7 enkle urtemedisiner for å ta farvel med stress

  • Joseph Barber
  • 0
  • 4726
  • 142

Hvis du trenger å ta farvel med stress, kan du ty til naturlige midler før du lider mer alvorlige og permanente lidelser. Ved hjelp av medisinske planter kan du forhindre stressrelatert nervøsitet, angst, søvnløshet eller depresjon..

Oppdag i denne artikkelen 7 urtemedisiner for å ta farvel med stress, en ondskap i moderne tid. Du bør også tenke på å endre livsstilen din og gjennomgå prioriteringene og ansvarene dine..

Si farvel til stress

Stress er en lidelse forårsaket av en spesifikk situasjon. I dette tilfellet, vår organisme aktiveres for å svare raskt på et behov, som ville skje i et øyeblikk av risiko eller haster. Når spenningen strekker seg over tid, møter vi imidlertid stress som kan være veldig skadelig for helsen vår..

Ta farvel med stress så snart som mulig for å unngå lidelse forskjellige symptomer og ubalanser i kroppen: nervøsitet, angst, depresjon, søvnløshet, appetittlidelser, vektendringer, hyppige infeksjoner, etc..

Det er nødvendig å få slutt på dette problemet for å begynne å leve med glede og ro. Det er avgjørende at vi er kritiske til vår livsstil, våre personlige, arbeids-, plan- og forpliktelsesrelasjoner.. Vi kan ikke forsømme vår familie og våre grunnleggende behov, men mye mindre kan vi gjøre det med vår lykke..

Visste du det Hvorfor kvinner føler seg kaldere enn menn?

Rettsmidler for avslapning

 1. Lavendel

Lukten av lavendel transporterer oss inn i et rensende og avslappende rom takket være dets antiseptiske og beroligende egenskaper og egenskaper. Det er faktisk en av de mest populære og hyggeligste plantene å si farvel til stress..

  • Det anbefales å impregnere puten eller lommetørkleet ditt med noen få dråper eterisk lavendelolje..
  • På denne måten vil du kunne balansere nervesystemet ditt om natten og kjempe mot søvnløshet og hvile bedre.

 2. Siberian Ginseng

Sibirsk ginseng (Eleutherococcus senticosus) er et utmerket urtemedisin for beroligelse. Det øker også kroppstemperaturen, og det er derfor det er ideelt i kaldt vær eller for kalde mennesker..

  • Vi anbefaler ta det i 15 dager, alltid om morgenen, og ikke forleng behandlingen.
  • Det er å foretrekke pauser før behandlingen gjenopptas..

 3. Kamille

Vi har alle en kamilleinfusjon innen rekkevidde, og det er faktisk en gammel medisin som har vært kjent i flere tiår. En kopp med denne infusjonen før sengetid bidrar til å oppnå fred og bedre hvile.

  • Vi kan også velge essensiell olje fra kamille, som kan påføres huden. Det er det mest passende alternativet for de som lider av fordøyelsessykdommer på grunn av stress..
  • I dette tilfellet kan en magemassasje utføres med en vegetabilsk olje (kokosnøtt, mandel, olivenolje) blandet med essensielle kamilleolje.

 4. Kanel

Kanel, spesielt Ceylon-sorten, er et medisinsk krydder med mange legende egenskaper..  Kan være veldig nyttig når stress forårsaker svakhet, apati, tretthet eller libido-problem..

Kanel er et utmerket sentralstimulerende middel som aktiverer oss uten å vekke nervesystemet eller gjøre tretthet vanskelig. Du kan tilgi den eller legge den til alle slags oppskrifter, både søte og salte..

Ikke gå glipp av: 7 medisinsk fordel for kanel alle burde vite

 5. Marjoram

Marjoram er en mindre kjent medisin, men vi kan også bruke eller ta den hvis vi søker det er et anlegg med balanserende makt over kroppen vår. Kan tilføres eller brukes som et rå krydder.

  • Vi anbefaler å bruke eterisk olje av merian for en skånsom tempelmassasje. når som helst på dagen vi trenger.
  • Det kan være en øyeblikkelig medisin å alltid ha i vesken..

 6. Ginkgo biloba

Ginkgo biloba hjelper oss å ta farvel med stress takket være den store effektiviteten i å forbedre hjernens sirkulasjon. Sånn sett, bli bedre vår oppmerksomhet, hukommelse, konsentrasjon og psykologiske prestasjoner generelt.

  • Vi kan ta dette legemidlet som en infusjon eller tilskudd i 1 til 3 måneder..
  • Hvis du trenger å gjenoppta behandlingen etter endt behandling, må du ta en pause før.

 7. Johannesurt

St. John's Wort er en av de beste urtemedisiner for å avslutte stress når denne lidelsen også får oss til å bli motløs eller å ha mild til moderat depresjon. På denne måten kan vi unngå alvorlighetsgraden av denne sykdommen i tide..

  • Vi kan ta Johannesurt eller infeksjon av ugras eller som et supplement.
  • Det er også en vegetabilsk olje som planten er masert i, og vi kan bruke den i tilfelle støt, brannskader og arr..
3 store forskjeller mellom angst og stress



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.