Veiledning til babyens første dager hjemme

  • Christopher Wilcox
  • 0
  • 3013
  • 16

Den nyfødte er et forsvarsløst vesen. Derfor er det viktig at du som foreldre er deg vet hvordan du skal oppføre seg med babyen din i løpet av de 28 dagene da han regnes som nyfødt. Det er viktig å kjenne til endringene, egenskapene og mulige endringene som denne babyen kan ha i løpet av denne perioden..

Fagfolk hevder at de beste verktøyene for å overleve de første ukene vil være instinkt, kjærlighet og sunn fornuft foreldre. I tillegg vil tilpasning være grunnlaget for at de første dagene hjemme ikke blir kaotiske.

Baby hjemme: hvordan tilpasse seg?

Fødselen til en baby er en opplevelse av enorm lykke for hele familien..

Samtidig er det imidlertid en ny opplevelse som kan gjøre nye foreldre redde.

Det første du bør vite er det rutinen din vil endres fullstendig og planleggingen vil være kritisk så stress ikke overtar alle. Rutiner, tidsplaner og aktiviteter bør etableres for å gi deg tid til babyen og til å hvile..

Les også: Hvordan hjelpe babyen din med å eliminere bensin

Få plass til mamma og baby

Moren, når hun kommer hjem, vil glede seg over øyeblikkene med sin nye familie., mann og sønn, og tilpasser seg det nye livet de vil dele sammen. Derfor bør man ikke invadere plassen dette nye hjemmet trenger.

Mens hun var i livmoren i ni måneder, var babyen i et varmt, svakt opplyst miljø og ledsaget av selvtilliten og tryggheten som moren hennes genererte..

Når den er født, står det overfor en miljøendring, lyder, temperatur og sensasjoner.

Det er nødvendig å forstå dine følelser, bekymringer og angst generert av det ukjente. På denne måten vil prosessen med å tilpasse den nye familien være mye jevnere og morsommere på alle måter..

Babyen trenger ikke å bli båret, rørt, flyttet. Det er heller ikke praktisk å stadig invadere plassen din. I disse øyeblikkene, det han trenger mest, er selskapet til sin mor, som gir ham ro og trygghet..

Organiser babyens rom hjemme

Når du designer babyens rom hjemme, a Koselig, avslappende, behagelig og tilpasset dine behov.

Tenk på fordelingen av det funksjonelle rommet til deg og partneren din..

Når du skal velge farger, foretrekker nøytrale toner for ikke å forstyrre babyen. For eksempel: lyseblå, melon, lysegrønn og pastellgul er nyanser som skaper en følelse av fred og ro..

Sørg for å ha klare hindringer for å unngå å snuble og falle..

Barn føler et ukontrollerbart ønske om å utforske omgivelsene, så unngå alle farer. Det vil si, ikke la gjenstander som kan settes i munnen eller innen rekkevidde som kan bli skadet.. Lag et miljø fritt for potensielle farer. Dette vil tillate deg og babyen din å bevege deg trygt..

Skill det som trengs fra det som kreves. Oppbevar bare de grunnleggende tingene på babyens rom. Husk at det grunnleggende er tre handlinger du vil gjøre rundt babyen din: kle ham, endre ham og legg ham til sengs. derfor, de tre viktige tingene rommet ditt skal ha er barneseng, stellebord og skap.

Samarbeid med mamma om oppgavene dine

Etter fødsel, moren trenger mye støtte fordi hun ikke kan gjøre noen husarbeid. For eksempel kan ikke en mor med et nyfødt barn rengjøre huset. Hun er i en karantenetid hvor hun bare skulle fokusere på bedringens og sønnens bedring..

På ingen tid kan barnet være alene Og vi vet at moren også trenger å ta en dusj og hvile. Av denne grunn må noen være i nærheten slik at hun kan gjøre disse tingene uten å være redd for at noe kan skje med babyen..

Av denne grunn er det viktig at du du er ikke alene hjemme og har støtte fra pårørende, partner, mor eller en tante. I tillegg til den fysiske støtten disse menneskene kan gi, er det også viktig moralsk og emosjonell støtte å oppmuntre og løfte humøret..

Unngå så mange besøk

Vi vet at alle ønsker å møte den nyfødte. Men, det er ikke bra for barnet at så mange mennesker er i nærheten av henne, fordi de forårsaker tretthet og stress. I dette tilfellet må du angi besøkstid og forhindre at alle holder barnet.

Det er det ingen tvil om ankomsten av et nytt familiemedlem er synonymt med lykke. I løpet av de første dagene kan familiemedlemmer imidlertid delta ved å samarbeide om ting moren tillater og trenger.

Se også: Hvordan tilberede sunn babymat

konklusjon

En baby hjemme skal ikke være en bekymring. Etter ni måneders ventetid kommer babyen endelig hjem og vi vet at det er en velsignelse for hele familien å møte det nye medlemmet. Imidlertid bør babyens første dager hjemme være rolige. Han og foreldrene vil være i en prosess med tilpasning..

Disse tidlige dagene er veldig viktig for mor å lære å organisere seg og gi all kjærlighet og kjærlighet til babyen din. Men den trenger også emosjonell og fysisk støtte. Så du kan møte denne nye scenen så godt du kan.

Av denne grunn er det å gi ord om oppmuntring og ikke overbelastning den beste støtten hvert familiemedlem kan tilby. På denne måten vil hun føle seg trygg på hva hun gjør, og vil spille en utmerket rolle som mor.

Hvordan forstå om jeg er klar til å få en baby?



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.