Hvordan si farvel til inngrodd hår

  • Daniel Chandler
  • 0
  • 2929
  • 478

Inngrodd hår skjer når det ikke når overflaten av huden når det vokser og vokser inni det.. Dette kan forårsake betennelse, smerter og mindre utbrudd i det berørte området, og danne noe som ligner på en liten kvise..

De kan oppstå når vi fjerner håret med barberhøvel, pinsett og voks. Noen metoder gjør oss imidlertid mer utsatt for utseendet enn andre..

I de fleste tilfeller forbedres inngrodd hår uten noen spesifikk behandling. Det er imidlertid vanskelig å motstå fristelsen til å fjerne dem ved å klemme dem eller bruke pinsett..

Det er viktig å huske at å eliminere inngrodde hår ikke er en lett oppgave. dessuten, hvis vi gjør det feil, kan vi føle smerter og til og med forverre hudbetennelse.

Derfor vil vi avsløre noen måter å forhindre inngrodde hår og behandle dem så mindre inngripende som mulig. Er du spent på å møte dem?

Velg en passende hårfjerningsmetode

Selv om det er ekstremt effektivt, voksing er ofte den viktigste årsaken til inngrodde hår og andre hudproblemer. Dette varierer imidlertid også veldig fra person til person, og avhengig av hvordan hårfjerning gjøres.

Så hvis du lider av inngrodde hår, er det verdt å teste forskjellige steder og mennesker for å se om det er noen forbedring i voksingsresultater..

Hvis du fortsatt lider av inngrodde hår, Det kan lønne seg å endre hårfjerningsmetoden ved å velge hårfjerningsblader eller kremer.. Valget er ditt: prøv det og se hvilken du føler deg best med.

Ikke prøv å fjerne inngrodd hår med negler

Vi vet at det er veldig vanskelig å motstå, og at tilfredsheten med å endelig fjerne et inngrodd hår er for mange mennesker. Vi må imidlertid være veldig forsiktige med dette..

Hender og negler er fulle av bakterier og bakterier som når de er i kontakt med inngrodd hår, kan forårsake enda mer hevelse, smerter og til og med infeksjoner. Å prøve å trekke dem ut, i tillegg til å øke betennelsen, kan også få dem dypere inn i huden..

I stedet for å gjøre dette, fokusere på handlingene som kan iverksettes for å forhindre at de oppstår og hold huden din alltid sunn.

Vi anbefaler også å lese: Dårlig ånde: Bekjemp den med persille og fedd

Eksfolier ofte

Et av de viktigste tipsene for å forhindre inngrodde hår er å eksfoliere huden ofte.. Dette vil tillate deg å fjerne døde celler og urenheter, inkludert i området i nærheten av allerede inngrodde hår, og bidra til å redusere hevelse og betennelse..

I tillegg vil dette holde håret løsere ettersom folliklene ikke vil være tilstoppet og hjelpe dem med å vokse normalt..

Helst, gjenta denne behandlingen to eller tre ganger i uken for best mulig resultat.. Du kan bruke en kommersiell skrubbe eller lage din egen hjemmelagde versjon med naturlige ingredienser..

Hold alltid huden hydrert

Hydrering er et annet viktig poeng for å forhindre inngrodde hår. Vi må holde kroppen fuktig ved å konsumere mye vann daglig. Dessuten er det viktig bruk spesifikke fuktighetskrem for å forhindre at huden tørker ut.

Igjen kan vi velge både industrialiserte versjoner og naturlige alternativer..

Tørr hud gjør det vanskeligere å bryte det endelige laget av hudoverflaten, og så mange av dem kan sitte fast.

Vi anbefaler også å lese: 8 raske midler for å fjerne kviser fra ansiktet

Ekstra pleie før, under og etter voksing

Noe ekstra pleie er veldig viktig for å forhindre inngrodde hår. Husk alltid å bruke hvis du bruker et blad barber håret i samme retning som veksten, og aldri mot dem.

Vask bladet etter hver passering, og husk alltid å bruke et nytt og lite slitt produkt. Jo mer "blint" bladet er, jo større er sjansen for at hår kommer i syltetøy.

Uansett hvilken metode du velger, er det også viktig å fukte huden din med varmt vann før du begynner å barbere. Like etter det, Det anbefales å gjøre en lett peeling og avslutte med en fuktighetskrem..

Bruk kviser medisiner

Kviser har noen funksjoner til felles med inngrodde hår, så de samme medisinene som brukes til å behandle det, kan også være til stor hjelp..

Du kan bruke dem direkte på inngrodde hår for å redusere hevelse og betennelse, og gi håret mer rom til å fortsette sin normale vekstbane..

Utmattende drinker: Ta en titt på hva de er



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.