Magefett 10 matvarer for å bekjempe det

  • Christopher Wilcox
  • 0
  • 3934
  • 76

De fleste av oss har eller har hatt noe overflødig bukfett.. Det er anti-estetisk, men også en helserisiko, siden fett er nær viktige organer.. Så vi vil gi deg noen enkle tips å ta med i ditt daglige kosthold..

Millioner av mennesker som lider av magefett har tilstrekkelig vekt, men viser dette lille overskuddet som er akkumulert i tarmen..

Hva du skal gjøre? Ingen behov for kirurgi, da det er naturlige alternativer som kan hjelpe deg med å løse problemet..

Risiko for magefett

  • Kroppen vår har en "energireserve”Av lite overflødig fett for å beskytte oss mot været og sikre organenes funksjon. Ubrent energi blir fettsyre som akkumuleres i leveren og muskelvevet.
  • Fett lagret i mageområdet forårsaker alvorlig helserisiko: tilstoppede arterier, hjerteproblemer og økte triglyserider.
  • Midjen til menn skal ikke overstige 102 centimeter, og hos kvinner 88 centimeter.

10 matvarer som bekjemper magefett

For å bekjempe overflødig fett i midjen må du inkludere følgende naturlige matvarer daglig, og unngå all mat med høyt fettinnhold eller høyt fettinnhold.

1. Sitrus

Hvem liker ikke appelsiner, sitroner eller grapefrukt? De er fantastiske kilder til vitamin C, hjelpe kroppen vår å bearbeide fett raskere og eliminere insulin, forhindre vektøkning. Hvorfor ikke inkludere dem i frokost og desserter?

Oppdag: 8 symptomer på vitamin C-mangel

2. Meloner og vannmeloner

De er deilige frukter med høyt vann- og kaliuminnhold, som gjør det mulig å regulere natriumnivåene, og dermed unngå ubehag og den karakteristiske hevelsen i magen..

3. Nøtter

Ha nøtter i salater. De er velsmakende og inneholder omega 3, regulere stresshormoner som kortisol, og forhindre akkumulering av fett. Forbruke omtrent 4 enheter om dagen.

4. Mandler

Det kan konsumere opptil 10 per dag; den glykemiske sammensetningen din vil kontrollere sukker og aktivere stoffskiftet. De er rike på proteiner, kalsium, fiber og omega 3, og gir mye energi..

5. Grønn kaffe

Grønn kaffe har fremhevet de siste årene som en utmerket eliminator av bukfett.

Dens fremdeles grønne korn inneholder klorogensyre, komponent som reduserer sukkeropptaket i mage-tarmkanalen ved å forbrenne lagret fett, foruten å stimulere levermetabolismen og forbrenne mer fett.

6. Havre

Det er en viktig naturlig kilde til fiber og protein, ideell til frokost og middag. Senker kolesterol og renser blod, fange fett og eliminere giftstoffer fra kroppen vår. Sørg for å inkludere det i kostholdet ditt..

Les også: Sizzling pear, chia og havre slå for å gå ned i vekt

7. Grønnsaker med høyt fiber

Det anbefales alltid å spise en daglig porsjon rå grønnsaker: gulrøtter, grønne blader, etc. På denne måten blir kroppen vår bedre aktivert for å forbrenne fett. Inkluder også grønnsaker med høyt fiberinnhold, som spinat, brokkoli og asparges.

Næringsstoffene reduserer fettopptaket i tarmen.

8. Jordbær, bringebær, bjørnebær og blåbær

Disse smakfulle fruktene inneholder en stor mengde fiber og vann og svært få kalorier. Dens flavonoider regulerer natriumnivået, og dens antocyaniner hemmer assimilering av fett og sukker. Du kan inkludere dem i hvert måltid..

9. Laks

Essensiell kilde til omega 3 og protein, aktiverer stoffskifte og forhindrer fett i å samle seg i magen. For de som kan kjøpe det, anbefales forbruket to ganger i uken..

10. Olivenolje

Hvem liker ikke en duskregn olivenolje i salatene sine? Olivenolje favoriserer absorpsjon av næringsstoffer og senker kolesterolet, foruten å regulere magefett.

8 Krydder med fettforbrenningsegenskaper



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.