Fiende Yerba Mate of Migraines

  • David Cobb
  • 0
  • 2320
  • 478

den yerba mate anbefales av behandlere av alternativ medisin for behandling av alvorlig hodepine som migrene.

Det har sin opprinnelse i Sør-Amerika, og blir dermed kjent som te fra jesuittene.  Sammensetningen er rik på alkaloider som ligner koffein, da de har de samme stimulerende effektene. Men på grunn av den kjemiske sammensetningen, effektene er ikke så sterke og kraftfulle som effekten av kaffe.

Yerba mate har blitt brukt i mange år som en drink med kraftige energigivende effekter og i tradisjonell medisin er blitt anbefalt for vekttap., for intellektuell ytelsesutmattethet, for depresjonsbehandling, for hodepinebehandlinger.

Yerba Mate lindrer migrene!

Forskere tror yerba mate kan lindre migrene takket være det høye alkaloidinnholdet som koffein, teobromin og teofyllin, som reduseres av en annen forbindelse som kalles xanten.

Eksperter anbefaler å ta mindre enn 200 mg alkaloider i løpet av dagen for å kontrollere migrene..

En minoritetsklasse av forskere mener at yerba mate lindrer sterke smerter fra koffein og matein i det. I følge disse forskerne ville det være en forening av disse stoffene med adenosinreseptorer.

Denne nevrotransmitteren, kalt adenosin, har den store evnen til å utvide blodkar som ligger i nakken og hodet, noe som gir mulighet for større blodstrøm, og dermed forhindrer dannelse av trykk, som er årsaken til hodepine. sterk.

Forbruk av yerba mate kombinert med andre urter favoriserer vekttap betydelig. Det kan til og med endre overvektgenene, og bekjempe en av hovedårsakene til dette problemet..

Det er også viktig å vite at å drikke store mengder koffeinholdige drikker kan forårsake alvorlig hodepine. Derfor må man passe på å balansere forbruket..

Bilde takket være Gloria Arbonés

Fett eller karbohydrater? Oppdag nøkkelen til suksess



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.