Hvordan bruker du sitron og andre naturlige produkter til rengjøring?

  • Joseph Barber
  • 0
  • 1247
  • 174

Har du noen gang lurt på hvordan besteforeldrene våre renset huset, siden de ikke hadde utvalget av produkter vi har i dag? Svaret er mer enn enkelt: med hjemmelagde eller naturlige rengjøringsmidler. I denne følgende artikkel kan du lære hvordan du bruker løver og andre rengjøringsprodukter til hjemmet..

Flerbruksøkologisk rengjøringsmiddel for rengjøring av hus

Dette er en håndlaget såpe som har flere funksjoner, noe som betyr at du kan bruke den til å rengjøre forskjellige overflater. Fra putene til gulvene, fra bordet til badet. De nødvendige ingrediensene er:

  • 30% alkohol (ikke over 70 grader)
  • 20% eddik
  • 50% destillert vann
  • 20 dråper eterisk essensiell olje

Tiltakene vil avhenge av beholderen du bruker, og det gode er at du kan tjene en stor mengde og lagre den på en flaske for å fortsette å glede deg over fordelene. Ha en liten såpe i en bøtte med vann og rengjør som vanlig.

Les også: Hvordan lage hjemmelaget og resirkulert flytende såpe

Hjemmelaget fliser eller porselensrens med sitronsaft

Denne naturlige renseren har også mange bruksområder, men det vil hovedsakelig være din allierte når det gjelder rengjøring på badet. Det tjener til å rengjøre flisene og boksen. Du kan også la porselen pyntegjenstandene skinne.

Bare få en blanding mellom sitronsaft og vann. Tørk en svamp eller klut godt med denne væsken og tørk overflatene du vil rengjøre. Hvis skitten har vært der i lang tid, la produktet handle litt eller gni svampen hardere. Skyll helst med varmt vann.

Toaletter kan på sin side rengjøres med eddik når de har blitt desinfisert med sitron og vann. La produktet fungere over natten og skyll med vann neste morgen.

Oppdag: Hvordan lage bakesoda-tabletter for å desinfisere toalettet

Husholdningsavfettingsmiddel for husrens

Det er ikke noe vanskeligere enn å fjerne fett fra ovnen, spesielt hvis du ikke gjør det ofte, da lagene vil danne den ene etter den andre hvis det tar for lang tid å fjerne dem helt..

For å slutte å bruke tradisjonelle ovnrensere, mer enn giftige produkter (inneholder petroleumderivater, kaliumhydroksyd og metylenklorid, blant andre) og unngå hud-, øye- eller luftveisproblemer, velg et mer naturlig alternativ..

Ta først en klut med det varmeste vannet du kan takle og kjør den gjennom ovnen. Lag deretter en tykk pasta med vann og natron og smør på overflaten.

La den fungere hele natten. Her om dagen bare skyll med litt vann.

Naturlig sitronrens for rengjøring av hus

Denne oppskriften er ideell for de som har en oppvaskmaskin hjemme fordi den lar deg alltid ha glassene, tallerkenene og bestikkene dine rene og med en behagelig sitronaroma. Vaskemidlet er også mer økonomisk enn produktene som selges i markedet..

ingredienser:

  • 3 sitroner
  • 200 g grovt salt
  • 100 ml hvit eddik
  • 200 ml vann
  • 30 ml skyllemiddel for vaskemiddel (valgfritt)

Vask og skjær sitronene uten å skrelle, slik at du kan knuse dem i blenderen med saltet. Tilsett deretter eddik, vann og, hvis ønskelig, skyllemiddel, slå på full kraft.

Sett i en panne over moderat varme og la stå i 15 minutter, rør av og til med en tresleiv. Vær forsiktig da blandingen kan feste seg til bunnen. Snu i en beholder og la avkjøles.

Når det er varmt, rør litt i det det dannes et topplag. Oppbevares i et tett lukket kjøleskap. Brukes som oppvaskmiddel, to skjeer per vask.

Miljøvennlig Ash Whitening Vaskemiddel for rengjøring av hus

Vaskemiddel for blekemiddel av tre ask er veldig enkelt å lage. Du må vite at det bare brukes tre- eller papiraske.. Jo lenger treverket varer, jo bedre blir blekemidlet..

Ikke glem å bruke hansker. Hvis du har veldig sensitiv hud, bør du også bruke briller. Unngå kontakt med huden når du tilbereder vaskemiddel. Sikt asken for å skille trekullfragmentene. Jo hvitere og kalsinert, jo bedre blir vaskemiddelet..

Plasser øyeblikkelig i en beholder med varmt vann, med et forhold på 5 deler vann til 1 aske. La dekkes til med en klut i 1 eller 2 dager, rør av og til. Dekanter filtrering med en klut eller strømpebukse.

Du får en glatt væske til berøring, og det er grunnen til at den har stor kraft som vaskemiddel. Hvis du legger en potet eller et egg og den flyter, er den klar.

Hvis det synker, tilsett mer aske. Du kan bruke det som et flytende vaskemiddel og i alle fall fortynne det med vann for å bruke det. Oppbevares i tett lukkede flasker.

Denne askeblekemiddelet er for vasking av klær og eventuelt redskaper som må saneres, for eksempel oppvaskhåndklær eller sigter, for eksempel. Mange mennesker bruker denne blekemiddelet for å desinfisere grønnsaker, røtter, grønnsaker eller for å desinfisere benkeplaten på kjøkkenet eller på badet..

Hjemmelaget og naturlig smakstilsetning for rengjøring av hus

For å eliminere dårlig lukt fra huset, og slutte å bruke spray eller andre kjemikalier som kan skade helsen vår, må du sørge for å tilberede denne smaken. For dette trenger du en glassflaske med metallhette.

Fyll den fjerde delen med natron og tilsett 8 dråper din foretrukne eteriske olje. Lukk med lokket og bland ingrediensene godt. Lag et hull i lokket med en spiker. Legg produktet der du vil ha det, og når duften er over, gjenta prosedyren.

Hvordan rense og skinne tre med hjemmelagde produkter



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.