Rengjør leveren din og reduser mørke sirkler med bare to ingredienser

  • David Snow
  • 0
  • 3517
  • 673

Regelmessig leverrensing er en av de beste måtene å støtte leveren på. og forhindre at sykdom utvikler seg på grunn av akkumulering av giftstoffer. Med det i tankene, i dag vil vi snakke om hvordan man renser leveren og reduserer mørke sirkler med bare to ingredienser..

Dette hovedorganet, som er ansvarlig for å eliminere det akkumulerende avfallet i blodomløpet, trenger visse næringsstoffer for å utføre sine funksjoner og arbeide for kroppens generelle helse..

I tillegg til å være en avgiftningsperson, utfører han også viktige oppgaver som å syntetisere proteiner, utskille hormoner og støtte metabolismefunksjon..

Heldigvis adopsjon av gode vaner og forbruk av noen naturlige midler kan stimulere klarering leveren for å sikre riktig utførelse av sine aktiviteter.

I dag ønsker vi å dele et fantastisk middel som, med bare to ingredienser, bidrar til detox samtidig som det tilbyr andre fordeler som å redusere mørke sirkler..

Finn ut hva som er det neste!

Naturlig middel for å rense leveren og redusere mørke sirkler

Denne typen rensing oppnås takket være en kombinasjon av olivenolje og sitron., to organiske ingredienser som har vist seg å ha en beskyttende effekt på alle kroppssystemer.

På grunn av sin rikdom med antioksidanter og sin evne til å eliminere giftstoffer, reduserer dette enkle middelet rus, samtidig som det forbedrer hudens utseende for å fjerne de forferdelige mørke sirklene som får oss til å se trette og aldre ut..

For å forstå detaljert hvorfor denne medisinen er et godt rensealternativ, vil vi dele fordelene med de to unike komponentene nedenfor..

Fordeler med olivenolje for å rense leveren og redusere mørke sirkler

Denne typen sunt fett kan ikke gå glipp av middelhavsdietten, og har blitt et av de beste alternativene for forbrukere som ønsker å føre en sunnere livsstil..

Les også: Vekttap med middelhavsdietten

Dets essensielle fettsyrer og betennelsesdempende forbindelser bidrar til å forbedre den generelle kroppshelsen., spesielt det kardiovaskulære systemet og leveren.

På grunn av sin rikdom i antioksidanter, i tillegg til vitaminer og mineraler, stopper denne ingrediensen den oksidative skaden forårsaket av frie radikaler og stimulerer eliminering av avfall for å forhindre utvikling av sykdommer..

Sitronfordeler for å rense leveren og redusere mørke sirkler

De avgiftende egenskapene til sitron har vært glede av siden antikken. som et ernæringstilskudd for å forhindre utvikling av ulike helseforstyrrelser.

Denne maten er en naturlig kilde til viktige næringsstoffer som:

  • Sitronsyre
  • kalsium
  • kalium
  • magnesium
  • C-vitamin
  • bioflavonoider
  • pektin
  • limonen

Alle disse egenskapene gjør sitron til en stor alliert immunforsvar og hjelper til med å forhindre dannelse av bakterie- og virusinfeksjoner..

Vi anbefaler å lese: Å spise soursop øker immunforsvaret og beskytter leveren

På den annen side, sitronen inneholder viktige antioksidanter som nøytraliserer frie radikaler, mens du reduserer celleskadene og favoriserer celle restaurering for å opprettholde balansen i hele kroppen.

Det er en mat med alkaliske egenskaper, bidrar til å forbedre fordøyelsen og er et flott middel for å eliminere overflødig væske og skadelig avfall..

Hvordan rense leveren og redusere mørke ringer med olivenolje og sitron

En av hovedfordelene med dette rensemidlet er at de to ingrediensene sannsynligvis er tilgjengelige i spiskammeret..

Planen må følges i en uavbrutt måned., opptil tre ganger i året. Under rengjøringsdager anbefales det å basere kostholdet ditt på frukt, grønnsaker og fullkorn..

ingredienser

  • 2 ss olivenolje (32 g)
  • 1 ss sitronsaft (10 ml)

Hvordan gjøre?

  • Bland olivenolje med sitron og spis blandingen fastende om morgenen.
  • Da kan du ta et glass varmt vann, og husk å vente minst 30 minutter før frokost.

For å ta hensyn til!

Når vi vet at leveren spiller en så viktig rolle i helsen, er det viktig å være bevisst på vanene som kan skade den..

Nesten av sunn fornuft, de fleste vet det Å drikke alkohol og røyke er vaner som påvirker leverfunksjonen betydelig..

I tillegg skader ofte fettfattige dietter, eksponering for miljøgifter og medisinbruk deg ofte..

Avslutningsvis, uansett, er vi alle utsatt for faktorer som får avfall til å samle seg..

Av denne grunn, Det er bra å komplementere detox-systemer med en sunnere livsstil..

Forbedre leverhelsen din med et enkelt middel: blåbær



Ingen har kommentert denne artikkelen ennå.

Et magasin om gode vaner og helse.
Lær hvordan du utvikler gode vaner og gir opp dårlige. Lær hvordan du kan ta vare på helsen din og bli lykkelig.