Oppdag 6 naturlige magevern

  • Thomas Davis
  • 0
  • 4902
  • 978

Et veldig vanlig problem i hverdagen vår er magesyre., refluks eller plagsomme problemer som spenner fra gastritt til generell ubehag i magen og brystet. Før du tar i bruk selvmedisinering, må du imidlertid bli kjent med disse 6 naturlige magevernene..

Mange tyr til klassiske magebeskyttere, et medisin vi ofte tar uten resept og som, når det tas regelmessig, kan forårsake problemer..

Så sørg for å bruke de naturlige magevernene.

Først av alt må vi selvfølgelig vite hva som forårsaker problemet, og for det trenger vi alltid medisinsk råd..

Hva bør vi gjøre før vi tar til magevernene

I følge den spanske foreningen for fordøyelsespatologi, forbruket av medisiner som fungerer som magebeskyttere øker hvert år betydelig mellom 4 og 5%.

Hvorfor øker denne økningen? Ser ut som I nyere tid har flere problemer med magesår, gastroøsofageal refluks, surhet osv. Dukket opp.… Sykdommer relatert til sekresjon av saltsyre i magen.

  • En ting som virker tydelig er at vi ikke spiser godt. Og at det, sammen med det faktum at vi i økende grad er under stress, skaper en veldig vanlig situasjon som får oss til å søke hjelp fra medisiner fremfor å adressere årsaken til problemet..
  • For å opprettholde god fordøyelseshelse må vi være forsiktige med hva slags mat vi serverer på tallerkenene våre hver dag..
  • Det vanligste problemet er nesten alltid gastroøsofageal refluks. Det er derfor, Det er viktig at vi begynner å øke forbruket av fersk frukt og grønnsaker, inkludert rå grønnsaker.

Årsaken? De inneholder levende enzymer som tar vare på magevevet..

  • En annen ting å vurdere er det vi må begrense dietter med sukker og behandlet godteri. De irriterer og betenner kroppen vår, er ikke lette å fordøye og hjelper aldri til å tilfredsstille sult..
  • Å leve et aktivt liv, hvor vi trener litt, er også viktig for å bekjempe gastroøsofageal refluks. Å gå, for eksempel, styrker immunforsvaret og forbedrer vår generelle helse..
  • Det er også bra å prøve å kontrollere følelsene dine. Du vet allerede at magen ofte sies å være den andre hjernen vår, og det er vanlig at nerver, angst osv. Fokuserer på den..

Vet: Hvordan kurere fordøyelsesbesvær raskt?

De beste naturlige magevernene

1. Epler

Sikkert du allerede visste det. Epler er lette og veldig fordøyelsesverdige. Faktisk fungerer de som utmerkede naturlige beskyttere av magen takket være den antiinflammatoriske virkningen.

  • For at dette skal skje, og eplet fungerer som et godt naturlig middel for fordøyelseshelsen vår, må det konsumeres sammen med skallet.
  • Eplepektinet og dets masse glycin er to gode antacida som er verdt å vurdere og konsumere regelmessig. Men prøv å få organiske epler som ikke er sprøytemidler.

2. Stekesoda

Ikke alle føler seg bra med natron, så det er praktisk å oppsøke lege.

Ingenting kan imidlertid nekte de store fordelene med denne alkaliske behandlingen som ikke bare hjelper fordøyelsen, men også ivaretar helse og nyre..

Bakepulver er en av de mest effektive naturlige magevernene., Så ikke nøl med å blande en teskje av dette stoffet i et glass vann for å behandle fordøyelsesproblemene dine. Gjør det etter hovedmåltidet på dagen.

Les også: Råd og naturmidler for behandling av gastrisk tilbakeløp

3. Aloe Juice

En av de mest interessante og økonomiske naturlige magevernene du kan prøve er aloe juice.

Det er veldig egnet for å redusere betennelse, tarmproblemer, mage og til og med bekjempe alltid smertefull gastroøsofageal refluks..

For dette må du bare løse opp en halv teskje (3 gram) av aloe-plantegelen i et glass vann..

Varm opp litt slik at det løses godt opp og drikk i romtemperatur etter måltidene. Du vil se at du vil føle deg bedre.

4. Organisk eple cider eddik

Har du eple cider eddik hjemme? Pass på at den er organisk, da dette vil sørge for at dens egenskaper er best og mest naturlig..

Du må bare legge til en teskje (5 ml) eplecidereddik i et glass vann (200 ml) og drikke før måltidet.Dette vil hjelpe henne med å fordøye og forhindre tilbakeløp.. 

5. Kamilleinfusjon

Deilig, avslappende og veldig sunt.. Infusjon av kamille og spesielt av tørkede blomster er med på å løse mange fordøyelsesproblemer..

Det er en av de mest kjente naturlige beskyttere i magen og i stand til å ta vare og styrke helsen til mageslimhinnen. Husk at det er viktig å drikke denne infusjonen i romtemperatur; aldri kaldt eller for varmt.

6. Lakris

Vi viser ikke til det typiske godteriet som barn vanligvis spiser, men til den sunne, smaksrike roten som kan hjelpe tidligere røykere med å regulere nikotinabstinenssyndrom..

Du finner lakrisrot i helsekostbutikker, klare for infusjoner. Takket være dens naturlige egenskaper., lakris fungerer som en beskyttende gel på mageveggen som beskytter den mot syrene som vises under fordøyelsen.

Du vil se hvor bra det vil være hvis du begynner å spise litt bedre og tar i bruk disse utmerkede naturlige magevernene i livet ditt med jevne mellomrom..

7 Matråd for gastroøsofageal refluks



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.