De høye egenskapene til hasselnøtt

  • David Snow
  • 0
  • 2772
  • 455

I denne artikkelen vil vi lære om de høye egenskapene til hasselnøtt, en sunn frukt når den spises rå så vel som all tørket frukt.

Hasselnøtt inneholder viktige næringsstoffer som vitaminer, mineraler, proteiner, fiber og sunt fett. Det legger også den spesielle smaken til oppvasken..

Den er i stand til øke ernæringsprofilen til sunne oppskrifter som salater, gir store fordeler for de som bruker det. Så, og noen flere, inkludert hasselnøtt i kostholdet ditt kan være en god idé.

Les mer: Oppdag egenskapene til disse 10 nøttene

Hasselnøttegenskaper

Ernæringsverdi

Vitaminer og mineraler

Hasselnøtt har en viktig mengde av mikronæringsstoffer, som vitaminene E, B, B1, B2, B9, A og C.

Også bemerkelsesverdig er mineraler som kalium, kalsium, magnesium, fosfor og mangan.

flavonoider

En annen av egenskapene til hasselnøtter er flavonoidene i deres sammensetning, som er i stand til å forbedre sirkulasjonen og fremme hjernehelsen.

I tillegg kan de gi store helsemessige fordeler ganske enkelt konsumerer litt hasselnøtt hver dag ved snacks.

Hasselnøtt er en frukt som bør konsumeres mer i sin rå form fordi den kan gi oss store fordeler som en kilde til vitaminer, proteiner og godt fett..

Sunt fett

Denne tørkede frukten inneholder sunt fett som kan hjelpe beskytte hjertets helse, når fettstoffer er flerumettet og enumettet, sunnere sammenlignet med mettet fett.

Hasselnøtt er en god kilde til oljesyre som kan hjelpe til redusere dårlige kolesterolnivåer, og kan heve gode kolesterolnivåer. Imidlertid gjør det høye fettinnholdet det til en et veldig kalori alternativ.

proteiner

Den rå hasselnøtten er en moderat kilde til vegetabilsk protein, som gir oss kroppsenergi og mental årvåkenhet. I tillegg tjener den i reparasjon av skadede bein-, muskel- og andre organceller.

Se også: De 5 beste tørkede fruktene

Helsemessige fordeler

  • 20 hasselnøtter inneholder omtrent 6 gram karbohydrater, hvorav 3 gram kommer fra kostfiber.
  • Med dette klarer de bidra til å redusere risikoen for lidelse visse sykdommer og kroniske problemer. Blant dem forstoppelse, diabetes type II, hjertesykdom og visse kreftformer.
  • mens er veldig kalori, anbefales konsumerer liten mengde tre ganger i uken, for å opprettholde vekten.
  • Imidlertid ender de opp med å bli en godt valg for deg som vil gå opp i vekt. Dette skyldes det høye kalorinivået, sunne fettstoffer og alle andre fordeler som frukten gir..
  • Forbruk hasselnøttkanne redusere risikoen for høyt kolesterol, blodpropp og hjertesykdom. Dette er fordi de har et høyt innhold av sunne forbindelser, som fiber, sunt fett, vitamin E, plantesteroler, omega- og L-arginin.
  • Rå hasselnøtter er utmerket erstatter andre matvarer som er rik på mettet fett, fordi fettene dine er sunne og fordelaktige.

Bilder som tilbys av: lavsen, spicyicecream og FotoosVanRobin.

Visste du at tørket frukt hjelper deg å gå ned i vekt?



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.