Måter å styrke bein på

  • Peter Sherman
  • 0
  • 1900
  • 452

Når du er ung, er det få bekymringer for fremtidig sykdom og lidelse. Som tilfellet med osteoporose, som har blitt en stor rival av mennesker og hvor det er behov for tidlig behandling. For dette er det enkle og varierte måter å opprettholde beinhelse på..

Derfor vil vi dele praktiske metoder som hjelper til med å styrke beinstrukturen. Nyt!

Gjennom årene har melk og derivater blitt sett på som en viktig kilde til kalsium. Hva skjer imidlertid med de som er laktoseintolerante?

I denne artikkelen vil vi presentere et nytt forslag for kontinuerlig forkalkning av bein, og unngå risikoen for brudd..

Hva er osteoporose?

Osteoporose skyldes redusert benmasse som genererer skjørhet i benet. Kvinner lider mer av osteoporose, spesielt etter overgangsalderen..

Derfor er det viktig, for å forhindre beinets svekkelse, det konstante forbruket av matvarer som inneholder vitamin B12; viktig for bevaring av beinmasse.

Hos voksne anbefales det å konsumere 1 mg daglig. På denne måten, ogberike kostholdet ditt med fisk, kjøtt, egg og meieri.

Les mer: 7 vaner som hjelper til med å forhindre osteoporose

Næringsstoffene som trengs for å styrke bein

Kalsium er avgjørende for å forhindre osteoporose og brudd, dette næringsstoffet finnes hovedsakelig i meieriprodukter og derivater derav..

D-vitamin er også uunnværlig for kalsiuminntak og god distribusjon i bein og blod..

Dette vitaminet finnes i tran, fisk, eggeplomme, lever og smør..

Inkluder også i kostholdet mat som bringer inn nøyaktige mengder fosfor, da dette mineralet er uunnværlig for dannelse av bein og tenner.

Det kan konsumeres i følgende matvarer:

  • Meieriprodukter.
  • Fiskene.
  • Tørket frukt.
  • Fullkorn.
  • grønnsaker.

Magnesium har også blitt et viktig næringsstoff for beinpleie og finnes i skalldyr, egg og korn..

Fluor er et element som tillater hardheten og stabiliteten til mineralmatrisen i beinstrukturen. Dens viktigste kilder er: vann, fisk, svart te og skalldyr..

Silisium er også en del av denne store listen over uunnværlige beinforsterkende komponenter, som kan utvinnes fra mineralvann, kaffe, bryggergjær og fiberrik mat som fullkorn..

Lær mer: 6 tips for å forhindre osteoporose med kosthold

Bekjempelse av svekkelse og redusert beinmasse

  • Unngå gale overkroppstillinger, still helst med overkroppen, og unngå sterke rotasjonsbevegelser med overkroppen..
  • Reduser bruken av sko med veldig høye hæler, da det skal gi kroppen en fleksibel og stabil stilling for å forhindre slitasje..
  • Unngå for myke stoler og puter når det gjelder å sitte. Skulle opprettholde en rett holdning og støtte føttene på gulvet, vil dette favorisere beinene på ryggen og bena..
  • Hyppig fysisk aktivitet er også nødvendig, da trening er en direkte stimulans for beindannelse og styrking; og en av hovedrisikoer ved osteoporose er stillesittende livsstil.
  • Derfor anbefales et aktivt liv. En av hovedøvelsene som kan forhindre avkalking og svekkelse av bein er å gå..
  • Daglige turer forlenger og hjelper til med å utvikle og styrke beinstrukturen..

Endelige anbefalinger

Du kan sikkert se at et godt kosthold er uunnværlig for å opprettholde den gode tilstanden og styrken til bein.. Et godt kosthold er imidlertid ikke nok, det bør kompletteres med gode holdninger, hyppig fysisk aktivitet og inntak av melkeprodukter og derivater derav; hovedsakelig under graviditet og vekst.

Dette vil gjøre det mulig for meieriet å få i seg nok kalsium for riktig dannelse av benmasse. Husk at beinhelsen sikrer lang levetid og ingen risiko for brudd; problemer som kan komme med alderen.

Siden ungdom bør vi tenke på kroppens trivsel over tid, da fysiske problemer kommer med årene og det er vanskeligere for kroppen å absorbere næringsstoffer når de blir eldre..

6 rettsmidler mot beinpine



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.