FDA godkjenner medisiner for å forhindre migrene

  • Robert Patterson
  • 0
  • 3294
  • 768

Et nyskapende medikament ble nylig godkjent av US Food and Drug Administration, kjent som FDA.. Dette er injeksjoner som har evnen til å forhindre migrene og gis hver måned.. Navnet er Aimovig, selv om det generelt heter Erenumab..

Hvorfor denne annonsen om å forhindre migrene er viktig?

Å legge til behandlingsalternativer for migrene tilbyr løsninger for de som kjenner de forstyrrende effektene av migrene. Selv om det kan virke uforståelig for mange mennesker, er det en fryktelig situasjon å måtte låse seg inne i et mørkt, stille rom for å lindre uutholdelig smerte..

Slik er alvorlighetsgraden av migrene som Verdens helseorganisasjon i 2012 erklærte at det er en funksjonshemmed sykdom.. Inntil da har de som lider av dette problemet vært nødt til å bære anklager for å ha savnet sine forpliktelser på grunn av "enkel hodepine". Ingenting kan være lenger fra sannheten..

Denne sykdommen har en viktig genetisk rot; Faktisk rammer det hovedsakelig kvinner. Det vil si at det ikke fremgår av visse livsvaner eller stress. Dette er grunnen til at forebygging er det beste alternativet for å håndtere problemet..

Slik fungerer Aimovig?

Resultatene av dette fantastiske stoffet ble utsatt på den årlige konferansen til American Academy of Neurology. I utgangspunktet ifølge det spesialiserte digitale magasinet IFL Science, Den viktigste fordelen er at den forhindrer utbruddet av migrene i stedet for å angripe den etter at smertene har startet..

Lær hvordan du kan avlaste migrene øyeblikkelig

Det ble påpekt i dette tilfellet at Effekten er så langvarig at den kan brukes månedlig, og det er ikke nødvendig å ta piller. Bare en månedlig injeksjon på 70 til 140 milligram.

Denne dosen blokkerer molekylene som overfører migrene-signaler, som forårsaker den intense smerter som er karakteristisk for denne sykdommen..

Bivirkninger og kostnader

I følge medisinske tidsskrifter, bivirkningene av dette stoffet er veldig lave. Fordelene er imidlertid ikke garantert for alle pasienter..

I undersøkelsene som ble presentert, viste en tredjedel av medisinene betydelige forbedringer; bare noen få mennesker sa at symptomene stoppet fullstendig, og til slutt uttrykte flere at de palliative effektene var mindre potente.

Ikke veldig tilgjengelig

Dessverre må vi også rapportere at ikke alt er blomster. Kostnadene er høye, så det vil ikke være lett å kjøpe for de uten medisinsk dekning..

Selskapet som lager stoffet, Amgen, kunngjorde at kostnadene for hver injeksjon er $ 575.. I mellomtiden evaluerer European Medicines Agency i Europa godkjenningen av dette legemidlet; Hvis du passer profilen, vil verdien avhenge av forhandlinger mellom Amgen og folkehelsessystemer.

I uttalelse, Det amerikanske selskapet har forsvart den høye verdien av produktet sitt og hevdet at det vil ha en veldig positiv innvirkning på både pasienter og helsepersonell.. De positive økonomiske implikasjonene en slik behandling vil ha for alle, er beskrevet her..

Andre medisiner for å forhindre migrene

Selvfølgelig er dette legemidlet ikke det første alternativet som foreslås for å forhindre migrene.. Det er andre metoder som tidligere er godkjent av FDA, slik som metysergid, propranolol, timolol og natriumdivalproat..

Imidlertid kan bruken av den ha bivirkninger.. Det er viktig for en lege å evaluere resultatene dine for å justere dosen eller avbryte medisinen om nødvendig..

Migrene nummer og data

Migrene-symptomer, som inkluderer kvalme, lysfølsomhet og akutte smerter i hodeskallen, rammer mer enn 10% av den europeiske befolkningen.. I tillegg lider mer enn 1% av dem minst en gang hver tredje dag..

Mange pasienter er i stand til å behandle disse symptomene med konvensjonelle og til og med hjemmelagde medisiner, men det er også de som ser deres daglige liv alvorlig påvirket av de negative effektene av dette problemet på humøret..

Lær mer om migrene

Noen fakta som bør vurderes om denne sykdommen:

• Berører 1 av 10 personer. 
• Vises vanligvis etter fylte 20 år, men kan også lide av barn.
• Det er flere typer, som avviker avhengig av området i hjernen som migrene angriper.
• Det mest alvorlige og alvorlige er nevralgi migrene. 
• Selv om årsaken er genetisk, kan utløseren være enhver intern eller ekstern stimulans.. Det anbefales å føre oversikt over mulige opphav til migreneepisoder..

Av alle disse grunnene, og med tanke på millioner av mennesker som lider av denne sykdommen over hele verden, er det oppmuntrende å redusere disse antallene, selv om litt etter litt.. Hvis alternativer som Aimovig fortsetter å dukke opp, vil tusenvis av mennesker sikkert leve bedre..

6 måter å holde nervesystemet ditt sunt på



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.