Kontroller nervøsiteten ved å forberede disse 7 urtemedisinene

  • David Cobb
  • 0
  • 4022
  • 883

Nervøsitet er en lidelse som kan ledsages av symptomer som angst, stress, irritabilitet eller til og med takykardiproblemer. Hvis vi ofte lider av det, kan vi lide alvorlige helseproblemer på lang sikt..

I denne artikkelen deler vi syv urtemedisiner som vil hjelpe oss med å balansere nervesystemet vårt. På denne måten kan vi leve med mer glede og ro, hvile bedre og rette energien vår mot det som gir oss positive ting..

Midler mot nervøsitet

1. Lavendel

Lavendel er en plante som har vært brukt som et beroligende middel siden antikken. Faktisk ble den lagt til de varme badene, slik at personen ble impregnert med aromaen sin mens han hadde fordel av alle dens egenskaper. Det hjelper oss også å lindre forskjellige typer smerter..

Vi kan tilberede små poser laget av gasbind eller annet porøst materiale, og fylle dem med lavendelblomster. De er ypperlige til å plassere ved siden av puten, eller også for å bli introdusert i badekaret. dessuten, vi kan også få din essensielle olje for enkelhets skyld.

2. Basilikum

Basilikum er en aromatisk og kulinarisk plante, kjent for sine fordøyelsesegenskaper. Imidlertid fremhever vi i denne artikkelen den fordi den har dyden til å styrke nervesystemet. Sånn sett er det det veldig nyttig for alle mennesker som lider av nerver og mage.

  • Vi kan ta det som en infusjon, eller bruke den rå til matlaging (salater, sauser, kremer, juice, smoothies, vinaigrette, osv ...).
  • I tillegg, også vi kan tilberede den berømte pestosausen og til og med fryse den å alltid ha det for hånden.

Oppdag: 5 strategier hver kvinne må følge for å avslutte stress og angst

3. Bergamot

Bergamot eterisk olje, som brukes i colognes og parfyme, oppnås fra skallet av bitter appelsin. Av denne grunn skiller den seg ut for en forfriskende sitrusaroma som gir glede og velvære..

Denne oljen hjelper oss naturlig å bekjempe nervøsitet og mild depresjon. Av denne grunn, hvis vi liker lukten, kan vi bruke den i hverdagen til å lukte oss selv, legge den til tøymykneren eller i smaksstoffer..

4. Oregano

Oregano er populær rundt om i verden som et krydder, selv om dets opprinnelse er Middelhavsregionen. I gammel medisin ble det hovedsakelig brukt som et fordøyelsesmiddel og også som et naturlig antibiotika. Det konsumeres nå i mange land, men bruken som en naturlig behandling er ikke like vanlig..

Oregano-infusjon er en god naturlig løsning for å roe nervøsitet, angst eller stress gradvis, og uten helseeffekter. Hvis vi velger å bruke eterisk olje, vi kan kombinere den med lavendel for å forbedre den avslappende effekten.

5. Oransje

Oransje, med sin deilige søte og forfriskende lukt, er en utmerket aroma. å forbedre humøret og bekjempe depresjon og nervøsitet. Sitrusfrukter generelt er faktisk veldig gunstige i denne forbindelse..

  • Vi anbefaler å bruke appelsinskall da det inneholder mye konsentrerte næringsstoffer og er veldig aromatisk.
  • Vi kan tilberede infusjoner, juice eller rister med det. Vi kan også raspe og fryse dem til bruk når som helst..

6. Kamille

En kamilleinfusjon er alltid et godt alternativ når vi er nervøse, og vi har ingen medisiner tilgjengelig. Denne infusjonen beroliger nervene og hviler oss, mens du lindrer milde smerter.. Derfor er det et utmerket alternativ å alltid ta med vesken..

  • Vi kan også bruke eterisk olje av kamille for å smake hjemmet vårt..
  • Hvis vi blander den med litt vegetabilsk olje (kokosnøtt, mandel, oliven, sesam, jojoba), kan vi få en hyggelig massasje med høy beroligende kraft..

Lær de 5 strategiene hver kvinne må følge for å avslutte stress og angst

7. Angelica

Den Hellige Ånds engelika eller urt skiller seg ut for sine fordøyelsesverdige og avslappende dyder. Vi må imidlertid sørge for at det er den kinesiske englesorten (Angelica sinensis), som har medisinske egenskaper. Som en nysgjerrighet ble roten til denne planten i India brukt til å behandle nervesykdommer som epilepsi..

  • Dens beroligende egenskaper gjør det til et utmerket middel for behandle nervøsitet, angst, stress, søvnløshet og til og med migrene.
  • For større effektivitet kan vi tilberede det ved infusjon sammen med kamille og appelsinskall.
  • Hvis vi søtet med honning (spesielt bihonning), vil vi også oppnå et mye mer trøstende resultat..

Montessoriteknikker for å kanalisere barns sinne og nervøsitet




Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.