Selvtillit begynner å satse på deg selv

  • Daniel Chandler
  • 0
  • 4822
  • 350

En gang,vi alle føler oss mislykkede og til og med beseiret. Dette betyr ikke at vi ikke har selvtillit, selv om det kan være et tegn på at det har blitt mindre.

Selvtillit vil gi oss styrken vi trenger for å oppnå alt vi ønsker., fordi bare du vet hva styrkene dine er og hva grensene dine er.

Vil du begynne å satse på deg selv?

Hvis jeg vil, kan jeg det. Ha selvtillit

Selvfølgelig ikke vi kan være gode på alt og vi har våre begrensninger i noen aspekter av livet vårt.

Men hvis du virkelig vil gjøre noe, er det det som begrenser deg til å gjøre det? 

Hvis du bryr deg om hva andre sier, føler det skam fordi du vet at det vil være vanskeligere for deg enn andre, kommer du sannsynligvis ikke dit, sannsynligvis vil du ikke få det forventede resultatet.

Hvis du vil ha noe, kan du gjøre det, men du må være tydelig hva målet ditt er..

La deg ikke skremme av hvor store drømmer du kan være. Noen ganger føler vi oss små, men dette er ikke noe mer enn en tydelig manifestasjon av usikkerheten vår..

Hvis du vil ha noe, kjemper for det, fordi du sannsynligvis vil være i stand til det.

Jeg vil lære av feilene mine

Vi tror at fiasko er en ydmyk ting, noe som bør få oss til å trekke oss tilbake, og som vi skal skamme oss over. Mange mennesker har strålende mål, men klarer ikke å nå målene sine fordi de mislykkes.

Svikt er bare en mulighet til å lære.. En måte å vende tilbake til virkeligheten på, å omdirigere vår vei. Det er ikke galt å feile, for enda verre er det ikke å ha prøvd.

Så blokker deg aldri for å ha mislyktes, for selv de store gjorde det samme.

Sammenlign aldri deg selv

Sammenligninger er urettferdige og gjør det aldri bra. Du skal aldri sammenligne deg med noen, da ingen to mennesker er like. Vi er alle forskjellige, vi har alle forskjellige svakheter og styrker.

Det viktige er å overgå oss selv og ikke andre.

Selvtillit består i å se deg selv som en som ikke trenger å "kopiere" andre. Vi er unike ogsammenligningen vil bare generere mer usikkerhet.

Ikke la det skje. Tro på deg selv, for i sammenligninger er det alltid noen som taper.

Fokuser på prestasjonene dine

Noen ganger er det ikke så lett å satse på deg selv når ting går galt. Selv om vi har lært at feil er positive og viktige for læring, er vi ikke i stand til å gå videre, blokkere oss selv og kontinuerlig støte inn i veggen..

Når det skjer, og det har sannsynligvis skjedd med deg mer enn en gang, ikke bekymre deg. Du må se på målene som allerede er oppfylt.. Ikke forakte dem!

Legg merke til selv de små prestasjonene som allerede er gjort, fordi de alle utgjorde en stor forskjell..

Se: Elsker som ikke bryr seg om år, rynker eller tid

Hvis du gjør det, vil du stimulere deg og gi deg bedre muligheter for å løse problemer.

Vanskeligheter er ikke alltid der, ofte er vår måte å se ting galt på. Hold fokus på prestasjonene dine for å øke selvtilliten og gå videre..

Mål må være realistiske

Det nytter ikke å ønske å øke vår selvtillit hvis alle våre mål i livet er uoppnåelige. All din innsats, all din innsats for å nå dine mål drømmer vil ikke gi noen resultater.

Det er fordi de ikke kan nås..

Av denne grunn, Det er viktig at du vurderer små mål som du vet er innen rekkevidde. Dette vil unngå å tro på mål som er vanskeligere å oppnå..

Det er en måte å unngå frustrasjon, i dette tilfellet etterspurt.

Sats på deg

Det siste tipset er å satse på deg selv fordi den selvtillit er noe som utvikler seg bevisst; for hvis du vil kan du! Det er normalt at tvil angriper deg eller at du har en dårlig dag og ditt selvtillit ikke være 100%.

Tross alt, stå fast og risikere alt på deg selv. Selv om du feiler ... selv om drømmene dine er frustrerte og selv om det er mange barrierer i veien ...  Å satse på deg selv vil være noe av det beste du kan gjøre.

Et spill du alltid vinner.

Ikke la være uten å finne ut av det: Som har sine egne lys plager som er i mørket

Har du noen gang mistet tilliten til deg selv? Hvor mange ganger satset du alt på deg? Hvis du mangler selvtillit, håper vi at alt det ovennevnte hjelper deg å bygge din selvtillit..

Fra i dag vil du begynne å satse på deg selv?

Positive tanker forbedrer helsen



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.