7 ting du vil angre på når alderdom kommer

  • David Snow
  • 0
  • 4136
  • 853

Det kan være et av livets største ironier. Mange mennesker lever av å gjøre ting som er misfornøyde med dem legg til side det som virkelig betyr noe for dem. På slutten av livet, når de fyller alderdom, ser de tilbake og begynner å angre på at de ikke har levd noe annet..

Dette er mer vanlig enn du tror. Mange angrer på at de ikke tilbrakte tid med familien, jobbet hardt og ikke hadde det gøy..

Når du blir eldre, får du visdom og begynner å forstå det de viktige tingene i livet er familie, kjærlighet, helse og lykke.

Vi inviterer deg til å gå gjennom denne listen over ting du vil angre på i alderdommen hvis du ikke tar hensyn til dem nå..

Beklager vi kan ha i alderdommen

1. Ikke være tro mot deg selv

Dette er en av tingene du vil angre på når du blir eldre, som folk flest.

Å oppfylle forpliktelsene din familie eller samfunn pålegger deg, kan få deg til å ønske du hadde gjort de tingene du ville i stedet for de tingene du antok at du måtte gjøre..

Når du gjør ting med lidenskap, blir du stolt av det du gjør., og det lar deg se tilbake uten angrer.

Les også: Hold deg med den du kan være deg selv, i essens og med frihet

2. Å bo i en jobb som ikke tilfredsstiller deg i stedet for å ta risiko og følge lidenskapene dine

Denne beklagelsen går hånd i hånd med feil nummer én, men konkret har det å gjøre med hvor du velger å tilbringe mesteparten av livet ditt..

En jobb krever vanligvis 40 timer av tiden din per uke., og du har sannsynligvis mellom to og fire ukers ferie i året.

Hvis du bruker mesteparten av tiden din på å gjøre noe du ikke liker, er det ikke en utfordring, kan du lure deg selv.

Sett av ideen om å måtte presentere et bilde for verden og tenk på hva du virkelig vil og er villig til å gjøre.

Det er ingen bedre følelse enn å være entusiastisk om å gå på jobb hver dag..

3. Ikke tilbringe tid med familien

Hvis familie skulle være det viktigste i livet ditt, hvorfor du ender opp med å ikke gi henne riktig verdi før det er for sent?

Å si nei til ekstraarbeid og spise middag med familien, ringe foreldrene dine eller søsknene, besøke familien på en helg eller chatte med Skype hvis du bor langt borte er alle alternativer for å tilbringe tid med familien.

Det er mange måter du kan holde kontakten på. Ikke vent til du har tid, fordi det kan være at "en av disse dagene" er for sent.

Har ikke råd til å vente.

4. Ikke utrykk dine sanne følelser

Det å ikke uttrykke det du virkelig føler er noe av det du vil angre på i alderdommen.. Når du blir eldre, er det vanskeligere å endre måter, og det er noe av det som vil være mest komplisert å gjøre..

Jo tidligere du begynner å gjøre en innsats for å si hva du føler og uttrykke til dine kjære hva de betyr for deg, jo bedre. Fortell folk hvor mye du liker dem.

Du vil se hvor mye bedre du føler for deg selv.. Det verste som kan skje er å sørge resten av dagene for ikke å gjøre det i tide..

5. Å ikke holde kontakten med gamle vennskap

Spesielt når du bor eller jobber i en annen by, stat eller land, kan dette være vanskelig. Hvis det har gått lenge, livet ditt vil sannsynligvis bli helt annerledes nå.

Du tror kanskje at dette er lite viktig fordi skjebnen ganske enkelt skiller deg fra menneskene du etterlater deg, eller kanskje du tror du vil ha en mulighet til å se dem på et tidspunkt..

Men, ikke la dette være noe av det du ender med å angre på på slutten av livet ditt.

Å stole på gamle venner kan være så enkelt som å kommunisere via Facebook og planlegge å ta en kaffe eller gå ut.

6. Overarbeid

Når du blir eldre, vil dette være en av tingene du vil angre på. Selv om det å ta for mye tid å hvile kanskje ikke er det beste alternativet, fordel fritiden din på de tingene som gjør deg lykkelig.

I noen tilfeller kan en enkel klem, føle føttene på sandstranden og til og med ta klasser av interesse være bedre alternativer enn å tilbringe overtid på kontoret eller sitte på sofaen, se på TV..

Besøk denne artikkelen: Psychological Benefits of Hug

7. Å ikke reise eller ha nok ferie

Det er ikke så vanskelig å finne en måte å ha mer fritid på. Du kan forhandle frem ubetalte ferier, eller til og med prøve å jobbe hjemmefra og forhindre at alt samler seg på kontoret..

Sett tidsbegrensninger og hold deg til dem. Hvis jobben din ikke respekterer dine behov for et personlig liv, bør du begynne å lete etter en ny jobb som bedre kan fordele tiden din..

Begynn å meditere over de tingene du vil angre på når du blir eldre og endre deg i dag. Ikke vent til du nesten er død for å begynne å leve.

Angrer er ikke bare gråt



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.