5 Praktiske bruksområder med peppermynteolje du vil vite

  • Jacob O’Brien
  • 0
  • 1875
  • 239

Det er for tiden mange essensielle oljer, men i dag vil vi fokusere på bare en av dem: peppermynteolje. Spesielt i den praktiske bruken av denne utmerkede oljen, som kan bidra til å forbedre helsen, og nyte en bedre livskvalitet..

Peppermynte eller mynteolje, Det kan også bekjempe visse sykdommer eller problemer som kan forhindre at du føler deg bra., med energi, og selvsikker. Derfor vil vi i dag oppdage noen praktiske bruksområder med peppermynteolje..

1. Peppermynteolje bekjemper hodepinen

Lider du av migrene eller hodepine? Denne kjærligheten har vanligvis en enkelt løsning, og for å oppnå lindring er det bare ved bruk av farmakologiske behandlinger. Av denne grunn kan peppermynteolje være et veldig sunt og mer fordelaktig alternativ..

ingredienser

  • 2 dråper peppermynteolje
  • 1 ts mandelolje (5 ml)

Hva du bør gjøre?

  • For at peppermynteolje får sin virkning, bør fortynnes to dråper i en teskje mandelolje, for eksempel eller annen olje du liker.
  • Etter å ha gjort dette vil den bli brukt på pannen, og gi en skånsom massasje..

Massasje er veldig bra for å lindre hodepine. Vi kan gjøre det på egen hånd, eller spørre noen. Det er veldig effektivt, prøv det!

2. Bekjemp skalling i hodebunnen

En annen av de praktiske bruken av peppermynteolje er å påføre den i hodebunnen for å løse visse sykdommer som peeling, også kjent som seborrheic dermatitis..

Imidlertid også denne oljen kan hjelpe hvis vi lider av flass, kløe, eller til og med hvis vi har hodelus! Det er et anbefalt alternativ for alle disse tilfellene..

3. Forbedrer oral helse

Lider du av mange kreftsår? Har du dårlig ånde? Selvfølgelig bruker vi alle eller kjøper allerede tannkrem fra mynte; og hvis vi velger å lage en hjemmelaget krem ​​i stedet for å kjøpe den?

Peppermynteolje hjelper til med å bekjempe halitose mens den beskytter mot infeksjoner. Det er et mye mer økonomisk og sunt alternativ. I tillegg er det veldig sannsynlig å løse alle de muntlige problemene som vi alltid prøver å kjempe med kommersielle produkter, men som aldri ga ønsket effekt.

Les også: Hvordan eliminere plakett fra tenner med 6 hjemmemedisiner

4. Bekjemp astmaproblemer

Hvis du har astmaproblemer eller har forkjølelse, vil peppermynteolje hjelpe til med å avkjerne luftveiene og la deg puste mye bedre..

Husker du vaporub? Du kan bruke peppermynteolje som en hjemmelaget vaporub. Søk før du legger deg på brystet. Du kan også legge noen dråper i kokende vann og støvsuge dampen.

I løpet av få minutter vil den forfriskende følelsen av mynte forbedre astmaen din, og den vil tillate deg å puste bedre hvis du har nesetetthet, eller et annet problem fra en influensalignende sykdom. Det vil være en lettelse!

Se også: Aloe Vera, honning og olivenolje middel for å behandle kronisk hoste

5. Reduserer betennelse

Har du betennelse? Skjønner du at du har et problem med sirkulasjonen? Hvis du er i denne situasjonen, kan peppermynteolje hjelpe deg fordi er en flott alliert for forbedre sirkulasjonen.

Hvis du for eksempel har et problem med beina, kan du prøve en mild massasje med denne oljen. Peppermynte vil friske opp området. Det er alltid lurt å blande det med andre, for eksempel mandler eller kokosnøttolje. Dette forhindrer at irritasjon oppstår.

Visste du disse praktiske bruken av peppermynteolje? Har du brukt denne oljen i noen av tilfellene som er angitt her? Det er et sunt naturlig alternativ og fremfor alt økonomisk. Hvorfor bruke pengene våre på dyre tannkrem eller kommersielle sjampoer som ikke fungerer??

Peppermynteolje kan kjøpes i helsekostbutikker, eller som spesialiserer seg på aromaterapi. Likevel anbefaler vi at du sjekker komposisjonen, fordi den noen ganger har mange komponenter. Helst være så ren som mulig.

Derav viktigheten av å fortynne den med andre typer oljer for å myke opp den og unngå irritasjon. Vil du være spent på å bevise den praktiske bruken av peppermynteolje??

Hva betyr fargemerker på tannkrememballasje?



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.