Usyret havregryn, sitron og mandel informasjonskapsler

  • Peter Sherman
  • 0
  • 2777
  • 758

Det har lenge vært kjent at raffinert mel og sukker er helseskadelig. De som vet dette, leter etter alternativer for å forbedre kostholdet sitt ved å undertrykke dem fra kostholdet uten å ofre smak og mangfold..

Og det er mange sunne dessert- og snackoppskrifter som tjener dette formålet, for eksempel havregrynskaker. Her lærer du hvordan du lager denne oppskriften uten raffinert mel, sukker og gjær..

Skader på raffinert mel for helsen

Risikoen for å spise raffinerte hvite mel er større hvis en stillesittende livsstil opprettholdes og spises gjentatte ganger, til skade for plantemat. I tillegg kommer sannsynligvis også øke risikoen for diabetes.

De høye karbohydratnivåene i disse melene behandles som glukose i kroppen, noe som forårsaker denne lidelsen. Personer som allerede har diabetes, ser helseproblemet eksponentielt økt.

Fordi de er tunge og mangler fiber, bearbeidede mel blir fordøyd saktere. Dette er igjen relatert til betennelse i tarmsystemet, gass og forstoppelse..

Forbruket disse melene kan også gi alvorlige matreaksjoner, som cøliaki eller glutenintoleranse. En annen av dens uønskede effekter er de mange inflammatoriske sykdommer som de er i stand til å forårsake. Dette skyldes den negative forstyrrelsen av karbohydrater i behandlingen av visse næringsstoffer..

Se også: Lær hvordan du lager hjemmelagde, enkle å tilberede meltortillas

endelig, for mye karbohydrat påvirker naturlig hjernekjemi, blir en årsak til tretthet, døsighet og depresjon.

Bakkekakeanbefalinger

Baking er viktig når du tilbereder noen form for informasjonskapsler. Det er derfor Det anbefales å være veldig forsiktig med å bake ved angitt temperatur..

Hvis den er for høy, vil kakene koke under og bli bleke på toppen. Hvis den tvert imot ikke oppnås den nødvendige temperaturen, tar det lenger tid å tilberede og kan deformeres eller bli veldig tørr..

Havregryn, sitron og mandel informasjonskapsler

Havrekremkaker er veldig populære og etterspurte. I denne oppskriften kombineres den gode smaken med sitron og mandler i en perfekt kombinasjon. Bytte ut bearbeidet mel med denne frokostblandingen gjør denne snack til et utmerket og sunt alternativ..

ingredienser

  • 2 ½ gram havreflak (250 g)
  • 1 kopp malt havre (også kalt havregryn) (120 g)
  • 1 moden banan
  • ½ kopp skiver mandler (80g)
  • 1 kopp soyamelk (200 ml)
  • 2 ss agavesirup (30 ml)
  • 1 stor sitron
  • 1/4 kopp olivenolje (50 ml)
  • 1 s oransje blomstervann (15 ml)

Les også: Hvorfor skal vi unngå raffinert mel? Oppdag 7 negative effekter

forberedelse

  1. Forvarm ovnen til 180 ° C.
  2. Bli fet en serveringsfat å bake eller dekk med pergamentpapir.
  3. Få glede av sitronskallet og klem den. Bestill begge deler.
  4. Legg havreflakene i en beholder og tilsett de flytende ingrediensene: olivenolje, soyamelk, sitron, sirup og appelsinblomst vann.. Rør til den er godt blandet.
  5. Knus den modne bananen i små biter og mos dem med en gaffel til du får en pasta.
  6. Tilsett blandingen i sitronskallet og banan og bland.
  7. Tilsett nesten alle mandlene i skiver (legg noen til pynt) og havregryn. Bland det hele.
  8. Ved hjelp av to skjeer, ta porsjoner og form dem til havremelkaker eller form dem med hendene.. Hvis du vil at de skal være sprø på utsiden og myke på innsiden, skal de være litt tykke.. Hvis du foretrekker at de skal være helt stekt, gjør dem tynnere.
  9. Formen vil også påvirke mengden informasjonskapsler som kommer ut av denne andelen ingredienser. Legg dem i stekebrettet.
  10. Legg noen av de resterende mandlene i hver cookie.
  11. Stek kakene i omtrent 30 minutter, eller til de er det veldig gylden.
  12. La dem avkjøles og deretter konsumere. De kan lagres i flere dager i en tildekket beholder. Jo tørrere de er, jo lenger vil de vare i god stand..
Kokosnøtt, havre og frø Supernutritive cookies



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.