Hvordan dyrke ingefær hjemme?

  • Joseph Barber
  • 0
  • 3213
  • 930

-->

Du kjenner allerede de fantastiske helbredende egenskapene til fantastisk ingefær. Få medisinplanter har like mye terapeutisk tradisjon som denne krydret smakroten er så behagelig for smaken. Vil du dyrke ingefær hjemme?

Det er veldig enkelt! Vi vil forklare alt nedenfor!

Hvorfor det er interessant å dyrke ingefær hjemme?

1. Hvorfor er det enkelt

  • Du kan være en av de menneskene som tror ingefær er en eksotisk plante som bare vokser i øst.. Men det er egentlig ikke en plante, det er et rhizom som kan plantes innendørs.. En enkel knoll som er lett å dyrke som du kan bruke i salater, sauser, garnityr og deilige te.

2. For sine terapeutiske egenskaper

  • Ingefær er en utmerket betennelsesdempende., ideell for eksempel for premenstruelt syndrom. lindrer væske holder og er en god avslappende middel, og lindrer også smerter.
  • Ingefær vil også hjelpe oss med å absorbere alle næringsstoffene fra maten vi spiser bedre..
  • Det er en flott fordøyelseskanal.
  • Hvis du spiser litt ingefær med honning, Dette vil hjelpe deg med å redusere kvalme, tarmgass og eliminere magekramper. Et under.
  • Tilberedning av ingefærte vil lindre sår hals, forkjølelsessymptomer og til og med influensa. Det er veldig effektivt. Å ta et bad med ingefær essensiell olje vil også hjelpe oss å redusere leddsmerter..

Oppdag: Hvordan takle sår hals?

Hvordan dyrke ingefær hjemme?

Det er så enkelt at det vil overraske deg. Det vi skal gjøre er å gå til dagligvarebutikken vår og plukke ut den tilsynelatende oppblåste, fasthudede ingefæren.

Uten mange rynker eller mørke hjørner. Spesielt at det ser ut til å være hovent. Legg også merke til at huden er blank og lys beige.

La oss forberede potten. Vasen må være stor. Du bør vite at ingefær liker å vokse i ikke for sterkt lys, nesten mellom sol og skygge. Jorden må være fuktig.

Jorden må være løs og inneholde et stykke sand. for hver tredje del av landet. Plasser steiner slik at vannet drenerer ordentlig på gulvet i vasen. Bland godt og fyll gryten til tre fjerdedeler av kapasiteten..

Les også: Fordeler med vann for kroppen

Nå vil vi lage et hull i jorden, og vi vil legge litt ingefær inne i jorden, se etter spirene som ingefæren har fra ham, fordi dette er den delen som må gravlegges i jorden.

i konklusjonen

Når du er klar, plasserer du vasen mellom sol og skygge med indirekte lys.. Husk at det ingefær liker mest er varme, så det vil være perfekt for deg å plante den om våren eller sommeren..

Forsikre deg om at du har god drenering., Derfor er det mer hensiktsmessig å vanne det litt hver dag, og pass på ikke å bli gjennomvåt.

Ingefærrøtter tar omtrent 10 måneder å vokse, øyeblikk da de vil være spiselige.

Det viktige er at når du merker at stilkene og de sterke bladene er synlige, må du la et par uker lenger. Etter denne tiden kan du se om rhizomene vises under overflaten..

De vil sikkert være små, men de vil være klare til konsum..

Du kan dyrke ingefær så mye du vil. Med mykt lys, varme og litt vann hver dag, på mindre enn ett år vil kultiveringen gi deg sin smakfulle og krydret rot. Du vil elske det.

Ingefær og olivenolje blandes for å berolige smerter



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.