Fjern uønsket ryggfett med disse enkle øvelsene

  • Peter Douglas
  • 0
  • 3940
  • 995

I jakten på å bekjempe lokalisert fett, fokuserer vi ofte på områder som mage, ben, rumpe og armer, som ofte er de delene av kroppen vår der vi merker fett. I dag skal vi snakke om hvordan eliminere ryggfett.

Bare nederst på bh-en kan vi se det fettområdet som får ryggen til å se hoven ut og med skikkelig stygge bukker.

Heldigvis, akkurat som i andre områder av kroppen vår, dette fettet kan elimineres for å gjenvinne skjønnheten i ryggen og bruke de tette kjolene vi elsker.

Hvis du er klar til å begynne å bekjempe fett, ikke gå glipp av de gode treningsrådene våre for å eliminere det.. Husk at du bør adoptere dem som en del av din daglige rutine for å få gode resultater på kort tid..

Push ups for å eliminere ryggfett

Push-ups er en av de vanligste øvelsene som brukes i noen form for fysisk aktivitetsrutine.. De er flotte for toning av armer og bryst, i tillegg til å bidra til å eliminere ryggfett..

Det viktigste av alt er å vite hvordan du gjør push-ups riktig, dvs. å holde en rett linje fra hode til hæler.

Sideplank

Legg en liten yogamatte eller matte på gulvet og hvil på venstre underarm, slik at albuen er rett under skulderen..

Når du sitter godt, løfter du hoftene fra gulvet, stram magemusklene og hold kroppen rett. Forsøk å holde deg i denne stillingen i omtrent 30 til 45 sekunder på hver side, og hvil deretter.

Treningsball

Plasser deg magen ned på en treningsball slik at brystet er midt i midten av det. Hold fingrene pekende mot gulvet og føttene tett sammen..

La armen løsne foran deg og prøv å holde balansen. Løft nå armen sakte for å lage en 'Y' med kroppen, og hold denne stillingen i 15 sekunder. Gjør to sett med 12 repetisjoner hver.

manualer

Velg et sted hvor du kan bevege deg fritt og ta tak i en hantel som veier mellom 4 og 7 kg..

Spre bena, hold føttene i tråd med hoftebredden, og bøy deretter knærne og bevegelsen kjent som "synke" eller "fremover".

Bøy deretter overkroppen litt parallelt med gulvet og legg hantelen fremover, hold hofta mot veggen for å opprettholde balansen. Løft hantelen på skulderhøyde og gjør 10 til 15 repetisjoner.

Møt: 3 hanteløvelser for å styrke skuldrene

Sideheis

Skill føttene i samme bredde som hofta og ta en hantel i hver hånd. Bøy knærne og senk overkroppen i en 45 graders vinkel.

Hold begge manualer parallelt med gulvet, og løft dem ved å løfte armene. Hold vektene på skuldernivå og senk dem sakte. Gjør to alvorlige 12 repetisjoner hver.

Hundens stilling ser ned

Denne yogaposisjonen lar deg jobbe hele kroppen, hovedsakelig rygg- og trapeziusmusklene i øvre del av ryggen.

For å oppnå dette, må du lete etter et sted med nok plass. Knel på gulvet og legg hendene på det, hold dem flatt mot gulvet..

Skyv ryggen mot hælene, og sørg for at ryggen er rett og armene er i tråd med kroppen din. Hvis du har nok fleksibilitet, plasser hælene på gulvet og hold den i 15 til 30 sekunder.

Les også: Kjenn på fordelene ved vanlig tøyning

Et godt alternativ er å løfte ryggen med hendene, holde hodet oppe.

Kardiovaskulære øvelser

Hver god treningsrutine bør også inneholde kondisjonstrening for å utfylle styrketrening..

Denne typen trening er flott for å forbrenne fett, siden det hjelper til med å redusere kroppsfett og kjemper mot nedfett rett under bh-en..

Disse øvelsene er veldig enkle å utføre i praksis, og det tar bare 30 minutter om dagen å legge merke til resultatene.. Du kan øve deg på å gå, jogge, jogge, hoppe, sykle, svømme, tredemøller, sykle eller gå på treningsstudio ...

Enhver aerob treningsøkt vil forbrenne fettet. Når du øker intensiteten på treningsøktene dine, får du enda bedre resultater, siden du kan forbrenne flere kalorier på kortere tid..

8 Krydder med fettforbrenningsegenskaper



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.