Fordelene med wasabi for helsen vår

  • Thomas Davis
  • 0
  • 2150
  • 196

Antiinflammatoriske og antibakterielle egenskaper Dette er bare to av flere fordeler med wasabi. Det er et produkt som er mye brukt i japansk mat, selv om bruken blir populær i andre land i dette landet..

Wasabi er en plante i crucifer-familien, blant dem er også kål og brokkoli. Bladene på wasabien måler omtrent 15 centimeter og er mørkegrønne i fargen. Blomstene er små og hvite, men ikke konsumert..

Det som virkelig drar nytte av wasabi er roten. Det ligner pepperrot og brukes til å tilberede en pasta som følger med rå fisk.

Som vi spådde, er helsefordelene ved wasabi mange. Av denne grunn, konsumeres i mange deler av verden. Ikke glemme at det er mye brukt i forskjellige preparater av sushi, spiller også en viktig rolle som et naturlig middel.

Fordelene med wasabi for helsen vår

Antiinflammatorisk handling

En av de største fordelene med wasabi for kroppen vår er dens betennelsesdempende egenskaper. derfor, kan være nyttig i å lindre sykdommer som leddgikt.

I tillegg virker disse betennelsesdempende egenskapene spesielt på nesehulen. Det er derfor, kan være til stor hjelp i tilfeller av astma og overflødig slimhinne. Det er imidlertid viktig å være veldig forsiktig når du inhalerer, da lukten kan forårsake irritasjon og ytterligere betennelse..

På den annen side irriterer ikke denne planten magen som et resultat., kan brukes når en tarminfeksjon oppstår eller alvorlig diaré.

Wasabi hjelper til med å eliminere bakterier som kan skade kroppen. dessuten, av I følge noen studier er wasabai effektiv i bekjempelse Helicobacter pylori.

Les også: Naturlige behandlinger for å bekjempe Helicobacter Pylori

Det er en god kilde til vitaminer.

En annen stor fordel som wasabi kan gi er det høye C-vitamininnholdet.. Dette vitaminet kan bidra til å øke kroppens forsvar. Dette forhindrer influensa og mange andre sykdommer som kan være forårsaket av klimaendringer..

En ekstra fordel er det har utmerkede antioksidantegenskaper. Takket være det hjelper wasabi å beskytte celler mot skadelige frie radikaler som kan forårsake noen kreftformer..

Fordelen ved å konsumere vitamin C levert av wasabi vil gjenspeiles i huden og beinene, så vel som i alle kroppens vev. Ikke bare det, hjelper også med å absorbere jern, en måte å forhindre og bekjempe anemi.

Hjelper med å forhindre trombose og kreft

I følge noen studier var wasabi  kan være til stor hjelp for å forhindre at blodpropp dannes. Dette betyr at det er en alliert for å forhindre trombose som kan påvirke hjernen eller koagulerer som kan nå lungene..

Ikke bare det også kan bidra til å forhindre vekst av kreftceller i magen. Disse studiene er ennå ikke fullstendige, men så langt er det funnet veldig optimistiske resultater..

Vi anbefaler at du leser: 8 vanlige kreftsymptomer vi ignorerer

Andre fordeler med Wasabi

Wasabi er en naturlig avgiftningsmiddel for leveren vår.. Det letter også fordøyelsen og har forbindelser som forhindrer dannelse av plakett i tennene..

Hvis du ennå ikke er kjent med dette krydderet og har prøvd japansk mat, er tiden inne for å gjøre det.. Du kan være sikker på at du vil elske det og du vil ikke slutte å konsumere det; enda mer etter å ha kjent alle fordelene med wasabi for kroppen din.

Gode ​​grunner til å konsumere japansk mat



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.