Hvordan bekjempe forstoppelse av barn

  • Jacob O’Brien
  • 0
  • 2215
  • 328

Det er mange naturlige metoder som hjelper til med å bekjempe forstoppelse av barn. Selv om det kan skje hos spedbarn så små som hos eldre barn, løser seg vanligvis med kosthold og noen sunne vaner.

Denne fordøyelsessykdommen er en av de største årsakene til barnekonsultasjoner. Selv om det vanligvis ikke er alvorlig, kan det føre til sykdom og komplikasjoner når det ikke blir riktig behandlet.. Hvordan fortelle om barnet mitt har forstoppelse av barnet?

Hovedtrekket i dette problemet er endringer i tarmvanene. ofte, barnet har mindre enn tre avleiringer per uke, eller avføringen hans er hard og tørr. Det er også sannsynlig at du opplever smertefull avføring og magebetennelse..

Heldigvis er det ikke alltid nødvendig å utsette dem for konvensjonelle avføringsmidler. Før man tyr til et slikt tiltak, Det er best å bruke noen råd for å endre kostholdet og smake på forskjellige naturlige midler. Skriv ned!

Råd for naturlig bekjempelse av forstoppelse av barn

Det er mange faktorer som kan påvirke denne fordøyelsessykdommen hos barn. Imidlertid skiller seg ut de dårlige spisevanene innenfor de viktigste årsakene. Det er sant det Småbarns fordøyelsessystem må tilpasse seg maten; problemet er at noen ganger gir vi dem mat hvis ernæringsmessige verdi ikke hjelper.

Hva kan vi gjøre for å bekjempe forstoppelse av barn? Det første tiltaket er å gjøre endringer i kostholdet. Derfor vil vi dele detaljert hovedanbefalingene nedenfor..

Foster fiberforbruk

Fiber er et av de essensielle næringsstoffene som støtter fordøyelsesprosessen. Når maten er dårlig i dette stoffet, barn er vanligvis mer utsatt for forstoppelse. Derfor er idealet å markedsføre forbruket gjennom:

  • Fullkorn
  • Skrellede frukter
  • friske grønnsaker
  • svisker
  • Kikerter og linser
  • erter
  • popcorn

Unngå søtsaker og sukker

Overdreven sukkerinntak påvirker fordøyelseshelsen negativt. hvor, mange tilfeller av forstoppelse av barn stammer fra daglig inntak av søtsaker og godbiter.. Selv om barn elsker disse produktene, er det best å prøve å ikke gi dem.

Forsøk å få barnet til å drikke vann

Viktigheten av å konsumere mye vann på dagtid starter tidlig. Når barn inntar det i tilstrekkelige mengder, fordøyelsesprosessen blir langsom og det er større risiko for forstoppelse. Dette skyldes det faktum at væsker øker fibervolumet og gjør avføring mykere.

Les også: Ønsker du bedre søvn? Drikk sitronvann før leggetid

Oppmuntre til idrett

Regelmessig trening av all sportsaktivitet, inkludert spill, stimulerer blodsirkulasjonen og forbedrer tarmoverføringen. Derfor, som et supplement til et sunt kosthold oppmuntre til noen form for fysisk aktivitet hos mindreårige.

Lær en baderutine

Baderomsrutinen skal begynne i passende alder. Siden små barn frykter å ta dette skrittet, Det er viktig å følge dem og veilede dem for å gjøre det til en vane. Barn som ikke er klare til å gå på do, pleier å beholde avføringen sin som en måte å motvirke.

Så det er best å starte dem på badetrening litt etter litt uten å forårsake press. Når de først kan gjøre det, er det viktig å lære dem riktig holdning å adoptere. Det er også bra å minne dem på at de bør gjøre det når de har lyst..

Naturlige midler for å bekjempe forstoppelse

Farmakologiske avføringsmidler er bare et alternativ når forstoppelse er kronisk. Faktisk, Administrasjonen til barn skal overvåkes av en barnelege.. Når tilstanden er ny eller mild, er det best å prøve noen naturlige midler..

Plommesaft

Plomme er en av avføringsfrukt som kan stimulere tarmfunksjonene for å dempe effekten av forstoppelse. Det anbefales derfor å gi små barn en eller to porsjoner av saften deres fortynnet i samme mengde vann..

Vi anbefaler å lese: 10 milde avføringsmidler for å bekjempe forstoppelse naturlig

Fastende druer

Druer er deilig frukt som barn kan elske å spise. Dessuten er de ofte en god behandling for å bekjempe forstoppelse av barn på kort tid.. Det er best å gi dem mellom 6 og 8 faste druer, inkludert peeling inkludert..

Honey bee

Barn over ett år kan konsumere honning fortynnet med vann som en alternativ løsning mot langsomme fordøyelser.. Denne ingrediensen inneholder naturlige enzymer. som hjelper til med å forbedre nedbrytningsprosessen for senere eliminering.

Eplejuice

Eplejuice er en sterkt anbefalt drink for barn. Siden smaken gleder dem, er det ideelt å komplettere behandlingen av forstoppelse.. Pektin- og vanninnholdet er perfekt for å behandle dette problemet.. Derfor anbefales det å tilby mellom 2 og 4 porsjoner daglig.

Kort sagt

De enkleste og sikreste måtene å bekjempe forstoppelse av barn er ved å forbedre ernæringen. Det ideelle er å erstatte det raffinerte og bearbeidede med organiske alternativer. Det er også bra å tilsette frukt og avføringsmidler for å hjelpe dem med å overvinne dette problemet..

Umiddelbare midler for forstoppelseskriser



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.