5 giftstoffer for å utrydde skadedyr

  • Joseph Barber
  • 0
  • 3904
  • 506

Giftene vi trenger for å utrydde skadedyrene, vil avhenge av typen insekter som påvirker oss og miljøet de finnes i.. Hvis du leter etter naturlige løsninger for de utakknemlige besøkende du har i hjemmet ditt, kan det vi vil kommentere være svært nyttig..

På et tidspunkt i livene våre blir vi påvirket av besøket av små vesener som ikke vil være fornøyde. Det er mange typer skadedyr: maur, kakerlakker og andre insekter; luke og mikrober; eller kanskje det mest skremmende av alternativene: mus.

Uansett hva det gjelder, er det alltid en god ide å ha en måte å rote ut problemet på. Her er noen hjemmemedisiner for å lage giftstoffer for å utslette skadedyr og glemme dem, i det minste for en stund..

Risiko ved bruk av plantevernmidler

Når du står overfor et insekt som invaderer hjemmet vårt, Gjerne det første som kommer til hjernen er bruk av plantevernmidler. Bruken av den er imidlertid ikke den beste av alternativer..

For det første fordi det kan ha alvorlige helsemessige konsekvenser. Verdens helseorganisasjon rapporterte at utilsiktet eller bevisst eksponering for visse kjemikalier, selv i mindre mengder, kan være ekstremt helseskadelig.

Statistikk publisert av denne organisasjonen beskriver at selvforgiftning på grunn av forebyggelig inntak av et plantevernmiddel forårsaket 186.000 dødsfall i 2002..

Dette er ikke den eneste ruten til rus. Det kan også skyldes inntak av mat eller til og med forurenset drikkevann. Det er derfor mange velger å ha grønne grønnsakshager. Så mye som skadedyr kan påvirke deres produksjon, tyr de ikke til disse metodene..

Vil du vite mer? Slik setter du opp en organisk hage i byen?

5 giftstoffer for å utrydde skadedyr

1. Koriander

Koriander er et flott frastøtende middel for å drepe støvmidd. Forberedelsen av den er enkel: vi bør koke denne planten med vann i 10 minutter, sil blandingen og spray den på plantene med en spray..

2. Lavendel

Med en infusjon av 300 gram friskt lavendelblad og en liter vann kan du frastøte maur.. Før du sprayer det, bør du la preparatet avkjøle for å få effekt.

3. Sukker og natron for å eliminere kakerlakker

Det er et av de mest brukte elementene som giftstoffer for å utrydde skadedyr. Og det er også en av de mest etterspurte. Kakerlakker er ekstremt ekle insekter som gjemmer seg i møbler, rør, skuffer, oppvarming, åpninger og sprekker. For å eliminere dem kan vi bruke følgende forberedelser:

  • I en eller flere containere, bland like deler sukker, som vil tiltrekke seg kakerlakker, og natron, som vil drepe dem. Tilsett også en liten del vann.
  • deretter, plasser disse beholderne der kakerlakker ofte vises i hjemmet ditt.
  • Et annet alternativ er å plassere direkte på gulvet. I dette tilfellet er det bedre å ikke tilsette vann i blandingen..

Selvfølgelig kan vi også bruke insektmidler, feller og agn for å bli kvitt skadedyrene..Imidlertid kan dette naturlige og økonomiske alternativet være like effektivt..

Utover denne løsningen er det nødvendig å opprettholde orden og hygiene i huset for å forhindre at kakerlakker dukker opp. derfor, prøv å holde huset rent og ventilert, lukk sprekkene i veggen, og la ikke oppvasken med matrester samle seg i vasken, siden det tiltrekker seg dem.

4. Hvitløk, et kraftig insektmiddel

Det er en flott måte å holde planter utenfor rekkevidde for alle slags insekter.. Hvitløk er et kraftig frastøtende middel; med en enkel forberedelse kan du være trygg på at hagen din ikke vil lide.

For å oppnå denne infusjonen, må mose et hvitløkshode sammen med noen fedd og to glass vann. Når du har en homogen blanding, la den stå i 24 timer..

Tilsett til slutt tre liter vann til dette forberedt og klart. Spray på plantene dine og bli kvitt insekter i hagen..

 5. Fjern musene med natron

Utvilsomt er rotter de mest irriterende skadedyrene som kan forårsake oss. Rotter er også nattdyr som gjør jobben sin om natten, det ville ikke være rart å høre skrik og riper på veggenemens du prøver å sove.

Hvis du vil eliminere mus naturlig, kan natron hjelpe. Bør blande det med mel og sukker. Det siste, sukker, bør tilsettes mer enn andre (ca. 50% mer).

Legg dette preparatet i små containere som gnagere kan mate fra. Etter å ha inntatt det, vil de dø av gassene som karbondioksid genererer ved kontakt med magesyrer..

Behandlingen av skadedyr er en hel sak, spesielt når de allerede er bosatt et sted. Hvis du ikke kan bli kvitt dem, er det best å ringe en profesjonell, de vil vite hvordan du kan kontrollere situasjonen ved å bruke produkter som ikke er så helseskadelige.

Hvordan eliminere insekter naturlig



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.