Anemi Bekjempe den med brennesle og sitron medisin

  • Joseph Barber
  • 0
  • 4113
  • 696

Anemi resulterer i reduserte nivåer av hemoglobin i blodet.. Det kan være forårsaket av en jernmangel eller kan være et symptom på en eller annen helseforstyrrelse..

Det kan forårsake symptomer som tretthet, tynnende hår eller takykardi, så det bør kontrolleres før det blir alvorlig..

I denne artikkelen vil vi snakke om et gammelt brennesle og sitronmiddel, to medisinske ingredienser som lar deg gjøre det forebygge og behandle anemi naturlig.

Sjekk det ut!

Kontroller anemi

Hvis du mistenker at du kan ha anemi, for eksempel å føle deg mer sliten enn vanlig uten grunn, er det viktig å ta en blodprøve og en lege for å finne kilden til problemet..

Anemi kan reagere på forskjellige årsaker, for eksempel ernæringsunderskudd., eller kan være relatert til et helseproblem som vil være aktuelt å utelukke.

Legen vil stille diagnosen og foreskrive passende behandlinger i henhold til alvorlighetsgraden av anemien, samt årsaken til den..

Pass på jerntilskudd

Hvis vi vurderer å ta et jerntilskudd, bør vi være klar over de mulige bivirkningene, da de kan forårsake oksidasjon som forårsaker ubehag og fordøyelsesproblemer..

For å forhindre eller hvis anemi ikke er alvorlig, det er å foretrekke å alltid øke forbruket av jernrike matvarer, for eksempel grønne bladgrønnsaker, bælgfrukter, rødbeter, persille, pollen eller alfalfa.

Hvis du tar et jerntilskudd, kan du forbedre assimilasjonen din ved å kombinere det med C-vitamin..

Les mer: Overskytende jern i kroppen

Brennesle

Brennesle er en viltvoksende plante som, selv om den ikke er kjent som mat, er en spiselig grønnsak som supper og kremer kan tilberedes med..

På medisinsk nivå, oftest brukt som en infusjon eller som et supplement. Det kan hentes fra forurensningsfrie regioner, alltid med passende hansker. Stikkende kjennetegn forsvinner når den tilberedes eller tørkes.

Brennesle er rik på vitaminer og mineraler, deriblant jern.

I tillegg skiller den seg ut for fordøyelses-, lever- og vanndrivende egenskaper, så det er et utmerket medisin for å rense kroppen..

I denne forstand, i tillegg til å korrigere mulige ernæringsunderskudd, vil også bidra til å tømme kroppen for å behandle enhver lidelse.

Sitronen

Sitron kan ikke gå glipp av noen behandling, da det hjelper til med å forbedre kroppens klarering samtidig som den forbedrer næringens assimilering.

I dette tilfellet, Sitron er rik på vitamin C, noe som forbedrer opptaket av jern i maten vi spiser..

Vi anbefaler alltid å velge organiske sitroner og bruke revet skall i infusjoner, desserter, sauser, salater, etc..

Du kan også fryse den til bruk etter behov..

Vi anbefaler følgende artikkel: Hvordan bruke sitronskrell for å berolige leddsmerter

Hvordan bruke brennesle og sitron for å avslutte anemi?

Gitt de mange fordelene, kan du kombinere begge ingrediensene i ett middel som vil bidra til å bekjempe effekten av anemi..

ingredienser

  • 5 s tørrgrønn brennesle (50 g)
  • Saften av 1 sitron
  • 1 liter vann

forberedelse

Følg disse trinnene for å tilberede medisinen:

  • Kok først vannet, og når de første dampene begynner, slå av varmen og tilsett brennesle.
  • Dekk deretter beholderen og la det tilføres i 5 minutter. Sil så.
  • Klem sitronen og legg den til infusjonen.
  • Det er mulig å blidgjøre infusjonen med litt stevia eller biehonning.

Hvordan ta?

Ta denne drinken hele dagen, utenom måltider.. Det er mulig å drikke for eksempel to faste glass, ett midt på morgenen og ett midt på ettermiddagen..

Forbruk i fjorten dager for å øke jernnivået for å forhindre og behandle anemi..

Rett etter disse to ukene, kan en kopp av denne infusjonen tas daglig for å opprettholde nivåene. Kvinnene også kan ta under menstruasjonsdager for å kompensere for jerntap.

For å maksimere effekten av denne behandlingen, blir du vant til å tilsette en dash sitronsaft til måltidene, da dette vil bidra til å forbedre jernassimilering..

Rå persille er også et utmerket krydder, siden det inneholder C-vitamin og jern i gode mengder.

Vi understreker at dette middelet, fordi det er veldig rensende, kan forårsake litt forbigående ubehag som hodepine eller milde hudutslett, som snart vil forsvinne..

5 sunne drinker for anemi-behandling



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.