Avgifte kroppen din!

  • Robert Patterson
  • 0
  • 2344
  • 513

Det er som om verden løper rundt deg, kroppen din reagerer ikke, du føler deg treg, sliten, ingenting interesserer deg ... men du er ikke naturlig sånn, og vil gjerne gjenvinne all din vitalitet, mystisk tapt de siste dagene. Så bare avgifte kroppen.

Men ro deg! Før du begynner å lete etter rare sykdommer og bli deprimert, må du ta deg tid til å tenke på hva du har gjort med kroppen din.. Opprettholder du et ubalansert kosthold? Hvis de utsettes for skadelige stoffer? Ta tilskudd hvis sammensetning ikke er helt klar?

Så kanskje det er på tide å avgifte fordi du kan ha akkumulert giftstoffer og virkelig trenger å eliminere dem..

Men hvordan gjør jeg det? I denne artikkelen vil vi tilby 10 anbefalinger for å avgifte kroppen din. Men først, la oss snakke litt om de vanligste vanene våre..

Hvorfor må jeg avgifte kroppen min?

For øyeblikket blir vi utsatt for forskjellige former for forurensning: fabrikker kaster giftig avfall ut i atmosfæren, kosmetikk har for mange kjemikalier, mat blir dyrket ved hjelp av plantevernmidler, etc., etc..

Dermed blir det veldig vanskelig å ikke lide noen form for forgiftning.. Dessverre assimilerer kroppen vår og akkumulerer giftige stoffer veldig lett, men mesteparten av tiden klarer den ikke å eliminere dem like lett..

Fordøyelsessystemet vårt bidrar med energi og informasjon til resten av kroppens systemer, og derfor kan et naturlig og sunt kosthold hjelpe oss med å eliminere giftig avfall og holde oss sunne..

Det er grunnleggende metoder for å avgifte kroppen din. Sjekk det ut:

  • Væskebasert faste 

Hvis juice og restriktive dietter behager deg, sjekk ut denne metoden. Den består av å erstatte vanlige dagsmåltider med vann, grønnsaks- og fruktjuice og infusjoner.. Denne prosessen vil ikke bare hjelpe deg å bli kvitt giftstoffer, men også døde celler, forynge huden og vitalisere kroppen..

Men, oppmerksomhet! Før du prøver å bruke denne metoden, må du kontakte lege for å finne ut om du er i riktig tid til å faste og ikke har helseproblemer..

  • Berikelse og erstatning av daglig kosthold 

Denne metoden lar deg erstatte de usunne matene som konsumeres daglig med rensende og energiske matvarer som får deg til å føle deg lettere..

Og uten tvil er det best at du kan innlemme denne spisevanen i livsstilen din og opprettholde den over tid. På denne måten vil du naturlig forbruke produkter som hele tiden kan avgifte kroppen din..

Hvis du foretrekker det, kan du konsumere rensende matvarer i en bestemt mengde dager, slik at klareringen blir raskere og mer fullstendig. Grønne bladgrønnsaker, frukt, frø, hele produkter og hvitt kjøtt anbefales, i tillegg til mye vann..

Og så vil vi komme med 11 anbefalinger for å avgifte kroppen din.. Les mer og sjekk, velg, kombiner og nyt!

Avgifte kroppen din: 11 nyttige anbefalinger

1. anbefaling: sitronsaft

Sitron er anerkjent som frukten med tusen og en bruker, fordi dens utrolige egenskaper gjør den til en kraftig frukt for å avgifte kroppen med fortreffelighet..

Alt dette fordi sitronsaft desinfiserer sår, renser blodet, renser leveren og nyrene, forsterker bronkiene, toner nervene osv..

En spiseskje juice i et glass varmt vann er en fantastisk oppskrift for å fjerne kroppen din for mage-tarm rus og problemer med halsen. I tillegg, hvis konsumert faste, kan være kraftigere i effektene.

Bare bland sitronsaften i vannet du drikker daglig for å merke de positive endringene..

2. anbefaling: appelsinjuice

Orange er den deilige og energiske solfrukten, inneholder vitamin A, B2, B1, B6 og C, samt forskjellige mineraler. Så prøv å drikke saften om morgenen, så vil du kunne legge merke til det gode det vil gjøre for helsen din ved å tømme fordøyelseskanalen og favorisere sirkulasjon og helbrede..

Les også: Appelsinjuice: Vet fordelene

3. anbefaling: drue

Drue er en av de viktigste matvarene for å avgifte kroppen.. Det inneholder vitamin B og kalium, og er nyttig mot mange sykdommer: revmatisme, gikt, leddgikt, nyreproblemer, hypertensjon og arteriosklerose. Det har avføringsegenskaper, og samtidig stopper bladinfusjonen diaré og kurerer hemoroider..

Fjerde anbefaling: rødbeter

Rødbete gir oss hovedsakelig folsyre, jern og vitamin A. Det sies å være den eneste som kan reversere osteoporose-prosessen, og brukes også til å behandle anemi, gulsott, manglende matlyst og angst, samt blæreproblemer, i leveren og nyrene.

Dens komponenter hjelpe til med å eliminere urinsyre fra kroppen, lindre symptomene på overgangsalderen og som sådan forhindre utbruddet av fibroider. Hvis det konsumeres minst 3 ganger i uken, vil det bidra til å fylle på blodet og rense kroppen..

5. anbefaling: eple

Eplet er sterkt anbefalt for folk som ønsker å gå ned i vekt. Hvorfor? Enkelt å svare på. Fordi den har sitt høye fiberinnhold, noe som gjør den ideell for å rense kroppen.

I tillegg inneholder den kalium og vitamin E og C, fungerer som et mildt, vanndrivende og rensende avføringsmiddel som løser opp kolesterol og kontrollerer diabetes og hypertensjon.. Prøv å legge et eple til ditt daglige kosthold og se hvordan det føles bedre..

Les også: Deilig grønt eple- og sellerisalat

6. anbefaling: fersken

Det er en utmerket frukt for vekttap dietter, da den har et lavt kaloriinnhold. Det har avføringsmidler og vanndrivende egenskaper og tilbyr kroppen vitamin A, B1, B2 og C. Både frukt og te er effektive..

For å lage te må du bare legge en vasket og kuttet fersken i vannet og koke i 1 minutt. Drikk to kopper fastende varm te for å rense kroppen, fukte huden og fylle på vevene..

7. anbefaling: jordbær

Jordbær har en spesiell smak! Men bak denne smaken skjuler det seg et utrolig innhold av jern, folsyre, salisylsyre og C-vitamin..

Men ikke bare det, hvis du spiser det vil hjelpe kroppen din å eliminere urinsyre (stoffet som forårsaker gikt) og kolesterol. Denne frukten har vanndrivende og antirheumatiske egenskaper, er betennelsesdempende og snerpende.. Det brukes også mot anemi og diabetes.. Så å spise det hver dag vil gjøre deg sunnere.

8. anbefaling: okra

Okra har en rekke bruksområder på kjøkkenet, da den inneholder utmerkede mengder fiber, vitamin B1 og B6, folsyre, niacin, jern og kalsium. Et alternativ for å bruke okra for å avgifte kroppen din er å spise den i en lapskaus, noe som også vil forhindre forstoppelse..

9. anbefaling: agurk

Forfriskende og sunne agurker er fantastiske for huden så vel som for kroppen generelt.. Vanndrivende og rensende, løser opp gallestein og nyre, behandler problemer med prostata og nervesystemet.

Men, oppmerksomhet! Det er foretrukket at det er av organisk opprinnelse, og at det blir vasket godt når det konsumeres.

10. anbefaling: ananas

Ananas er ideell for vekttap og rensende dietter. Inneholder mye fiber og C-vitamin og stimulerer fordøyelsen og tarmaktiviteten, og eliminerer parasitter.

Prøv å spise den i skiver eller drikke saften din, og du vil snart føle hvordan kroppen din vil forynge seg. En fin måte å starte dagen på er også ved å konsumere den fastende..

11. anbefaling: fullkorn

Fiberrik mat drar giftstoffer gjennom fordøyelseskanalen og eliminerer dem. Så velg fullkorn, du vil ikke angre. De har mer antioksidantegenskaper og er veldig næringsrike..

Et siste tips

Nå er det bare å velge den beste metoden og sette et mål. Å spise sunnere er grunnlaget for god helse. Lag deilige nye juice og salater, kroppen din vil takke deg!

Slik avruser jeg etter en helg med overspising



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.