7 feil foreldre fra det 21. århundre

  • David Cobb
  • 0
  • 2037
  • 355

Det er vanskelig å tro at med alle feilene foreldrene gjør, er det ennå ikke en håndbok som, avledet av disse feilene, hjelper nye foreldre i en slik lignende oppgave. Sannheten er at man lærer å være foreldre ved prøving og feiling..

De fleste foreldre bruker det de føler arbeidet i sin egen oppvekst., og andre søker hjelp og råd fra andre foreldre. Denne innsatsen ser imidlertid ikke ut til å være tilstrekkelig.

Vi vil alltid at barna våre skal kunne utvikle sitt fulle potensiale. Dette er ikke noe nytt, foreldre ønsker det beste for dem, men vi får det ikke alltid. Svært ofte ender vi opp med å gjøre det motsatte.

Arbeidet med å utdanne er ikke enkelt. Så i dette innlegget vil vi hjelpe deg å forstå dette fantastiske arbeidet litt mer.

Hva er feilene som foreldrene fra det 21. århundre gjør?

Vi ønsker at barna våre skal ta beslutninger for seg selv, og samtidig håper at disse beslutningene passer inn i det vi ønsker.. Ofte reduserer feilene foreldrene gjør barns selvtillit og påvirker forholdet til dem..

Så hvis du ikke vil gjøre de feilene foreldre ofte gjør i det 21. århundre, er det første du må gjøre å identifisere dem..

1. Leve gjennom barn

Dette er den vanligste feilen foreldre gjør.. Det er ikke riktig å forvente at barna dine skal studere slik du ikke kunne eller se dem som din andre sjanse.

De må støttes for å finne sin egen vei.. Hjelp dem med å utvikle interesser og lidenskaper. La dem utforske forskjellige områder til de definerer hva de virkelig liker. Slik kan du oppdage deg selv.

Besøk denne artikkelen: Hjelp barna dine med å kontrollere følelser fra et ungt år

2. Overbeskytt dem

Det er godt å bekymre seg for barna dine, holde øye med deres sikkerhet og trivsel; men overbeskyttelse av dem kan gjøre dem avhengige og usikre voksne. Du må gi verktøyene for å veilede deg og ta gode beslutninger..

Vi lar ofte være at barna våre trenger å lære for seg selv. De må få lov til å gjøre feil, falle og reise seg. Hver må leve sin egen prosess..

Hvis du ikke lar barna gjøre ting på din måte, til tross for instruksjonene dine, vil det være vanskelig for dem å modnes og møte livet..

3. Gjør oppgaver som passer dem

En annen feil foreldre gjør er å ta ansvar bort fra barn. La barna dine ta på seg utfordringer og forpliktelser., og å utføre dem i de etablerte tider. Du kan være fleksibel på dette tidspunktet, men aldri gjøre for dem det de er forpliktet til.

Det er viktig at hvis de villeder deg, ikke skjenn dem så hardt. Du lærer mye av feil. Å gjøre feil og ta ansvar for dem vil lære deg hvordan du takler frustrasjoner og bli uavhengig..

4. Å sette rollen som venn over far

Kameratskapet med barna dine må være til stede i forholdet ditt. men, det å være venn med barna dine kan føre til overdreven tillatelse, for å ville godkjenne dem. I motsetning til dette, som foreldre, må du godta at ofte barna dine vil være sinte på beslutningene dine..

De vil ikke alltid være i samsvar med reglene og beslutningene du tar, og i de fleste tilfeller vil du forstå dem. Men når de når voksen alder, vil de sikkert takke.

5. Den vilkårlige bruken av bestikkelser

Bestikkelse er en av de vanligste feilene foreldre gjør i dag. "Hvis du oppfører deg bra, vil jeg gi deg den sjokoladen du liker," "Hvis du gjør leksene dine, vil jeg kjøpe det videospillet du vil ha." Denne situasjonen høres kjent ut for deg?

Dette vil sannsynligvis fungere av og til, men det er ikke en passende strategi å utdanne dem. Det er en usunn måte å kontrollere hva du ikke kan få på andre måter.

6. Ikke tilbringer kvalitetstid med barna dine

Stresset ved daglig rutine kan ødelegge familieforhold veldig raskt. Du bør ta deg tid til å vie til barna dine.. Ofte gjør foreldre feilen av å ikke gi dem tid eller spørre dem om hvordan de gikk til på en eller annen aktivitet..

Det mest uheldige er når de prøver å henvende seg til oss for å fortelle oss noe som angår dem, og vi tar knapt oppmerksomhet. Denne feilen fører til emosjonell løsrivelse og liten tillit til foreldrene..

Vil du vite mer? Hvordan du nærmer deg og gir barna råd?

7. Kriterier matching i opprettelsen

Visstnok trenger ikke far og mor tenke nøyaktig på samme måte.. Å ha forskjellige eller motsatte utdanningskriterier har imidlertid innvirkning på dannelsen av barn. Hvis den ene forelderen legger en straff og den andre suspenderer, blir barnet desorientert. På denne måten har barn den tøffe oppgaven å bestemme hvilken forelder de skal adlyde.

Som et resultat mister de respekten for begge. Vi bør spille teamforeldre for å skape langvarige familiebånd.

refleksjon

Å ønske å være gode foreldre kan være en veldig tung og frustrerende belastning.. Det barna virkelig trenger, er at foreldrene skal elske, veilede og støtte dem i å oppfylle drømmene sine..

Det er veldig viktig for foreldre å ønske barna sine velkommen i forskjellige faser av deres vekst. Først da kan de bli ansvarlige og glade voksne..

Er barn virkelig refleksjon av foreldre?



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.