9 effektive tips for å bekjempe depresjon naturlig

  • Joseph Barber
  • 0
  • 2140
  • 243

Depressive lidelser er ikke de samme for alle; hver og en føler seg annerledes. Dette er grunnen til at det er viktig å forstå hvilke tips som kan hjelpe i hvert enkelt tilfelle for å bekjempe depresjon naturlig..

I denne artikkelen skal vi snakke om ni anbefalinger som kan være nyttige i bekjempelse av depresjon. Hvis du eller noen du kjenner opplever dette problemet, er det verdt å sjekke.

Vet: 10 symptomer som varsler mulig depresjon

1. Sett opp en rutine for å bekjempe depresjon naturlig.

Depresjon kan avslutte følelsen av struktur vi hadde i livet, og dette “rotet” som dukker opp, kan vekke følelsene våre ytterligere.

Derfor anbefales det å prøve å lage en rutine, en enkel dagsplan som holder deg opptatt og som gir litt mer organisering og kanskje litt små ansvarsområder for hverdagen..

2. Sett mål for å bekjempe depresjon naturlig

En av de vanlige sensasjonene hos mennesker med depresjon er å tenke at de ikke er i stand til å gjøre noe. Å sette enkle mål kan hjelpe i denne forbindelse.. Tenk små mål som å ta en tur eller finne en venn.

Noe som er mulig, men som samtidig gir en følelse av prestasjoner for å bli rammet.

3. Gjør fysisk aktivitet for å bekjempe depresjon naturlig.

Fysisk aktivitet er den mest undervurderte naturlige antidepressiva som finnes.. Det kan frigjøre endorfiner og få oss til å føle oss mye bedre..

Vi forstår at det kan være vanskelig å komme i gang og trene er det siste en person med depresjon ønsker å gjøre, men velg noe du virkelig liker og prøv.

Du kan gå, løpe, svømme, danse, sykle osv..

4. Oppretthold et sunt kosthold for å bekjempe depresjon naturlig.

Det er viktig å opprettholde et balansert kosthold slik at kroppen din får alle næringsstoffene den trenger for å fungere ordentlig..

dessuten, sørg for å inkludere omega 3-rik mat som laks, tunfisk og valnøtter og folsyre som spinat og avokado.

Bevis viser at de er i stand til å forbedre symptomer på depresjon..

5. Sov godt for å bekjempe depresjon naturlig

Depresjon kan gjøre søvnen vanskelig, og dårlig søvn kan gjøre depresjonssymptomene verre, skape en ond sirkel som det kan være vanskelig å unnslippe fra.

Hvis du lider av søvnløshet, kan du prøve å opprette en liggetid rutine, ligge og stå opp samtidig, kutte lur midt på dagen og holde distraksjoner og elektronisk utstyr ute av rommet..

Å sove omtrent 8 timer hver natt vil sikkert få deg til å føle deg bedre om dagen..

6. Gå utendørs for å bekjempe depresjon naturlig.

Prøv å tilbringe noen få øyeblikk av dagen utendørs. Ta kontakt med naturen og pust inn litt frisk luft.

dessuten, Sollys kan fungere som en viktig alliert da det bidrar til økning av D-vitamin i kroppen., og lave nivåer av dette vitaminet er en risikofaktor for depresjon..

7. sosialt samvær for å bekjempe depresjon naturlig

Så vanskelig som det er, prøv å bli mer involvert med familie og venner. Det trenger ikke å være noe kombinert, bare en enkel aktivitet som får deg til å ha det moro og le, som å gå på kino, spise lunsj eller til og med ta en kaffe.

Å komme seg ut av isolasjon og tilbringe tid med sine kjære vil få deg til å føle deg bedre..

8. Unngå alkohol og andre medisiner for å bekjempe depresjon naturlig.

Dessverre bruker mange medisiner og alkohol for å få øyeblikkelig lettelse fra smerte og tristhet.. De kan til og med tilby forbedring på kort sikt, men på sikt er virkningene deres ødeleggende og vil gjøre depresjonen verre..

Hold deg unna disse vanene og erstatt dem med sunne aktiviteter som å henge med venner, trene, gjøre noen aktiviteter du liker, delta i en hobby osv..

9. Be om hjelp

Ikke vær redd for å be om hjelp. Depresjon trenger ikke å bli møtt alene. Vi har alle en venn eller familiemedlem som kan hjelpe oss gjennom de tøffe tider..

Les også: På hvilket tidspunkt i depresjonen bør du søke hjelp??

I tillegg til mennesker som allerede er i vårt daglige liv, er det flere måter å få hjelp, enten det er gjennom støttegrupper, leger, terapeuter eller hotlines.. Det viktige er å ta det første skrittet, og vi skal ikke være redde for det.

Finn ut hvordan du kan forhindre nevoinflammasjon på grunn av depresjon.



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.