Lær hvordan du tilbereder en dekorativ kakekrem

  • Daniel Chandler
  • 0
  • 4572
  • 956

Den dekorative kakekremen består av et veldig enkelt preparat. Det inkluderer ikke mange ingredienser og krever ikke en lang eller komplisert prosedyre. Tvert imot, kan oppnås veldig enkelt, og resultatet er utmerket. Av denne grunn tyr mange til dekorativ krem ​​for å gjøre dessertene sine ferdig med liten innsats..

Så ta tak i forkleet ditt og gjør deg klar til å dekorere de vakre karamellene du vil vise. Vil du la komplimentet passere? Det vil du absolutt ikke, mye mindre hvis du er stolt av den utrolige smaken du fikk fra kaken din..

I dag vil vi vise deg hvordan du tilbereder en dekorativ kakekrem. Som du sikkert allerede har sett, det er kaker som krever mye tidligere erfaring. Alternativet vi presenterer i dag er enklere, og du trenger ikke å være profesjonell. Ved å forberede og bruke dette deilige dekselet får du erfaring.

nå, Det er viktig å merke seg at kreativitet er avgjørende for å dekorere en kake. Dette vil gi deg et originalt og personlig preg. Selvfølgelig, med mindre du fikk ideen til et bilde. Dette kan oppnås ved å lage dekorasjoner eller ved å tilsette andre ingredienser. Dekorering er viktig fordi den vil gjøre kaken vår vakker og attraktiv..

Dekorativ kremkakeoppskrift

Når du pynter kaken vår, er det nødvendig å gjøre det med ingredienser som ikke krever kjøling. Derfor er sjokolade og kondensert melk lite egnet med mindre de konsumeres på kort tid. Takket være den kremete og jevne strukturen, er den dekorative kremen vi skal tilberede den mest brukte i konfekt. Den er veldig allsidig og enkel å lage..

Vanligvis inkluderer denne kremen mel, melk og egg. Smak tilsettes ved å bruke ingredienser som sitronskall eller andre essenser.. Måtene dekorativ kakekrem kan tilberedes på er mange.. Forskjellen mellom dem er i ingrediensene og måten de tilsettes under tilberedningen..

Oppskriften vi vil presentere er laget for å lage en basiskrem med lett tilgjengelige ingredienser.. Så du kan legge til andre smaker og ingredienser for å gjøre det mer mangfoldig..

ingredienser

  • 3 eggeplommer (90 g).
  • 4 kopper melk (1 liter).
  • 1/2 kopp sukker (80 g).
  • 1 ts vanilje (5 ml).
  • Sitronskall (etter smak)
  • 1/2 kopp maisstivelse eller maisstivelse (90 g).

Ikke gå glipp av disse oppskriftene: 3 lette godterier du ikke kan gå glipp av

forberedelse

  1. Legg melken i en panne og sett over svak varme.
  2. Tilsett sukkeret i melken og sitronskallet. Rør ingrediensene godt. I en annen bolle, bland eggeplommer med maisstivelse.
  3. Når melken begynner å koke, hell denne blandingen i bollen med eggeplommer og maisstivelse.
  4. Når du har blandet godt, legger du denne blandingen på svak varme og rører til tykk krem.
  5. Til slutt tilsett vaniljeessensen og rør kraftig. La det avkjøles. Når den er kald, er kremen klar til å smøres på kaken din.
  6. Når du er ferdig, legg kaken på en stabil overflate. Spred kremen utover kaken og pass over overflaten med en tresleiv. Form deretter kremen rundt kaken til ønsket form ved å bruke en slikkepott..

Du vil sikkert tro at kaken din ser veldig enkel ut med bare en hvit krem, men Du kan bruke grønnsaksfargestoffer for å gi et mer personlig preg på kaken. La oss anta at kremen er blå og over den sprer du fargede gnister eller skiver mandler. Resultatet vil utvilsomt være veldig vakkert.

Velg fargene du vil bruke, avhengig av formen du vil gi kaken din. Bruk en konfektveske med flere dyser (hvis du har en) for å sette fantasien ut i livet. Gå videre og lag forskjellige bilder av blomster, roser, blader, bokstaver og alt du kan forestille deg..

Les også: Hvordan lage en dessert tiramisu?

Noen anbefalinger

Dette er noen anbefalinger du må huske på når du lager kremen din, i tillegg til noen ideer for å forbedre oppskriften din..

  • Bruk alltid riktige mengder av hver ingrediens.. Under prosessen kan du sjekke om konsistensen er som forventet og om smaken er god.
  • Unngå å blande i aluminiumsbeholdere., da dette kan føre til et uønsket utseende. Bruk plast- eller glassbeholdere.
  • Sikt cornstarch eller cornstarch før du legger det til for å forhindre klumper.
  • Det er viktig at vaniljeessens blir tilsatt på slutten, ikke mens blandingen er i brann, da den kan fordampe.
  • Det er mange ingredienser som du kan legge til din dekorative krem ​​for å variere smaken. Du kan for eksempel bruke smør, margarin, appelsinskall i stedet for sitron, kanel eller til og med tilsette sjokolade.. Det viktige er ikke å overskygge smaken av kaken.
Hjemmelaget oppskrift for å tilberede 3 melkesdessert



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.