Naturlig kamillebehandling mot hemoroider

  • Christopher Wilcox
  • 0
  • 2536
  • 27

Hemoroider er et tabubelagt tema for mange mennesker, fordi ingen liker å snakke om hva som skjer i et så intimt område av kroppen din. Sannheten er imidlertid at i tillegg til å være ganske vanlig, gir hemoroider mange ubehag og smerter som øker over tid..

Riktig behandling kan raskt avslutte ubehaget, så hvorfor ikke snakke om det, søke informasjon og helbrede deg selv.?

Det er unektelig at kamille er en plante som lett kan finnes i en hvilken som helst hage og har meget velkjente medisinske egenskaper., blant dem reduksjon og eliminering av hemoroider.

Dermed vil vi i denne artikkelen vise 4 kamillebaserte naturlige midler for å eliminere hemoroider.

Hva er hemoroider?

Når endetarms- og anus-venene blir betente, stikker submukosale vev som inneholder de overfladiske analkanalens venuler og arterioler utover, noe som forårsaker hemoroider som et resultat..

Under normale forhold deltar de tre ringene, som ligger på høyre, venstre og laterale mediale kanalvegger, i avføringsmekanismen..

Det er flere årsaker til fremveksten av hemoroider og Når man først har manifestert seg, er det sannsynlig at problemet vil komme igjen hvis eksponering for faktorene som forårsaker utseendet ikke unngås.

Faktorer som kan forårsake hemoroider

  • Prison-til-magen: det kan være kronisk. Betennelse oppstår ved komprimering av analkanalene;
  • Arvelige faktorer: tilbøyelighet til å lide av hemoroider;
  • graviditet: spesielt de siste ukene og under naturlig fødsel forårsaker buktrykk og anstrengelse betennelse;
  • aldring: rektal sfinkter mister styrke;
  • diaré: gir irritasjon;
  • fedme: fordi det er en økning i magetrykket på bekkenhulen;
  • Langtidsholdte stillinger: å stå eller sitte lenge på rad kan føre til betennelse. Dette er typisk for forskjellige yrker: vaktmestere, analytikere osv .;
  • Portal Hypertensjon: ved å øke trykket på dørsystemnivået;
  • Avføringsmisbruk: gir irritasjon;
  • Veldig krydret, krydret eller salt mat: forårsaker betennelse i tarm- og endetarmslimhinnen. 

Les også: Faktorer som forårsaker forstoppelse.

Hvordan takle dem

Det er symptomene på hemoroider som gjør dem så vanskelige å bære., Kirurgi kan noen ganger være nødvendig for spesialiserte leger, selv om symptomer vanligvis kan lindres med naturlige midler..

Dermed presenterer vi under 4 rettsmidler med kamille. De er enkle og veldig effektive, men sørg først for at du har en diagnose av hemoroider..

symptomer

  • Intens smerter rundt anus;
  • Lysrødt blod i avføring, toalettpapir eller toalett. (det er andre årsaker til anal blødning, så det bør kombineres med andre symptomer);
  • Mørk eller svart avføring (noen medisiner som vismut og mat som spinat og blekksprut, for eksempel, kan også forårsake mørk avføring);
  • Brennende følelse i endetarmen;
  • Konstant anal fuktighet;
  • Flekker på undertøy;
  • Svært sjelden kan det også være en dårlig lukt, gassinkontinens. og i de mest ekstreme tilfeller delvis eller total fekal inkontinens. 

Nå som du vet hva symptomene er, må du vite at ringene sjelden tømmes på under 7 dager. Men, ubehag og smerter kan lettes raskt ved å bruke kamille som en naturlig behandling for hemoroider.

kamille

Kamille har flere helbredende egenskaper., Det anses også for å være beroligende for nervøs, antispasmodisk, tonic, fordøyelses, antirheumatisk og antiinflammatorisk opphisselse..

I tillegg er det veldig effektivt for å lindre hemoroider, så vi vil presentere 4 kamillebaserte midler. Så velg en og nyt!

Les også: Kamille og andre fordøyelsesmidler.

Løsning 1: Kamille og roser

Denne salven er veldig effektiv, reduserer hemoroider og får dem til å forsvinne.

Så i en krukke, bland 250 ml hvetekimolje, 10g kamillepulver og kronbladene på 2 roser. Deretter la det småkoke i en time. Når den er kokt, sil du med en gasbind. Bland det resulterende preparatet med 20 g bivoks og 20 g lanolin..

Denne salven skal oppbevares i en steril flaske til den er avkjølt.. Så allerede solid, bruk på hemoroider hver dag til smertene lindrer.

Løsning 2: Kamilleolje

Kjøp en flaske kamilleolje og påfør direkte hemoroider til symptomene på tilstanden er lindret..

Løsning 3: Kamilleinfusjon

Dette er en flott smertemedisin da infusjonen lindrer og forfrisker hemoroider.. For å bruke medisinen må du vaske stedet med kamilleinfusjon.

Så forbered infusjonen med en håndfull kamilleblomster og tre liter kokende vann og la stå i 10 minutter. Filtrer blandingen og bland med varmt vann. Vask bør vare i 15 minutter, utføres daglig til forbedring er notert..

Utbedring 4: Kamillete

Dette middelet reduserer analbetennelse, stopper mindre blødninger og fremmer helbredelse.. Ha en håndfull kamilleblader for å koke i en liter vann i 10 minutter. La avkjøle, og bruk deretter å spyle hemoroider til det trengs.

Med disse rettsmidlene, bør symptomene sikkert forsvinne i løpet av 2 til 7 dager, og betennelsen bør lettes på mindre enn en måned..

forholdsregler

Selv om noen ganger hemoroider vises uten forvarsel, Det er noen trinn vi kan ta for å forhindre betennelse i endetarmen og anus:

  1. Unngå fysisk inaktivitet. Tren minst tre ganger i uken i en halv time (gå eller løpe) for å forbedre blodsirkulasjonen;
  2. Berik kostholdet ditt med frukt, grønnsaker og hele matvarer som forhindrer forstoppelse;
  3. Ikke spis veldig krydret, krydret eller overflødig fett;
  4. Unngå alkoholforbruk;
  5. Gå ned i vekt;
  6. Drikk mye vann for å fremme blodsirkulasjonen..

Så ved å følge disse tipsene får du et sunt, hemoroidsfritt liv..

Hvordan forhindre utseendet på hemoroider?



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.