Ingefærte

  • Peter Douglas
  • 0
  • 1123
  • 202

Kreft er en alvorlig sykdom som vi alle er utsatt for på grunn av forskjellige faktorer som spenner fra genetikk til livsstilen vi har. Tenker på det, i dag skal vi snakke om åtte kreftdrikker.

Over tid har teknologi og medisin kommet langt i behandlingen av denne sykdommen, men kreft er fortsatt en av de viktigste årsakene til årlige dødsfall over hele verden, og derfor er alarmen fortsatt blant alle befolkningen.

Mange av verdensomspennende medisinske studier har bestemt forholdet mellom kosthold og sykdomsforebygging..

Som et resultat av denne forskningen har det vist seg at de fleste matvarer som inneholder antioksidanter som vitamin A, C, D, E, blant andre, er utmerkede kreftmedisiner som har beskyttet kroppen på en naturlig og effektiv måte..

I dag ønsker vi å introdusere åtte naturlige krefter mot kreft som du kan konsumere ofte for å prøve å forhindre kreft.

Kreft mot kreft: Ananas og ingefær

Ananas inneholder et enzym kalt bromelain som er siktet for å forhindre kreft og bidra til å redusere de negative effektene av cellegift og stråling.. Bromelain-forbindelser reduserer og dreper kreftceller, og etterlater sunne celler intakt.

Ingefær på sin side er anerkjent for dets kreftbekjempende og tumorreduserende egenskaper og er enda mer effektivt enn mange kreftbekjempende medikamenter..

Hvordan forberede?

Bland inn ananasblender, ingefær og melk (eller vann hvis du foretrekker det), og som et resultat vil du få en av de beste kreftdrikke drikkene..

Appelsin- og bringebærsaft

Som vi nevnte tidligere, spiller antioksidanter og vitaminer en veldig viktig rolle i kreftforebygging og -behandling.. Frukt som appelsin og bringebær er utmerkede antioksidanter som gjør at du får den perfekte drikken for å bekjempe denne sykdommen..

Les også: Bringebær: Finn ut hvordan du kan konsumere dem i kostholdet ditt

Hvordan forberede?

Bland appelsinjuice med bringebær og drikk deretter helst fastende.

Apple og Carrot Beat

Gulrøtter har forsvarsfremmende egenskaper i kroppen, og dette er en stor hjelp i bekjempelse av sykdommer som kreft.. Denne grønnsaken inneholder en forbindelse som kalles falcarinol som er en utmerket kreft.

På tur, Eplet med skallet inneholder mange vitaminer og antioksidanter som er ideelle for å forhindre denne sykdommen., Av denne grunn vil kombinasjon av begge matvarene være perfekt for å lage gode drikker mot kreft..

Hvordan forberede?

Med litt vann, bland inn en blender en gulrot og et skrellet eple, drikk straks drikken rett etter slått.

Banana og Mango Beat

Begge fruktene er en rik kilde til vitaminer, mineraler og antioksidanter.. Banana inneholder mineraler som er veldig vanskelig å finne i andre matvarer..

Banan og mango er effektive for å forhindre kreft og har svært gunstige egenskaper for at kroppen fungerer riktig..

Hvordan forberede?

Pisk fruktene i en blender med litt vann og søt med litt honning.

Blackberry Beat

Studier av Wancai Yang har funnet det ville bjørnebær inneholder antioksidant, anti-kreft, anti-neurodegenerative og antiinflammatoriske egenskaper, som forhindrer og virker positivt spesifikt mot tykktarmskreft.

Oppdag: 7 fordeler Mulberry kan tilby

Hvordan forberede?

Bland bjørnebær med vann eller melk i en blender og drikk ofte denne deilige drikken..

Ingefærte

Studier har vist at ingefær kan ødelegge kreftceller mer effektivt enn mange kreftmedisiner som ble laget for kreft..

Uten bivirkninger for helsen blir ingefær en flott alliert for å forhindre og behandle kreft og er effektiv for å redusere svulster..

Hvordan forberede?

Skjær ingefæren fint og bland den med sitronsaften. Sett den til side for å varme en kopp vann, og oppløs de forrige ingrediensene i den når den koker. La stå i 10 minutter og deretter konsumere.

vin

Ifølge American Cancer Association er det antatt at drikking av et glass vin å redusere kreftdødeligheten med 20%, moderat..

Vinen inneholder fenolforbindelser (resveratrol og quercetin) som fungerer som sterke antioksidanter og derfor forhindrer kreft..

Sjøvann

Selv om forbruk av sjøvann kan ha bivirkninger på helsen som dehydrering og andre endringer i kroppen, er mange av dens egenskaper sterkt kreftfrie og gjenoppretter en utrolig helse for kroppen..

Hvordan forberede?

Drikk aldri rent havvann, da dette vil påvirke kroppen din. Det du kan gjøre er å blande en del sjøvann med fem deler ferskvann, og du kan også tilsette en sitron per liter. Hvis du ønsker det, kan du søte det.

5 typer gynekologisk kreft vi bør vite om



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.