Fordeler med mandarin i kampen mot fett

  • Henry Lester
  • 0
  • 1791
  • 176

Når du vil gå ned i vekt, er en nøkkelstrategi å unngå sukker for enhver pris. Så hva er det bedre å glede seg etter søt enn en naturlig erstatning? Tangerines mange helsemessige fordeler gjør den perfekt i bekjempelse av fett.

I tillegg er den søt nok som en forrett eller dessert og er en flott erstatning for god kalori godteri..

Vi vil lære mer om fordelene med denne frukten..

Tangerine helsemessige fordeler

Tangerine, sammen med appelsin, er veldig kjent for innholdet i vitamin C (27 mg per 100 g). Dette er spesielt viktig for røykere. Siden kroppen din kan kreve dobbelt så mye vitamin C for å forhindre utbrudd av lungekreft..

En annen fordel med mandarin for kvinner i reproduktiv alder er at den fremdeles fungerer som en kilde til folsyre, kjent for å bidra til å forhindre fødselsdefekter i babyens nevrale rør i svangerskapet..

I tillegg inneholder denne frukten over 150 forskjellige fytokjemikalier, og over 60 av dem er flavonoider.. Vet du hva dette betyr? Beskyttelse for blodkar, betennelsesreduksjon samt antioksidantegenskaper, alt gitt av slike forbindelser.

Polyfenol-polyfenoler er antioksidanter og hjelper til med å forhindre kreft og hjertesykdom. I dag er polyfenoler undersøkt for å ha spilt en nøkkelrolle i å bevare hukommelse og andre hjernefunksjoner..

Vi anbefaler også å lese: Oppskrifter for å tilberede deilig appelsinflan-rom

I tillegg kan en annen gruppe fytokjemikalier, flavoner, spesielt et hesperidinlag, redusere betennelse, blodtrykk og kolesterolnivå i blodet..

Dette stoffet finnes i det indre hvite kjøttet av mandarin, så det anbefales å spise så mye av denne hvite membranen som er tålelig for smaksløkene..

Fordelene med mandarin mot fett

Forskning utført i et laboratorium av teamet til Murray Huff ved Universidde Western Ontario viste at nobiletin, en flavonoid funnet i mandarin, forhindrer fettansamling i leveren ved å stimulere genuttrykk.

Således er det en forbrenning av overflødig fett og hemming av genene som er ansvarlige for fremstilling av lipider..

Vi anbefaler også å lese: Behandling for å dempe yoghurt, banan og sitronmelasma

Denne forskergruppen oppdaget også en grapefruktflavonoid kalt naringenin, som tilbyr lignende beskyttelse mot overvekt samt andre tegn på metabolsk syndrom..

I følge forsker Huff er det som virkelig er interessant for dem at nobiletin er ti ganger kraftigere i sine beskyttende effekter sammenlignet med naringenin, I tillegg har en slik forbindelse fortsatt evnen til å beskytte kroppen mot åreforkalkning..

5 alkaliske oppskrifter å avgifte



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.