Tips for å ha et sunt rom

  • Peter Sherman
  • 0
  • 2903
  • 559

Den fjerde er den delen av huset hvor vi skal være i stand til å gjenvinne energiene i kroppen mistet i løpet av dagen, og hvis vi har en partner, bør vi ta hensyn til forskjellige detaljer.

I tillegg har vi en tendens til å bo i dette rommet i gjennomsnitt 8 timer daglig. Det er derfor praktisk å ta forskjellige aspekter i betraktning. I denne artikkelen gir vi noen tips for å ha et sunt og balansert rom..

Et rent og ventilert rom

Rengjøring av hus er viktig og bør alltid utføres med naturlige produkter. I dag kan vi rengjøre et rom med sitron, natron og eddik..

Rommet trenger imidlertid grundigere hygiene hvis vi skal få en rolig og avslappende søvn..

For at rengjøringen skal være fullført, må vi ta hensyn til det i våtere, varmere miljøer som laken, dyner, gardiner, utstoppede dyr, madrasser, puter eller tepper, er det her de fleste midd reproduserer.

For å unngå dem, anbefaler vi å lufte huset hver dag, og la solen treffe midd direkte..

Hvis det ikke er vinduer eller dårlig ventilasjon, kan en takvifte brukes..

Husk å lese: Hvordan unngå middeproblemer

Ingen elektromagnetisk forurensning

Det er en stor feil for helsen vår å fylle rommet med apparater som datamaskin, TV eller telefon når de sender ut elektromagnetiske bølger. som påvirker nervesystemet vårt og forhindrer god hvile og påvirker utviklingen av kroniske sykdommer.

Vi anbefaler at disse apparatene unngås på soverommet. Dermed bør de plasseres i stuen eller andre deler av huset..

Hvis de er essensielle, bør de kobles fra i løpet av sengetid, samt eventuelle trådløse tilkoblinger hjemme. På den annen side, unngå å ligge i nærheten av stikkontakter..

Overskytende ting?

Stedet å hvile skal ikke være fullt av ting.  Generelt er det som florerer mest med møbler, malerier, fotografier, bøker, dukker, arbeidselementer, etc..

Det anbefales å være så minimal som mulig, siden alle disse objektene påvirker endringene i tankene våre før og under søvn..

Vi bør prøve å ikke holde for mange ting i sikte og prøve å holde dem i esker, i skap eller under sengen i stedet..

Vi kan ha et avslappende element i sikte, for eksempel et maleri eller et stearinlys. Vi kan også velge en planløsning så lenge den passer til interiøret i et hjem.

En av de mest egnede er Boa (eller Devil's Ivy), ikke bare fordi den krever lite pleie, men også fordi den tar vare på den naturlige luftfornyelsen..

Et sted for paret

Når et par deler et rom, skal det bemerkes at dette også vil være et sted hvor romantikk stimuleres. Det er derfor, veldig sterke elementer og farger som kan hindre kommunikasjon, bør unngås..

For fargen på veggene anbefaler vi hvit, gul, lysegrønn eller fiolett. Møbler og tilbehør kan inneholde røde eller rosa detaljer., to lidenskapelige farger som vi ikke bør misbruke for ikke å forsterke diskusjoner.

Vil du vite mer? Les: Hvordan skape et harmonisk miljø i hjemmet ditt?

Lukten av rommet

Hvordan vi vil at rommet vårt skal lukte? Etter å ha ventilert det godt hver dag, på ettermiddagen kan vi aromatisere rommet på en naturlig måte..

Hvis vi tyr til aromaer med naturlig opprinnelse, vil vi også dra nytte av dens egenskaper, noe som kan bidra til å balansere følelser..

  • For å øke libido: ilangu-ilangu og vanilje.
  • For å forsterke romantikken: rosa.
  • For å fjerne et miljø med negative følelser: rosmarin.
  • For å oppdatere: mynte.
  • Å varme opp: ingefær.
  • For å fremme glede: sitrusaromaer, spesielt oransje.

Hjemmeparfymer kan lages ved hjelp av stearinlys, røkelsepinner eller eteriske oljer.. I sistnevnte tilfelle må vi sørge for at de er 100% naturlige og om mulig miljøvennlige for å sikre gunstige effekter..

Mange butikker selger essenser, men de er kunstige og lukter bare rommene i huset..

4 tips for å dekorere rommet med vintage stil



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.