Kokosnøttolje øye krem

  • Robert Patterson
  • 0
  • 3922
  • 36

Øyekonturhud er et av de mest delikate og følsomme områdene i ansiktet, og dessuten er det en av de mest utsatte for å utvikle tidlige rynker.

Siden det mangler mange talgkjertler og dens kollagen- og elastinnivåer er minimale, er tendensen til alder alder høyere enn andre hudregioner..

I tillegg er det et av områdene som er mest utsatt for sol og miljøgifter, og det er derfor det er ikke rart at det siden unge aldre oppstår noen ufullkommenheter.

Enda mer er det påvirket av faktorer som mangel på søvn, stress, dårlig kosthold og andre vaner som på en eller annen måte påvirker hudens helse negativt.

Den gode nyheten er at det er mange produkter og teknikker hvis applikasjon bekjemper hudskader for å forhindre at de utvikler seg for tidlig..

Selv om mange av handelsalternativene er veldig dyre, 100% naturlige alternativer tilgjengelig for alle.

I dag ønsker vi å dele en hjemmelaget kokosnøttoljekrem som på grunn av dens egenskaper er perfekt for å forynge øyekonturområdet..

Sjekk det ut!

Kokosnøttolje Hjemmelaget øyekonturkrem

Kokosnøttolje naturlig krem ​​er et produkt som Det har fått verdensomspennende berømmelse for sine mange helse- og skjønnhetsfordeler..

Dette naturlige produktet er mye mer økonomisk enn alternativene som selges i kosmetikkbutikker; og best av alt er at det ikke gir uønskede bivirkninger.

Sammen med fordelene med kokosnøttolje vil vi kombinere de av vitamin E-olje, en ingrediens med antioksidantegenskaper som dypt gir næring til huden for å forhindre svekkelse og aldring..

Siden vi ikke vil at du skal være i tvil om det, deler vi de viktigste egenskapene dine i detalj nedenfor..

Lær mer: Fordeler med kokosnøttolje i estetikk

Kokosnøttolje

Ansett som den sunneste naturlige fuktighetskremen, er kokosnøttolje en lett å påføre balsam som lett tas opp i huden for å holde den ung, fuktig og beskyttet..

Dens fettsyrer med middels kjede og antioksidanter gir den antimikrobielle og antimikotiske effekter som igjen reduserer risikoen for infeksjoner.

Den har høye nivåer av laurinsyre, en komponent som regulerer hudens naturlige pH, samtidig som den foretrekker cellulær omstilling.

Hjelper med å opprettholde tilstrekkelige nivåer av kollagen og elastin, to essensielle stoffer for fasthet og ungdom i huden.

I tillegg reduserer det den negative effekten av frie radikaler, som først og fremst er ansvarlig for svekkelse og tidlig rynking..

Den er ideell for sensitiv konturhud, når den fukter i dybden; samt redusere skadelige effekter av solens UV-stråler.

E-vitaminolje

For noen tiår siden E-vitamin er kjent som "ungdommens og livets vitamin" på grunn av deres sterke virkninger mot midler som akselererer aldringsprosessen i cellen.

Bruken både internt og eksternt anbefales sterkt for å forbedre hudens tilstand; selv når du allerede har utviklet ufullkommenheter.

Den essensielle oljen myker huden, fukter konturen og forhindrer utvikling av kråkeføtter og fine rynker..

Les mer: Fordelene med å inkludere vitamin E i kostholdet

Hvordan tilberede du denne naturlige krem ​​fra kokosnøttolje?

For utmerkede resultater med påføringen av denne naturlige kremen. vi anbefaler å kjøpe 100% organisk kokosnøttolje; ettersom raffinerte varianter ikke har den samme ernæringsmessige kvaliteten.

I tillegg er det avgjørende å tydeliggjøre at effekten ikke er øyeblikkelig. Derfor er det nødvendig å bruke det kontinuerlig for å merke forskjellen.

ingredienser

  • 6 ½ s økologisk kokosnøttolje (100 g)
  • 3 vitamin E oljekapsler
  • 1 lufttett flaske

retninger

  • Varm først kokosnøttoljen i et vannbad ved lav temperatur..
  • Bland det deretter med de tre vitamin E-oljekapslene.
  • Når begge deler er godt integrert, fjern den fra varmen og la stå i noen minutter.
  • Hell deretter blandingen i en lufttett glassbeholder og vent til den stivner.
  • Oppbevar til slutt på et kjølig, mørkt sted vekk fra varmekilder..

Søknadsmodus

  • Bare ta en liten mengde krem ​​og masser den forsiktig rundt øyekonturen..
  • Forsikre deg om at huden din er ren og fri for alle typer kosmetikk..
  • Gjenta bruken din hver natt. før du legger deg.

Klar til å prøve? Vær forberedt på å tilberede denne kremen hjemme og finn at du kan ta vare på øyekonturen uten å bruke store mengder penger..

4 naturlige oppskrifter for sunn hud



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.