De 8 beste fruktene for kroppen din

  • Thomas Davis
  • 0
  • 1597
  • 324

I følge ernæringseksperter bør vi spise flere frukter hver dag hvis vi vil ta vare på helsen vår. Og mens all frukt er sunn, skiller noen seg ut for å ha flere helsemessige fordeler, noe som gjør dem viktige for kostholdet vårt..

Finn ut i denne artikkelen hva er de 8 viktigste fruktene for å holde seg sunne og viktig.

De beste fruktene for kroppen din

1. Avokado

Mange tror avokado ikke er en frukt, men det er den! Og ikke bare en av de sunneste fruktene vi kan finne, men det gir oss også det meste av næringsstoffer vi trenger hver dag.

Noen konsumerer det ikke fordi de sier at det er fetende. Imidlertid er fettstoffer du gir sunt og faktisk, hjelpe oss med å opprettholde riktig vekt.

Vi kan konsumere en halv avokado hver dag for å få en god mengde vegetabilsk protein, fiber, vitaminer, mineraler og fettsyrer..

Les også: 9 grunner til å spise avokado

2. Kokosnøtt

Et stadig mer populært naturunder. Både vann og kokosnøttmasse er veldig næringsrik mat. Og dessuten er smaken deilig. Med massen kan vi lage kokosmelk og bruke den gjenværende fiberen til å lage småkaker.

Ekstra jomfru kokosnøttolje konsumeres også som et supplement og kan brukes som en utmerket hud- og hårkosmetikk..

3. Ananas

Rensende og vanndrivende ananas er en ideell frukt for å forbedre fordøyelsen av fett og proteiner. Hjelper oss med å unngå væskeansamling og eliminere giftstoffer.

Den inneholder fordøyelsesenzymer som hjelper oss å bekjempe problemer som halsbrann, fordøyelsesbesvær eller forstoppelse. Det er en veldig passende dessert til når vi spiser kjøtt eller fisk..

4. Papaya

Papaya er også en tropisk frukt som gir oss fordøyelsesenzymer og letter fordøyelsen av mat. I tillegg er det en Ideelt middel mot tarmsparasitter, spesielt hvis vi også konsumerer frøene deres.

Det er en veldig antioksidant frukt, takket være vitamin C og beta-karoteninnhold., som hjelper oss å forhindre celle aldring.

En deilig oppskrift er å piske papaya og ananas i en blender med litt vann og tilberede en deilig takt som vi kan ta hver dag fastende for å forhindre betennelse i fordøyelsessystemet..

5. Apple

Som det sies: "et eple om dagen holder legen borte." Det er fordi eplet er en veldig balansert og regulerende frukt, billig og lett å finne..

Eplet fungerer som en naturlig syrenøytraliserende og har betennelsesdempende effekter på urin- og fordøyelseskanalen. Det er viktig å kjøpe det organisk for å kunne konsumere også skallet, veldig rik på fiber..

6. Sitron

Sitrusfrukter er viktige for å øke forsvaret og rense kroppen.

Sitron, den første blant dem, er en viktig frukt for å eliminere giftstoffer og væsker, lette lever- og nyrefunksjonen og fremfor alt holde kroppen alkalisk, noe som hjelper oss å forhindre nesten enhver sykdom..

Sitron er også en frukt hvis skorpe inneholder flere helsemessige fordeler så lenge den er organisk.

Får ikke gå glipp av et glass vann med sitronsaft faste hver dag.

Kan interessere deg: 10 fantastiske ideer for å dra nytte av en sitron

7. Grapefrukt

Mange mennesker liker ikke grapefrukt for sin sterke sure og bitre smak. Imidlertid er det denne smaken som gir oss en pekepinn på næringsstoffene som denne frukten gir og som er svært gunstig for leveren vår, kroppen ansvarlig for å holde blodet rent for giftstoffer.

Grapefrukt er også en veldig effektiv frukt for å bekjempe væskeretensjon og forbedre nyrefunksjonen..

Vi kan spise halv eller en hel grapefrukt hver natt før sengetid; om noen dager vil vi merke forskjellen.

8. Drue

Drue er en av de mest foryngende fruktene.. Druefrøolje og resveratrol markedsføres for tiden som helseeliksirer. Imidlertid er det mye billigere å konsumere (grønne) druer med skall og frø. Vi kan også slå dem med vann og lage en deilig fersk druesaft.

Drue er veldig rensende, senker høyt kolesterol, har kreftdrepende egenskaper og er en utmerket tarmregulator.

6 Fordeler med å spise grønnsaker og frukt hver dag



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.