7 bruksområder du kan gi til hydrogenperoksyd

  • Peter Douglas
  • 0
  • 3075
  • 231

Et av de mest allsidige, økonomiske og nyttige produktene vi kan ha hjemme er hydrogenperoksyd, eller som det er kjent, hydrogenperoksyd. Her vil vi forklare bruksområdene du kan gi 10 volum hydrogenperoksyd som et naturlig middel..

Det er mange bruksområder for både hjemmesykepleie og til medisinsk og estetisk bruk. Hydrogenperoksyd er en løsning som ikke mangler i en førstehjelpskasse og vi skulle ha henne hjemme.

Følgende er noen anvendelser av hydrogenperoksyd som et naturlig middel. Du kan innlemme dem i ditt daglige liv for å forhindre og behandle noen sykdommer..

1. For å eliminere hudskader

Flekkene på huden er antiestetiske. Dukker vanligvis opp i ansiktet, et produkt av hormonelle forandringer (graviditet og langvarig bruk av prevensjonsmidler) og solen. For å slette dem, Vi kan bruke 10 volum hydrogenperoksyd daglig med en bomull forsiktig og deretter fukte med en krem. Resultatene blir fantastiske..

Du kan også bruke den samme underarmsbehandlingen. Disse blir ofte mørklagt ved fortsatt bruk av barberhøvel og deodoranter. Som en ekstra fordel bekjemper hydrogenperoksyd også dårlig lukt.

Vi anbefaler å bruke denne medisinen om natten og bruke solkrem når du forlater huset, da eksponering for solen kan føre til motsatt effekt..

2. For oral helse

Hydrogenperoksyds egenskaper bekjempe effektivt dårlig ånde når de brukes som munnvann. Tjener også som et antiseptisk middel for å helbrede sår og magesår., samt å bleke tennene naturlig.

  • Hvis du har en tannpine mens du gurgler med hydrogenperoksyd (uten å svelge), vil det bidra til å lindre smertene på grunn av dens evne til å redusere infeksjoner og tømme området..

Les: Hvordan bekjempe hudskader på en naturlig måte

3. Som antimykotisk

Uhyggelig atletes fot- og neglesopp kan også kjempes med 10-volum hydrogenperoksyd. Vi må bare vaske området godt og deretter bruke det direkte mellom tærne eller neglene.

  • En annen anbefalt prosedyre er å suge føttene eller hendene i omtrent fem minutter. La medisinen fungere hele natten og så snart du våkner tørr. Om noen dager blir resultatene lagt merke til..

4. Ved halsforstyrrelser

De betente mandlene er ofte et resultat av bakterieinfeksjoner som legger seg i området. For å unngå og bekjempe dem, er gurgling med hydrogenperoksid en utmerket oppskrift..

Hvordan gjøre?

  • Bland to spiseskjeer med 10 volum hydrogenperoksyd med et glass vann.
  • Gurgle med denne løsningen to ganger om dagen i to minutter uten å svelge. Sørg for å gurgle til innholdet i koppen er ferdig..

5. Sår og brannskader

Dette er den vanligste bruken av dette produktet. For å desinfisere kutt- eller forbrenningsområdet, bruk ca. 10 volum hydrogenperoksyd og la det virke i noen minutter.

På denne måten, Det vil ikke bare rense såret, det vil også lette helbredelsesprosessen.. Det er viktig at denne behandlingen bare utføres på overfladiske sår. Hvis ingen forbedring, se lege.

6. For å bekjempe kviser

Kviser er en sykdom som vises spesielt i ungdomstiden, produktet av hormonelle forandringer. Det genererer vanligvis ikke bare estetisk skade, men også psykologisk.

For å bekjempe det er et av de mest effektive virkemidlene med 10-volum hydrogenperoksyd..

Sjekk ut 6 trinn for å eliminere kviser

Hvordan gjøre?

  • Påfør hydrogenperoksid direkte på kvisene og la det virke.
  • Når den er tørr, kan vi skylle med varmt eller kjølig vann..

7. Sinus- og ørebetennelse

Vi kan bruke den i en forsvarlig prosentandel sammen med destillert vann og bruke det direkte i nesegangene ved å bruke det i aerosolform.. Hydrogenperoksyd vil rense sinusforurensningene. 

For å behandle eller forhindre ørebetennelse, vi kan legge noen dråper hydrogenperoksyd inne i øret. Kontakt barnelege for barn.

Det er mange bruksområder for hydrogenperoksyd som et naturlig middel. Det viktige er at du følger anbefalingene godt for ikke å forårsake irritasjon i noen del av kroppen, og hvis du ikke merker bedring eller merker andre symptomer, må du oppsøke lege..

Bruksområder og fordeler med hydrogenperoksyd: Passer mest til alt



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.