Eksem Hvordan eliminere naturlig?

  • Thomas Davis
  • 0
  • 2238
  • 30

Tusenvis av mennesker lider av en hudtilstand kalt eksem. Det fremstår som røde og tørre flekker, og litt kløe som avtar med soleksponering.

Det kan vises hvor som helst på kroppen. Om sommeren blir problemet vanligvis verre av for eksempel klor i svømmebassenger.. Vet litt om eksem i denne artikkelen.

Eksemer: Hva du skal vite om?

Dette problemet er veldig vanlig, mer enn du tror. Mellom 15% og 30% av barna i industrialiserte land lider av denne tilstanden og mellom 2% og 10% av voksne. Heldigvis løser to tredjedeler av de berørte denne tilstanden innen kort tid..

Det vitenskapelige eller medisinske navnet på eksem er atopisk dermatitt og reflekterer immunforsvaret til sykdommen. En hypotese om utseendet er relatert til hygiene eller eksponering for smittestoffer..

Det er ikke smittsomt, og de med cøliaki (glutenintoleranse) er mer sannsynlig å utvikle den..

Imidlertid er eksem relatert til en kløe, men vi må være spesielt forsiktige med dette problemet da det forverrer situasjonen og utsetter huden for forskjellige infeksjoner. Riper vil bare gi lettelse for øyeblikket, men da kan bildet bli verre.

Absolutt kur mot eksem er ennå ikke funnet, men manifestasjoner kan minimeres og til og med forhindres. Det er godt å vite at når huden er 'normal', tilsvarer den en effektiv barriere mot forurensning og andre miljøstoffer..

Når det gjelder eksem, har dermis en endring som gjør det mulig å "komme inn" av allergener som støvmidd, pollen, støv, etc. Som et resultat tørrhet, kløe, betennelse og overdreven hudproduksjon.

Imidlertid kan det ofte forveksles med psoriasis symptomer..

Eksembehandling

I dag, for å behandle eksem, er det som gjøres for å redusere betennelse, fuktighetstap og spredning av bakterier i det berørte området. Leger foreskriver fuktighetsgivende eller fuktighetsgivende kremer som bør påføres etter bading slik at vannet holdes igjen.

Les også: Enkle triks for å rense luften og frigjøre den fra bakterier

Svært dyre produkter er ikke nødvendig for å behandle eksem, men de trenger å være de rette og ikke ha bivirkninger. Hudlegen skal alltid konsulteres, fordi han kan foreskrive en antihistamin.

Når du svetter og svetter, kan noen hud manifestasjoner vises. Så det er bra å ta en dusj umiddelbart etter å ha gjort en fysisk aktivitet eller en aktivitet der du har blitt utsatt for solen..

Stress kan utløse hudangrep, så å redusere ubehag er veldig viktig..

Noen ganger vises denne sykdommen som en årsak til allergier mot visse matvarer, som meieri, valnøtter eller egg..

Det kan også oppstå fra kontakt med vaskemidler eller andre sterke rengjøringsmidler og å være i kontakt med vann hele dagen, bli utsatt for solen, etc..

Råd for å lindre eksemsymptomer

Her er noen tips for å behandle eller lindre eksemrelaterte problemer:

Ikke berør vaskemiddel når du vasker oppvasken

Bruk også hansker for å rengjøre gulvet. Det samme kan du gjøre når du vasker tøyet, eller hvis du bruker blekemiddel for å desinfisere. Du kan også velge hypoallergeniske vaskemidler og slutte å bruke klær som er vasket med dette produktet..

Velg alltid kortere enn lengre dusj

Huden trenger fuktighet når eksem er til stede, men varmt vann forverrer problemet. Derfor er det best å bruke varmt vann. Tørk det berørte området ved å berøre lett, ikke å gni, da bildet kan bli verre.

Unngå alle slags duftende såpe

Akkurat som flytende såper kan de forårsake allergier. Bruk alltid allergivennlige produkter og pass på at den berørte huden ikke kommer i kontakt med sjampo og balsam..

Hold huden fuktig og fuktig

Ellers vil eksem fortsette å manifestere. Påfør hypoallergeniske kremer flere ganger om dagen. Hvis du reiser hjemmefra, bør du bære en liten flaske i vesken.

Oppdag: 5 vanligste fuktighetsgivende feil

Kontroller kløe med medisiner uten hjemmebruk eller hjemmelagde salver

Ikke klør deg selv, da dette vil forhindre helbredelse av betent hud. Du kan også ende opp med å spre problemet til andre deler av kroppen. Så bruk salver om natten for å fremme helbredelse.

Hva er symptomene på hjerteproblemer hos kvinner?



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.