7 motetips for å skjule magen

  • David Cobb
  • 0
  • 3549
  • 1067

Sommeren kommer og selvfølgelig med ham behovet for å bruke mindre klær. Dette betyr å la kroppen vår vise mer, noe som for mange mennesker betyr dårlige nyheter som det er behov for en løsning for.. For disse menneskene presenterer vi nå noen motetips for å skjule magen.

Magen er den store fienden til kvinner og menn.. I enhver situasjon som krever å la denne delen av kroppen vises litt, kan noen ikke la være å føle seg ukomfortabel.

men, Det er to grunner som bør lindre denne kvalen. Det første og grunnleggende er at ingen er perfekte og det fysiske på ingen måte bestemmer hvem vi er. Vi må godta vårt utseende, og hvis vi virkelig ønsker å endre det, må det være vårt eget valg, ikke samfunnets press..

Den andre gode nyheten er at klær kan bli vår ideelle allierte.. Hvordan kan vi skjule de ekstra kiloene gjennom klærne våre? Vi teller her. Sjekk det ut.

Les også: Rens og fjern overvekt med eple cider eddik diett i 3 dager

6 motetips for å skjule mage hos kvinner

1. Lange bluser

En grunnleggende, men idiotsikker ide. Lange, løse bluser gjør det enkelt å skjule utseendet ditt. I tillegg vil du føle deg komfortabel og veldig godt kledd. Disse klærne kan kombineres med et stort utvalg av bukser og jeans: ikke gå glipp av muligheten til å se bra ut og føle deg enda bedre.

Løse deler anbefales imidlertid ikke.. Tvert imot, de vil få deg til å se bulkere ut enn de egentlig er. Du bør finne et middels snitt: verken for stramt eller for løst.

2. Velg mørke farger

ofte samme klær, men i en annen farge kan gi et helt annet bilde til brukeren. Derfor er det å velge svart klær alltid et mer enn gyldig alternativ. Det er også andre alternativer: marineblå, brun og visse nyanser av burgunder eller grønn vil se bra ut..

3. Velg riktige kutt

En god hemmelighet er å alltid foretrekke store kutt på hoften for å redusere magen. For eksempel den berømte domstolen Peplum, akkurat som snittet empire, er utmerkede alternativer.

ennå, En god ide å komplementere dem er å velge et undertøy som passer kroppen din. Du kan til og med bruke et sjerp hvis det er behagelig for deg og hvis det får deg til å føle deg bra. Disse to anbefalingene vil hjelpe deg med å forme silhuetten din spektakulært; ikke nøl med å gi dem en sjanse.

4. Ikke bruk jeans lav midje

De beste alternativene i denne forbindelse er middels eller høye midjer.. De vil hjelpe deg med å føle deg mer komfortabel og skjule magen. De med lav midje vil bare kunne fremheve det området du ønsker å gå upåaktet hen.

Motetips for å skjule mage hos menn

Ikke bare kvinner vil se bedre ut ved å velge klærne. Dette skjer også med menn; så her legger vi igjen noen ideer til dem.

5. Velg store strøk

I tillegg til å gi eleganse, overfrakker tilbyr en flott løsning når du skjuler det som er under. Om sommeren er dette selvfølgelig ikke et godt alternativ; i så fall ta en titt på de neste tipsene.

Sjekk også ut denne artikkelen: Hvilken type mage har du og hvordan du kan redusere den? 

6. Utformingen av klærne

I dette emnet er det noen punkter du bør vurdere. Først det de amerikanske jakkene og blazere kan være til stor hjelp, spesielt hvis den brukes åpen.

På den annen side, det er best å bruke bukser med høyt snitt når magen ikke er for stor. Dette vil gi beina lengre effekt og få deg til å se slankere ut.

endelig, unngå horisontale riper, komposittstoffer som lycra, og hold deg borte fra utskrifter. Selv om de virker små detaljer, påvirker de og mye!

7. Holdning og holdning

Den siste av disse punktene peker på et sentralt element i utseendet til menn og kvinner: holdningen. Den samme kroppen kan sees helt annerledes hvis den er oppreist, med det hevede og sikre utseendet til hvem det er..

Hvis du skammer deg eller skjuler deg, vil du formidle denne uroen som kroppen din forårsaker deg og har til hensikt å skjule.. Gå foran og med tillit!

Endelig gjelder noen mote råd for å skjule magen vi snakker med kvinner også for menn. Vi viser til valg av mørke farger, "forbudet" mot å bruke for løse klær og til slutt å unngå for stramme klær..

Som du vil telle hver detalj. Vurder hvert av disse forslagene og bruk dem for å forbedre utseendet ditt dramatisk..




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.