Finn ut hvordan du kan forhindre nevoinflammasjon på grunn av depresjon.

  • Peter Sherman
  • 0
  • 2157
  • 169

Neuroinflammasjon på grunn av depresjon er mye vanligere enn vi tror. Hva snakker vi egentlig om? Neuroinflammation er en medfødt hjernerespons som beskytter oss mot skadelige stimuli for helsen vår..

Hva er disse stimuliene som nevroflammasjon beskytter oss fra? Noen av dem er kronisk eller mildt stress, eller visse traumer. Imidlertid er stimulansen som bekymrer oss i dag, depresjon.

Hvordan kan vi unngå nevoinflammasjon på grunn av depresjon? I dag vil vi gi noen tips for å nå dette målet og forbedre livskvaliteten din.

Å redusere stress er viktigst for å unngå nevroflammasjon

Stress er en av årsakene til depresjon som kan forårsake nevoinflammasjon.. Imidlertid, i en verden som får mennesker til å bevege seg i dette raske tempoet, har stress satt inn i livene våre som noe "naturlig" når det ikke skal være.

Det er normalt å føle seg stresset til tider. Det kan til og med stimulere oss og favorisere produktiviteten vår. Men, når stress blir kronisk og påvirker livene våre negativt, vi må ta hensyn.

Vi anbefaler også å lese: Midt i stress, slapp av

På hvilke måter kan vi unngå nevoinflammasjon på grunn av depresjon når stress er årsaken? Vel, for det, la oss presentere noen tips du kan ta hensyn til:

  • Vær selvsikker: lære å si nei når du ikke kan eller vil gjøre noe. På denne måten vil du unngå å samle oppgaver og ansvar som du ikke kan påta deg..
  • Lær å delegere: Du trenger ikke gjøre alt arbeidet selv. Hvis du føler deg overveldet, kan du be en kollega eller en venn om hjelp. De vil helt sikkert være villige til å hjelpe deg.
  • Ikke overdriv ting: Stress kan være et resultat av for mange overdrevne tanker du har om situasjonen. Legg føttene på gulvet og analyser problemet på riktig måte.
  • Slutt å tenke på fremtiden: Det er godt å ha øynene opp for fremtiden, men deg skal ikke leve i konstant angst for hva som ikke har skjedd ennå. Fokuser på her og nå.

Fjern obsessive tanker

En annen måte å forhindre nevoinflammasjon på grunn av depresjon er å eliminere tvangstanker. Hvis vi er mennesker som tenker mye på ting non-stop, er det bedre å løse denne situasjonen.

Tvangstanker kan gi mye stress.. Det er viktig å vite hvor de kommer fra, om de er nyttige for oss og om de gir løsninger eller bare flere bekymringer..

I dette tilfellet handler det ikke om å løpe bort eller redusere tankene, men å konfrontere dem på den mest intelligente måten. Ikke rumble en ide, uttrykk den. Hvis du er besatt av noen, fortell det. Ikke gjør noe.

Sjekk ut artikkelen: Drøvtyggere tanker som genererer angst

Se for deg at du har en stor frykt for å være alene og at partneren din forlater deg. Vel, ikke drøvtygg om det, bli bitter og redd. Snakk med partneren din og deretter med en profesjonell som lar deg møte denne frykten i livet ditt..

Endre livsstilen din

For å forhindre nevoinflammasjon på grunn av depresjon, må vi gjøre alt for å holde depresjon borte fra oss. Den beste måten å gjøre dette på, i tillegg til å ta opp alt dette, er å endre livsstilsvanene våre..

Noen tips inkluderer:

  • Trening: Det vil hjelpe deg å føle deg mer positiv og glad og redusere stresset. Utvilsomt er det en viktig aktivitet mot nevoinflammasjon på grunn av depresjon..
  • Utfør avslapningspraksis: prøv noe nytt som yoga og meditasjon. Disse to praksisene vil la deg kjenne hverandre bedre og håndtere følelsene dine på en sunnere måte..
  • Spis sunt: ​​Å spise sunt får deg til å føle deg bedre, noe som ikke skjer hvis du velger å gjøre det søppelmat og skadelige vaner, for eksempel overdreven alkohol eller røyking.

Å forhindre nevoinflammasjon på grunn av depresjon er viktig siden denne tilstanden kan skade oss og utvikle Alzheimers sykdom.. Hva med at vi begynner å satse på en ny livsstil? Hva synes du om å prøve?

7 symptomer på at kroppen din ikke har det bra



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.