Hvordan lindre magesmerter med hjemmedisiner?

  • Thomas Davis
  • 0
  • 3270
  • 804

Magesmerter kan være assosiert med forskjellige årsaker som fordøyelsesbesvær, forstoppelse eller gastritt, for eksempel. Så det er veldig viktig å vite hvordan du kan lindre magesmerter..

Uansett hva grunnen er, er realiteten at dette problemet kan påvirke hvem som helst når som helst og utvilsomt er en ubehagelig opplevelse. derfor, For raskt å lindre denne sykdommen er det flere veldig effektive naturlige midler..

ingefær

Det kan gi oss flere fordeler siden det har betennelsesdempende egenskaper som gjør det nyttig i behandlingen. dessuten, forbedrer fordøyelsen og eliminerer magesyren.

For å forberede den, skrell en ingefærskive, rasp den og lag deretter te. En annen form for forbruk er å blande to ts sitronsaft med en av ingefær og en halv skje sukker eller honning. Denne blandingen kan konsumeres to ganger om dagen, en gang om morgenen og en gang på ettermiddagen..

kamille

Denne fantastiske planten er en utmerket nerver roligere men den har også betennelsesdempende og beroligende egenskaper som hjelper til med å slappe av fordøyelseskanalen og berolige spasmer i magen.

Det er mulig å lage en deilig te med blomster og noen dråper sitronsaft. Husk å ta det varmt, så du kan ta farvel med magepinen.

peppermynte

Peppermynte er veldig bra for å forbedre og øke gallestrømmen., noe som bidrar til å forbedre fordøyelsen. Så du kan lage en myntete med en spiseskje limesaft. 

Aloe krystaller

Aloe Vera har flere fordeler for kroppen vår., ikke bare for magesmerter, men også for diaré og forstoppelse. Det er mulig å slå aloe-krystaller i blanderen med litt sitronsaft.

Med andre ord, dette er en veldig effektiv drink for å lindre magesmerter..

Varmt vann komprimerer

Varmt vann komprimerer bidra til å slappe av muskler og magesammentrekninger som kan forårsake magesmerter.

For å utføre denne behandlingen, varmer du bare vannet og våter et håndkle, tapper det godt og lar det ligge på magen til det er avkjølt, gjenta deretter prosedyren.

En annen måte å påføre varme på denne sonen er å legg ris i en plastfolie og mikrobølgeovn den til varme.

Forsikre deg imidlertid om at det ikke er for varmt, og bruk på magen.

Lær hvordan du komprimerer for å lindre isjias.

Oppskrift for å lindre magesmerter

Bruk av noen av ingrediensene ovenfor, Det er mulig å tilberede en blanding som utvilsomt vil være veldig effektiv:

  • Tørr ingefær;
  • Svart pepper;
  • Ristede spisskummen frø;
  • hvitløk;
  • Tørkede mynteblader;
  • salt.

Bland like deler av disse ingrediensene, slip deretter alle sammen, og bland deretter en spiseskje i en beholder med varmt vann., konsumere denne drinken etter måltider.

Hvis du ikke føler deg bedre og har feber og økt smerte etter å ha prøvd noen av disse midlene, må du umiddelbart oppsøke lege, da problemet kan være mer alvorlig..

Bilder som tilbys av: JaggedLens, Attain Fertility.

Hva sier kroppen vår når magen gjør vondt?



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.