Frukt, ekte naturlige avføringsmidler

  • Peter Douglas
  • 0
  • 4398
  • 708

Forstoppelse er et vanlig problem og forårsaker stort ubehag. Vanligvis evakuerer de som lider av denne sykdommen mindre enn 3 ganger i uken. I dag vil vi se mer om frukt, de sanne naturlige avføringsmidler.

Det er bemerkelsesverdig at dette problemet er direkte knyttet til mat, siden flere matvarer kan påvirke forbedringen og / eller forverringen av dette problemet..

De vanligste matvarene for å lindre forstoppelse er de som inneholder mye fiber..

Imidlertid er dette problemet ikke bare relatert til mat.

Andre faktorer som problemer med fordøyelsen, hastigheten på metabolismen og til og med følelsen av forstoppelse er relatert..

Oppdag: 5 måter å øke metabolismen på

Den store fordelen er at noen frukter, kjent som avføringsmidler, er i stand til å regulere tarmfunksjonen. La oss møte dem?

Naturlige avføringsmidler: Plomme

 

Plommen er kjent for sin høye mengde fiber. Studier har vist at svart plomme og juice er gode stimulatorer for tarmovergang på grunn av tilstedeværelsen av dihydroxyphenyl isatinsyre..

Den ideelle mengden for forbruk er to ferske plommer eller fire svisker om dagen..

Naturlige avføringsmidler: Papaya

En type papaya, papaya, har et stoff kjent som papain, som er utmerket for tarmen vår, og hjelper fordøyelsen med forbedret næringsopptak..

Les også: Papaya, en ekstraordinær frukt

Det anbefales å konsumere en halv til en enhet frukt per dag..

Naturlige avføringsmidler: Kiwifrukt

Som fungerer som et avføringsmiddel takket være et stoff, actinidin, som er et proteolytisk enzym som stimulerer kolonreseptorene, hjelper mobiliteten til denne strukturen og letter prosessen med evakuering..

I tillegg har quiuí naturlige fibre, og oppnår et flott resultat mot forstoppelse. Det anbefales å konsumere opptil 2 chequeiros per dag.

Naturlige avføringsmidler: Ananas

Ananas og bromelainen kan hjelpe i prosessen med fordøyelse av proteiner, et næringsstoff som er veldig vanskelig å fordøye.. Det er indikert å konsumere opptil 2 skiver om dagen, eller å drikke ananasjuicen..

Naturlige avføringsmidler: Fig

Denne frukten er rik på enzymer.. Den ene er ficina, som hjelper med å fordøye protein, noe som får matbolten til å holde seg i tarmen i kortere tid og blir eliminert mye raskere..

Naturlige avføringsmidler: Blackberry

Denne frukten er rik på antocyaniner, antioksidantforbindelser og bakteriedrepende midler som kan hjelpe til med forstoppelse..

For ikke å nevne at det er mulig å finne en viktig fiber i bjørnebæret, pektin, som kan absorbere vann og gjør tarmovergangen enda bedre.

den indikert er 1 kopp bjørnebær om dagen.

Naturlige avføringsmidler: Avokado

Denne frukten har gode fettstoffer som hjelper til med tarmens funksjon, da enumettet fett kan hjelpe til med smøring av avføring..

Bare pass på avokados høye kaloriverdi. Forbruk bare i små mengder, 2 til 3 ss per uke.

Barnets forstoppelse: Hva det er og hvordan du kan bekjempe det



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.