en snøballeffekt der alle har godt av det.

3. “Feil er en hendelse, ikke en person” - Zig Ziglar

Hvis du i dag føler at livet ditt går dårlig fordi du hadde et tilbakeslag i noen henseender og du definerer deg selv som en "fiasko", slutter å tenke slik.

Det er sant å gjøre en feil vondt og ingen liker det. Men, svikt er en del av livet, og vi må akseptere det som en realitet.

Det du aldri burde gjøre er å definere deg selv for det.. Hvis du mislyktes i dag, kan du stoppe for å analysere beslutningene dine og hvordan de førte deg til dette resultatet. Lær deretter av det og prøv igjen, vel vitende om at denne måten ikke fungerer.

4. “Vi må lide en av to ting: smerten av disiplin eller anger og skuffelse” - Jim Rohn

Hvorfor føler du at livet ditt går dårlig? Tror du at du prøver hardt og ikke ser noe resultat? Du er klar over at du ikke gjorde det du skulle, og nå er resultatene tydelig ikke det du forventet.?

Jim Rohn har allerede fortalt oss om dette og gjort det klart eller du streber etter hva du vil til det gjør vondt, eller hold deg i komfortsonen og takle frustrasjon.

Kanskje er følelsen som gir deg en tung vekt i dag også en ledetråd til hvordan du bør følge.

Sett av et par dager til å analysere livet ditt. Hva gjorde du for å komme dit du er? Er det der du vil være? Var det verdt det? Vil du endre?

Du må forstå at enhver avgjørelse du tar vil skade på en eller annen måte, fordi det innebærer et slags offer. Det er derfor, du bør være tydelig hva dine mål er og jobbe mot dem.

Ikke glem å lese: 7 Raskere søvnråd

5. “Jeg kunne ikke redde mennesker. Jeg kunne bare elske dem ”- Anaïs Nin

Hvor ofte føler du at livet ditt går dårlig fordi du prøver å presse noen til å bli bedre som person? Vi har alle vært gjennom dette, og det er de som går gjennom det ofte.

Du kan være en person som ikke tåler å se noen lide og har så mye kjærlighet å gi at tar andres problemer som deres.

Ingen tvil om at dette gjør deg til en flott person, men det kan også gjøre mye skade hvis du ikke lærer at du ikke kan kontrollere mennesker..

Du bør aldri ta andres problemer for deg selv, og heller ikke forvente at andre endrer seg. De vil bare gjøre det hvis de ønsker det, og ikke fordi du håper det..

Hvis du vil hjelpe, vær ved din side og støtt dem når de spør, men ikke prøv å kjøre dem, for det vil ikke gjøre deg noe.

Det viktigste er at hvis du noen gang føler at du ikke kan gå bort. Det er sunt å være litt egoistisk når respekten og selvtilliten din er kompromittert.

5 nøkler for å vite om partneren din bruker riktig empati



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.